sjukhuset hela helgen


ah har inte hört av mig på ett tag pga .. ah ni ska få höra.
jobbade på fotbollskolan på tis, så jäkla jobbigt eftersom jag va sjuk osv. somnade på planen tom? shit.. men orkade verkligen inte gå på ons för mådde riktigt dåligt. kunde inte äta eller dricka. hade feber och massa äckelslem i halsen hela tiden;s och på tors gick jag inte heller för mådde lika dåligt, under dessa dagar åt och drack jag kanske ett glas vatten sammanlagt, wiiiiie inte bra. men på tors så ringde min mor ner till sjukhuset så vi fick komma ner och dem kollade vad som va fel osv. och ah hade visst nån halsböld, vet nån va det är? näe det visste inte jag heller hah. aja det är typ som en "böld" på insidan av halsen på halsmandlarna. jag fick en väldigt kraftig eftersom jag fick ont över hela höger sidan, och lite vänstern ( har bölden på höger sida satt ). aja fick nå pencillin tabletter som jag skulle äta en rejäl hög dos av så den kanske skulle försvinna, skulle äta till lör och om det inte blivit bättre åka ner på sjukan i sundsvall och "operera". kunde dock inte svälja dem för fick ju knappt ner vatten satt ( dum läkare ) så åkte ner till sundsvall på fre och fick ligga där till sön, wiiie. drop och allt skit. dock så kunde dem inte se in i min mun ( kunde ju knappt öppna den satt ) och ta bort bölden satt vi fick åka hem på sön, för nu kan jag äta och dricka igen =) as glad för det heh! allt blir bättre eftersom. ska dock fortsätta med pencillin i typ 8 / 10 dagar till, dryygt.
aja nu har ni fått hört hur min vecka och spec min helg sett ut, tack för alla snälla sms :) dock ni som ringt, kunde inte prata så det va ingen ide att svara. japp, kunde verkligen inte. fick typ nicka osv för att ge ett svar haha.
aja hemma nu igen, ska dock på ett möte snart .. ah inge kul, ni lär ju kunna gissa utan att jag berättar nått..
puss på sjukhus ..

en sjuk design, en sjuk linda


men grymt pinsamt .. ah som ni kanske märker är jag ingen hejare på design och skit. nån som vill ge en grundkurs på det eller? haha. ah det funkar inte för mig helt enkelt, aja orkar inte "byta tillbaka" färg osv så det får se ut såhär ett tag nu hihi...
och det blir ju inte bättre av att jag har grymt ont i halsen och känns som att jag har feber också, sjukt jobbigt ;s och det är ju fotbollsskolan imorn också igen ( ah vi kör tis till fre denna vecka ). gaah ont ont ont ont.. men måste ju gå satt. så funderar på om jag kanske ska gå och krypa ner i sängen snart..

min far ska kanske sova hemma i huset imornkväll för han ska fixa lite med jobbet hans, så får väl dras med han då :) då kanske HAN kan fixa maten ist för att jag ska göra det hah. fixade faktiskt nuddlar idag, känner mig fett stolt heh..
puss på sjuklingen som vanligt..

så vart midsommar helgen för mig


haha det vart inget vattenkrig i torsdags, fick inte ;/ förstör planen då typ. dock så fick jag shortsen nerdragna så satt i trosorna mitt ute på planen så alla kunde se, ah pojkarna vart ju glada haha ;) ( hata marcus.. ). skönt att den veckan tog slut iaf. sen så följde jag med upp till stugan och sov där tills fredagen då jag senare åkte hem och firade midsommarn med anna och lina, vi spelade spel, såg på film och allmänt myste. skönt med en sån kväll när det är midsommar, det är så dem ska vara :) fick dock åka ut till linas mor och far och lämna frukost runt 12 hah, det va inte lika kul, kallt och kissnödiga va vi hahaha! sen fick man besök av några som stod utanför och ville ha ett glasvatten, haha shit pojkar.. sen vaknade man med en mysig person på lördags morgon och klev sedan upp och städade undan lite med anna, för lina hade ju redan drage till jobbet, höhö stick du bara. sen drog även anna så det vart att typ ligga i sängen hela dagen och mysa lite till, dock så kom min far och hämtade upp mig runt halv 5 så det va bara att kliva upp. åkte sedan och hämtade upp min farmor och birger, för vi alla skulle till stugan. mycket folk det ha vart hela helgen där nu haha. god mat osv, såg på när lillasyster och nån till tjej badade, gick och knäppte lite kort osv. sen nu på söndagen så skjutsade min far hem mig med dem övriga som jag åkte upp med, så nu sitter man här och väntar på att Legally Blonde ska börja igen haha. har lagt in lite bilder på bdb men kan ju lägga upp lite här med.
hoppas ni hade en mysig & rolig & skön midsommar, för det hade jag iaf :)




1. barn på fotbollsskolan. 2. döda mig inte lillen.. 3. lina och anna på midsommar. 4. jag va grillarn och potatisgratäng-fixarn. 5. maaaat hah 6. spelade spel blabla. 7. (stugan) båååt. 8. (stugan) nån typ stuga. 9. min stuga ;D 10. utsikten.

blondie or nooot


haha kulrå!? jag sitter och ser på Legally Blonde och får höra "haha ja den filmen passar väl dig blondie?:)" tackrå? ;o haha näe men ska snart berätta hur veckan sett ut när det blir .. reklam heh. puss

lite koll på mobilen maybee


När du ser detta är du utmanad. Kopiera den här texten.

Var det en tjej eller en kille som ringde dig senast?
kille

Vad står det i ditt femte sms? vill va med dig nu:) puss

Vem ringde dig senast? Min far
Vad har du för bakgrundsbild på din mobil? nån ful;p
Vilket språk är din mobil på? svenska
Vad heter din ringsignal? vene;p glömt
Hur många sms har du i din inkorg? 146 st
Vad står det i ditt översta sms och vem är det i från?
 jo men kom:) komnu! puss. från anonym;p
Vad står det i ditt nedersta sms och vem är det ifrån?
jag tror inte vi kommer=p
Vad står det i ditt tredje sms nerifrån och vem är det från?
ne det va as dåligt här, ni lär hare roligare, vi kommer ;) heh puss
Hur många sms har du i kategorin "skickat"? 38 st
Vem är din 13:e kontakt? daniel ..

Är din 20:e kontakt en av dina bästa vänner? emma, nej
Ogillar du nr 5? anna, neru<3

Har du varit tillsammans med nr 1? haha nej

Vad har din mobil för färg? typ svart


typ hata sverige? hata ryssland!


wiiiiiie, sverige vann! eller inte eheh .... palla förlora mot ryssland? pinsamt? eh ja!
aja ska sova snart, är jätte trött .. som vanligt på sista tiden, typ hata fotbollsskolan haha. det ska bli jävulskt skönt med helg, dock en jävulskt tråkig en, iaf som den är "planerad" nu  .. typ hata livet? ;) hahaha!
aja. har inte gjort nått spec denna vecka, förrutom att jag jobbat på fotbollskolan som sagt och va även och tränade idag. imorn blire vattenkrig eheh. ses där! ;) hah

wiiiie rolig(a) inlägg? naaaahhe?
puss på tröttalinda?

jag har ändrat mig ..


... gah vet ni hur typ trött jag va när jag kom hem? och är nu? haha. vissa av ungarna har ju fan damp, seriöst hah .. inget att skratta åt! dock så vet jag inte varför egentligen för marcus och jag har typ inte gjort nått med dem haha. typ "här har ni en boll var, skjut på mål eller nått" haha, shit. dock så kan ju vissa inte ens passa en bra passning, typ 100m åt sidan. aja sluta klaga ;) hoppas nästa veckas grupp blir roligare för dem är äldre osv. haha vi ska typ lämna ifrån oss två st till en annan grupp imorn för dem är för jobbiga. vi har ju tre "grupper", dem som är född -99, -00 och -01, ah ganska stor skillnad på dem kan jag ju säga.
tex, en sitter vid en damm eller nått och letar grodyngel och nån annan skjuter typ sönder målet och den tredje hoppar upp på ryggarna våra, har as ont i ryggen ffs haha. aja tänkte sova nu iaf och får hoppas på en bättre dag imorn haha ;D. 

ps1, fint väder va? ah jag vet, ni får tacka mig vah.
ps2, vi fick pannkakor idag till lunch, fyfan va dem va konstiga, gick fan inte att äta. det va typ tjockpannkaka fast endå tunna, typ värmda i ugn eller nått. men fick ju frukt iaf<3 haha.
puss på förändringar ..

en lugn kväll ikväll


det vart ingen fest ikväll, vetefan varför men iaf. fast skönt det med för är as trött. dock kanske för att jag inte har något att göra. dock så har jag fått lite förslag men äh vafan, film blire ikväll, lonely hah. regnar ju ute också :( ge oss en riktigt fin sommar nu! aja hoppas det blir bra väder dem kommande veckorna för då ska jag vara ledare för biksk's fotbollskola, kul med ett roligt sommarjobb, och skönt att hare bortgjort! hoppas dock på ganska fint väder iaf. fast det behöver ju inte va det finaste va? för då vill jag åka ut på smitta och sola och bada istället för att passa små ungar haha :).

min mor har bakat en ananaspaj tror jag, så ska kolla om man kan få lite sen till filmen heh. aja hoppas ni får en trevlig sommar förresten :) för det hoppas jag på att jag får iaf.
puss på sommarjobb i fint väder

skolavslutningen!



skolavslutningen va ganska trevlig. dock så grinade många men annars så haha. först så fotograferade vi oss kvart i åtta sen så gav vi nå presenter vi köpt till mentorerna våra. sen vart det fika ( äckel tårta hah ) i matsalen med dem övriga 9orna och sen gick hela skolan till aulan och fick höra rektorn snacka, framträdanden osv och fick öven våra betyg och en ros där. trevlarns bananer, fett nöjd över mina betyg hihi. fick sex st VGn och resten Gn, as nöjd :) inget IG! wiie! sen så fick man gå hem, så skönt. somnade dock när jag kom hem, as trött. sen bjöd min mor och far på middag uppe på hornöberget ( vid höga kustenbron för den som inte vet vart det är ), gott gott. sen så åkte jag ut till sälsten med klassen .. eller några, vissa kom inte ;s aja, dock så kom det några andra också så det gjorde inget heh. så jäkla mysigt därute, solen lyste och allt. det måste göras om pojkar och flickor! sen vart det stan en stund och träffa övriga folket i härnösand, trevligt trevligt.

1. hela klassen. 2. tjejerna i klassen. 3. jag, anna och lina. 4. anna och jag.
5. anna, jasmine, lina och jag. 6. några av klassen. finns mer bilder på bdb.


Balen va förjävla rolig :)



slänger in lite balbilder här också, dock så finns det fler på bdb så kolla där också va :) as rolig kväll måste jag ju tillägga! efter balen så drog några hem till niklas och chillade. fem av fem toasters haha!

1. hela stora klassen. 2. dem flesta av alla tjejer i klassen.
3. några av killarna i klassen. 4. ah jag och några.
5. alla som dansade. fyfan va kul det va måste tilläggas igen.


mentorsdag



idag hade vi mentorsdag hos peppis, ojoj as kul... näe men vi skulle va där 10 satt jag kan ju säga att jag är nååågot trött, och va speciellt där, höll på att somna hah. fick skjuts av jasses fader dock så hade vi fått gått hem om vi inte hade fått lite lift av emma. men iaf vi satt och frös på hans altan och grillade hamburgare och fick glass också. dock vart det bara glass för mig hihi. åt inget innan jag åkte så det är inte för mäktigt med en hamburgare runt halv 11 haha. dock så åkte vi runt halv 12 så vi hann inte göra så mycket. sorg att as många va på studenten så vi va typ as få, alla fick plats på altan haha. ( säger man i altan eller på altan? wtf.. )

har nyss käkat lite nuudlars så är mätt som en plätt nurå. ska lägga in lite bilds sen balen .. ska dock bara radera typ 50000 bilder som massa har tagit haha, så jäkla roliga bilder vissa, synd att jag intye orkade bära meren överallt dock, aja. fyfan va kul det va :) va typ as nervis innan men när man kom dit och allt vart allt as kul, iaf på slutet. dock så äre ju oftast så, det är som roligast när man ska gå hem.. men men :) kommer lite bilds senare, kolla även på bdb.
puss på mentorsdag

wow jag är social, tråååk

Se hur många du känner, får du över 40 är du social!


[x] Adam [ ] Aida [x] Alice/Allis
[x] Albin [x] Amanda [x] Angelica
[x] Anna [x] Cecilia [ ] Daniella
[x] Daniel [x] Emelie [x] Emil
[x] Emma [x] Fanny [x] Felicia
[x] Felix [x] Filippa [x] Frida
[x] Hanna [ ] Helga [x] Ida
[x] Jacob [x] Jessica [x] Jennifer
[x] Jenny/Jennie [x] Jesper [x] Joel
[x] John [x] Josefine [x] Julia
[x] Jörgen [x] Karin [x] Katarina/Catarina
[x] Klara/Clara [x] Kristina/Christina
[x] Lina [x] Linda [x] Linn
[x] Louise [x] Lisa [x] Lukas
[x] Malin [x] Matilda [x] Marie
[x] Maria [x] Max [x] Mikael
[x] Mimmi [x] Måns [x] Moa
[x] Nathalie [x] Niklas [ ] Ola
[x] Sanna [x] Sandra [x] Sebastian
[x] Simon [ ] Silvia [x] Samuel
[x] Sofie/Sofia [x] Tove/Tova
[x] Susanne/Susanna

Antal: 49
om jag räknat rätt hah


sverige vannnnnnnnn!



ojojojojojodå lilla brarå! 0-2 så jäkla härligt ska ni veta!

en askungenbal kanske?


ah det vart ingen skola idag för mig, "sjuk". näe men min mor har fixat spolar i mitt hår och tänkte inte gå med dem på skolan direkt. skulle ha gjort det efter skolan ( vi slutar kl 11, och skulle bara städa så missade inget spec ) men min mor slutar runt halv 4 så ah isf hade vi inte hunnit fixa håret osv så aja .. fett nervis inför ikväll.

får väl hoppas på att kvällen blir rolig iallafall, men det blir det nog. synd bara att klassen splittras nu såhära, typ när man fått lite bättre sammanhållning lixom. menmen, lär ju träffas i framtiden? ;) haha. näe nu ska jag fixa lite frukost ( ah jag softar med mat istället för att svällta mig som många ska göra till ikväll verkare som hah ) och sen se på nån film eller nått.
puss på en bal som askungen?

jag är as bra på foxtrot och vals



jag och anna dansade väldigt fint hos lina i lördags. dock så vare bara jag som visste hur man dansade alla steg. fett bra jag är lixom. jupps. ses på balen imorn, gaaaaaah döda mig nu istället haha. pussss

landgrens bal i det fina vädret


va på vårkalaset idag på gymnasie och ah det söööög. började typ regna och va allmänt kallt dårå. men kul att träffa folket i lilla härnösand osv. dock så när det började regna som mest så drog jag och några till ner och åt på donken och fick massa spel i barnboxarna, hah, så vi vart ju lite gladare då. dock så orkade inte jag ta med mig mitt hem som jag fick så den ligger där i nått hörn för den som vill ha hihi. dock så härdade vi ut där och fick se värsta gulliga barn som typ dansade streetdance eller vad man nu ska kalla det, fett kul vare att se iaf hah.

om ett tag så kommer jasmine och hämtar upp mig för vi ska kolla på landgrens bal, kul att få se hur alla ser ut :) synd att vädret är så jävulskt dåligt, men det brukar det väl vara för landgren vad jag vet iaf? haha;D näe men synd, förstör typ allt nästan. gaah imorn har fan vi, känns inge kul haha. fett nervis ;s.

alla mina planer osv kommer säkert krascha sönder, tex 1. min mor ska hjälpa mig med håret osv och hon slutar typ halv fyra, eh? fan ;( fast hon skulle försöka gå tidigare men det är svårt satt. 2. sen så känns mina skor lite för stora fast endå lite för småa så ah .. vetefan men dem känns inge bra, kommer gå som en anka förfan.. 3. sminket osv kommer säkert regna bort om det kommer regna, dryyygt. 4. kommer inte på nå mer för tillfället men hade typ 100 exempel i huvvet för en sek sen. äh vafan det blir nog bra endå :) skönt att hare borta kanske, dock så när man kommer dit blire nog bättre skulle jag tro.

får väl fråga landgrensbarnen haha ;). näe men ska kila och hjälpa mor med maten som den snälla flicka jag är ( ny inställning! ny inställning! ). när jag kommit hem från balen så ska min mor och jag firra min balfrissa för att se hur och vad vi ska göra osv. känns lite säkrare då heh. aja
ingen puss på regnet

ny inställning är ett måste tack


ahjo håller med mina föräldrar som tycker att jag borde ändra min inställning som jag har för tillfället, den är inge vidare faktiskt. ska försöka skärpa mig, för nu räcker det..
har inte vart på humör för att skriva här alls så därför har det stått stilla ett tag, ganska ovanligt? nah inte på sistonde hah. aja det är nog många som redan sett osv men ska ta bort mina betyg som ni ser (såg) nedanför, för ah aja, det blir så iaf. ett exempel på att ändra inställning, försöka fixa lite bättre betyg på gymnasiet, ett måste nästan.. 

jagh hoppar
haha  vilken jävulskt ful bild, sen syns här bara för att jag garvar
varje gång jag seren. typ drage upp byxorna och linnet, ( linas pappas? )
strumpor långt upp och en allmänt snygg hållning? hahah
.

äh vafan ni kanske vill veta vad som hänt under dessa dagar jag inget skrivit?
Lördagen var jag med anna och lina som sagt. vi hoppade stutsmatta ( bilder kommer hah ), såg på filmen flicka med pärlörhänge, ah den bok som jag läst och har skrivit min uppsats om nu, osv.

Söndagen så fick jag snacka lite med mor och far vad som hände under tivolit för dem hade visst ringt till min far så, men iaf. det va skönt att få ur sig det iaf, bättre att va ärlig? dock så vare ganska dumt att inte säga nått till dem men ah skitsamma nog om detdära nu.
sen vart det en stooorstädning av mitt rum. åkte sedan och såg på fotboll, HFF som spelade på brovalla. sen skrev jag klar min bokrecension så nu ären verkligen klar! fick även veta på måndagen att jag hade klarat fysikprovet så nu är jag klar för detta år, så skönt! dock så har jag ju egentligen kemiprovet kvar men..

Måndagen vart jävulskt tråkig måste jag säga. inget vattenkrig vart det pga alla lärare dampade sönder, tråkkkk!;S dem tog allas vattenpistoler ( heter det så? hah ) och vattenballonger, palla? allt va på skoj ju? aja as tråkigt vare med skolgårdskonsert iaf. redan sett, redan hört! 8orna och 9orna spelade, min bror min bror! (?) spelade, osv. dock så missade jag ganska mycket för gick till syslöjden och fick betygena på lillväskan och grytlappen ( VG på båda, sorg ffs!), följde med lina och anna och fixade lite saker och ville bara åka hem.
dock så drog vi och solade ( måste ju få lite färg innan balen heh ) och sedan gick jag och anna på stan en snabbis och jag fixade lite grejs. sen vart det hem och allmänt softa. så skönt att slippa skolan snart .. gah nej ny inställning vare ;D
puss på att "få" en ny inställning?

ska chilla med Libbe och Ölarn nu


weeej äckel-jävla-mat fick jag haha, far hade köpt hem pizza ( ah han skulle visst inte ut till nån stuga, jäklars.. ) till mig och mor ( inte sis för det va visst hon som skulle iväg nån stanns, frågetecken på mig .. ) och äcklig varen. nån konstig, aja den gick ju och äta, men åt inte mycket haha. dock proppat i mig massa riesen nu hihi så är farligt mätt närå men.

sitter och bestämmer med libbe vad vi ska göra, hon, jag och anna ska chilla tsm idag men vetefan vad vi ska göra. men något blire väl men ska kila nuja, tänkte bara slänga in detta "roliga" inlägg för den som har tråkigt eller så. ses ute i .. solen?
puss på Libbe och Ölarn, gissa vilka heh..

dagarna som varit


ONSDAG 4 juni
gah försov mig så missade vett & ettiket saken, det va lite synd men, dock så sa alla att det va typ as tråkigt osv, men kan ju va bra att veta sånt också men aja. sen så hade vi dans, vals (?), ganska lätt faktiskt och lite smått kul hah. dock så fick jag ( och dem flesta andra såg det ut som hah ) ont i vaderna, man skulle ju typ göra "tåhävningar" hela tiden, fan as jobbigt haha. sen så vare det dära fotbollsmatchen, mån- och fre-grupperna mot varandra, fregruppen ( min grupp för den delen ) vann tror jag heh, dock så va inte jag med, sjuk ;p så ville inte va med.
sen vart det lunch, matte och sist engelska, dock så städade vi ut våra skåp ist. haha och just, fick 1 av 36 på matte provet, hahha! dock så hade jag svarat på 2 frågor så inte så konstigt det lixom. dock så sa lärarn våran att jag kunde chilla för att jag fick ju som sagt värsta hostattackerna och gick därifrån haha. sen så hade jag fysikprovet och nah .. det gick inge vidare så kommer nog på ig i både kemi och fysik nu, känns inge vidare ;s. ska jag berätta om vad jag har för betyg? ganska pinsamma måste jag ju säga..

HÄR STÅR BETYGEN, HELT OSYNLIGA HIHI

har jag glömt nå ämnen? vetefan aja. ah som ni ser, ganska värdelösa poäng jag får. orkar inte räkna ihop men chansar på 170p? fyfan va sur jag är på mig själv, har sänkt mig i matte, kemi och fysik, fyfan. matten tyckte jag att jag kunde ha fixat men äh vafan. dock så tycker jag att jag borde få ett vg i svenskan pga fick det på nationella men ah vetefan, ska försöka göra klart bokrecensionen så kanske jag kan fixa ett vg där. skulle sitta nå jävulskt bra. ska lämna in min "lilla väska" också som jag gjorde på slöjden ( som jag fortfarande inte lagt upp bild på hah ), om jag får ett mvg där ( som jag nog inte får men ) så kanske det blir ett mvg i slöjd, dock så är lärarn jävulskt petig, så tror inte det ;s. aja ganska nöjd, förutom ig'nn, fyfan..


jag och jäs softar i solen med glass lixom



TORSDAG 5 juni
lina och jasmine kom och hämtade mig sen åkte vi till smitta och spelade volleyboll mot alla skolor. gick inge vidare haha. mitt lag kom .. vetefan men vi spelade i sånadära pooler nivet ( jag vet iaf heh ) och vi vann där dock så förlorade vi nästa match så då lär vi bara ha kommit till kvartsfinal haha. fyfan va dåligt det gick för mig, dock mycket garv i vissa tillfällen, när tex vissa ( i andra lagen ) kastar bollen ganska hårt av ilska i hampus mage, dock utan skador hahahaha. det fula va att jag skulle "sörva" ( vene hur det stavas satt ) och började ju as garva så bollen flög åt helevete haha.
aja sen åkte jag och lina och kollade på sjöslaget. träffade även mimmi, mimmi, malin och mattias så vi satt med dem tills vi tyckte det va dax att åka hem. trevligt trevligt, dock fruktansvärt varmt måste jag säga!

gjorde inte så mycket mera den dagen föruttom med att tjafsa med far min så .. ah inge kul. fyfan va jag hatar dethära, och endå gör jag inget för att det ska bli bättre? menmen. så jävla skönt att alla är borta. dem åkte på dan i fredags upp till stugan och sa att dem skulle troligen va tills söndag, dock så ringde mor ( och väckte mig för den som vill veta ) imorse och sa att dem ska komma nu nån gång, runt 6 / 7 och sova här. dock så är min far iväg och softar i nån stuga med massa kompisar, så slipper han iaf;p bättre än inget iaf. dock så sa jag åt min moder att jag skulle plugga lite nu för jag hade ändå inge bättre för mig ( asså skriva svenska saken ), dock så har jag inte börjat än hihi. och tänker inte det heller. oj nu vart det ett ganska långt inlägg, jobbigt att läsa, men hey man får ju göra som man vill lixom? :)

puss på en lååång helg nurå


sveriges nationaldag vart trevlig


är lite smått trött nu, eller egentligen inte, men aja, vetefan.. jag borde va tröttar än vad jag är tycker jag. kom hem runt 6 / halv 7 idag, trevligt haha. som sagt så åkte jasmine och jag ut till smitta och spelade volleyboll ( jag kollade dock på hah ) med maxim, jocke, namme och johan. trevligt vare, dock så vare ganska kallt och sen så fick jag och jasmine besök av en spanjor heh så våga va kvar lixom? så vi drog till donken och träffa flera pojkar små. dock så vart det inge mer så jag och jasmine drog hem till mig och drack saft, fett gott lixom. dock va det inte så kul så vi drog till tvspels-lan och kollade på film haha. sen åkte jasmine hem runt 3 tror jag och efter ett tag så drog jag till fredrik och såg på film, fattade dock inte så mycket hah. gick hem i det fina vädret ( soligt som satan ) runt klockan 6, mmmmmm sängen!<3 hah, dock så va jag typ inge trött eftersom vart ute så mycket hah. aja trevlig kväll-natt-morgon för mig vart det, för er då?
puss på "linda .. från sverige!"

sola och volleyboll


haha oj det va ett tagsedan jag skrev nu, typ tre dagar hah. aja det är mycket för mig haha. förresten, fattar nada om att blogg.se skulle byta eller nått? nån som har lust att förklara vad som hänt? hah.

aja jasmine kommer snart och hämtar upp mig för vi ska dra till smitta och spela lite volleyboll osv. fett kul ju :) kom ut vettja? heh.. gah va det bränner i ansiktet haha, jag och anna åkte ut till stallarna idag och badade .. eller jag mena .. ehm vi solade dock hela tiden förutom en gång när vi badade upp till rumpan haha. näe man det va jävulskt kallt där ute ;s det brukare inte va men aja. men as skönt vare iaf :) så har precis äte middag och väntar på att jäs ska komma.

hinner inte skriva så mycket mera, ska berätta om vad som hänt dagarna innan när jag får tid också haha. på med solkrämmen och ut i solen, seeeees.
puss på värmen typ

pictures under dagarna


image33



här har ni lite söta bilder hahaha! 1. när lina, jag .. 2. .. anna och jasmine skulle på stan i fredags, snålåkte lite heh. 3. lina på lördagskvällen, ah kom på mih när jag höll i mobilden att firra ett kort på lina .. 4. .. och jasmine och anna när dem lekte i lekparken, lite smått påverkade men hah. 5. ah jag lånade mammas söta strumpor nån dag, dock så komenterade typ alla att jag hade dem på fel fot. ah som ni ser R ( höger ) va på vänster och L ( vänster ) va på höger. ah det vart lite fel bara...
kommer mera bilder nån annan dag, tex på lilla väskan jag sytt osv. ah men ska försöka plugga lite nu ( eheh hej ig ).

puss på mobilkamera hah


vattenkrig samt plugg och matcher



vissa pluggade, vissa softade. vissa va dyngsur ( till höger ), vissa va lite torrare.


vanlig skoldag förrutom att klassen hade vattenkrig ( som ni ser ovanför ), eller ah vissa haha. dock så måste jag nog säga att jag och jasmine va blötast! fint att jag hade ett vitt linne också? eheh. fett kul vare, se upp på måndag säger jag bara eheh. skolgårdskonsert då på skolan = ösa vatten på alla eheh. btw, lina haderu det trevligt på toan näru gömde dig i typ en kvart? haha ;D

fyfan va skönt det har vart idag. hade shorts, linne och en kofta, höll på att dö när vi gick ut. så jag och nå till drog av oss lite till lite mindre kläder, heh vattenkrig då eller? joni. dock som tur va så vare näst sista timmen ( a-tid ) för annars hade jag väl fått åkt hem och tage på mig nå andra kläder, när man kom in så vart det ju kallt så höll på att dö av kyla då, iiiih ;s

och ah vi hade ju ett matteprov idag, gjorde typ 3 uppgifter sen orkade jag inge mer. inte mitt fel faktiskt? heh. vi hade haft vattenkrig innan så ah va alldeles blöt och frös as mkt och sen så fick jag värsta skumma host attacken så störde ju fan alla andra så gick. ni vet såndära "ret-hosta"? det slutar ju aldrig ffs! ;S som tur va min mor snäll och hämtade mig när både hon och jag slutat, ist för att åka buss helt dyngblöt haha.

aja ganska kul dag vart det iaf haha. sen när jag kom hem så .. somnade jag en stund tills mor min sa att det va middag. sen så drog jag ner och såg på matchen som vi hade idag på hemmaplan ( fortfarande sjuk så inte börjat träna än ) och såg en väldigt bra match ifrån våran sida iaf, dem andra sög ju ffs! iaf så vart det 6-0 tror jag. mycket grattis lixom!;D

när man kom hem så var man bjuden på en glass av min kära familj, så satt ute på altan med dem ett tag men nu sitter jag här och har ångest för att öppna böckerna för har ju fysikprov imorn, dock känns det inte som nån ide pga klockan är 22.16 just nu, sent? tänkte ta en dusch och sen packa ihop lite fotbollssaker tills imorn. det är ju "match" på skolan heh. vi har ju som sagt delat in oss i måndags- och fredags-grupper för att vi är så många, och tex på fre så får jag stanna kvar längre och träna fotboll. men iaf så ska vi "mötas" på grus imorn, as kul :) är bara med för att det verkar kul ( egentligen sjuk som sagt ;/ ).

dock så har vi vett och ettiket imorn innan, inte lika kul dock ;p inför balen ni vet. fyfan va drygt, vi ska typ dansa också tror jag, vals / valls eller vare heter haha. aja lär bli en lite smådryg dag imorn, men vem vet lixom. men ska nog öppna böckerna nu, annars får jag ig i fysik också. ahjo jag har "bestämt" mig för att det blir ett ig i kemi för orkar / hinner inte göra det. dock egentligen inte fysiken heller men skitsamma. dock så fick jag veta att jag fick ett ynkligt vg i bild, inte nöjd alls! vill ha mvg?! hon sa att jag hade fått mvg på många av mina bilder osv, men ändå så får jag bara ett vg? verkligen onöjd...
puss på vattenkrig, så kul hah :)

en mycket trevlig måndag


värker lite i armen nu eller? mmm ja haha. vanlig dag i skolan, inget speciellt som hänt. förrutom att jag är ready med min lilla väska / börs. den vart ganska bra faktiskt, riktigt nöjd :) dock så tog jag hem den och fick fixa klar den så ska bara vissa lärarn hur den blev osv så hon kan sätta ett betyg, hoppas på ett vg. vart väldigt glad dock när min mor sa "ett vg bara?! mvg förfan! ja men visst linda!?!!" jagba "hehe ahjo skulle inte sitta fel :)" haha=D ni ska få se en bild påren sen, ska kanska lägga in en bild senare ikväll ( när jag ätit vattenmelon hihi ).

efter skolan gick jag en sväng på stan för att kolla på en bh jag kan ha till balen ( mina axelbandslösa är typ cp så har slängt dem, hatar såna dock.. ), hittade en blackkkie som nog blir bra :). sen så gick jag och tog sprutan och blodvärde, glömde att skriva det igår att jag skulle ta blodvärdet också. dock så är det ganska bra nu så hon sa att jag skulle ringa om det skulle bli värre eller så, pallar inte gå och sticka i fingret nå mera hehe ;D.

när jag kom hem fick man lite mat och sedan så drog sis och mor på sis match ( medans jag firrade klar min lilla "väska" ) sen kom far och då följde jag också med, på myran, as varmt ffs! kul att se pårom, dem har blivit as duktiga :) plus att dem vann idag, wiho. sen så svängde vi in på donken ett tag och far bjöd på glass ( milkshake för mig dock ). sen åkte vi hem och jag provade min skolavslutnings- och bal-klänning för att se om det vart bra med bh'n och allt. jag är ganska nöjd faktiskt. funderar dock så att ha håret uppsatt, hur tror ni att det blir? :) aja min mor ska prova på mig nån dag så man vet lixoooom. jag är inte så cool som alla andra som orkar gå till frissa och sminksak för en kväll ( när det inte ens är en riktig bal haha ), men heyyyy min mor är cool så hon ( får så lov ) att hjälpa mig.

aja är nöjd iaf :) men ska äta lite vattenmelon nu och sen lägga in bilderna så ni får se. tror jag har lite annat smått och gott också att visa. ses snart lixom, vattenmelon för livet peace!
puss på klännnnningar och fotboll!

update 23.06:
jag lägger in imorn istället eller nån dag, så ses lovers..

pluggning och spruta


vart inge pluggning idag, näh. hatar söndagar, så jävla dryga. finns inget att hitta på plus att man vill bara typ chilla eftersom det är skola dagen efter, så jävla drygt. hata måndagar också, har fyra lektioner på morgonen och bara tio minuters raster. dock så har vi ju syslöjd och m-tid sen så då äre lungt. dock så har några av dem andra fotboll ju så blir typ lonely när man ska ta sig hem. lite drygt men vafan.

ska fan ta den sista sprutan imorn, känns bra att ha det borta. ah om ni har hängt med här ett tag så vet ni att det är för att inte få livmoderhalscancer jag tar sprutorna, som de flesta tjejer gör / gjort, för jag vill då fan inte hare iaf haha :). aja såg på wallander för ett tag sedan, men ska ta en dusch nu och sedan sova. ahjo mysmys lixom.
puss på spruta mot cancer?

så jäkla varmt i solen just nu


shit när jag gick ut va väl klockan runt halv fyra / fyra, shit va varmt det va. slängde mig på studsmattan och drog av mig till underkläder ( woho? ) och lyssnade på musik. fyfan va skönt. vart dock ingen glass, åt vattenmelon ist ( fan va jag tjatar om vattenmelon? ), mycket godare med det ju.

image21

Dagens kläder: typ linne och shorts
Dagens frisyr: i en knut såklart

Dagens humör: sådär, ganska bra

Dagens ont: i ögona och halsen, kliaklia;p

Dagens mat: typ .. vattenmelon hah

Dagens person: anonyma peronas idag

Dagens saknad: saknar han, maybe hah

Dagens längtnad: sommmmarlov!!
Dagens smink: nada, naturligt lixom

Dagens skämt: orkar inte med nå skämt;p


ut i solen med en glass


mmmm jag har lite tråååk just nu så slänger in ett onödigt inlägg. hej hej hej. näe men vene, vad gör nirå? själv så sitter man här och snackar med några och lyssnar på MTV, dock så blandar jag med att lyssna på andra bl.a. simple plan - your love is a lie. yeeah så kan det va. funderar på att dra på mig lite mer kläder ( ah har bara drage på mig bh och trosor, plus min badrock än så länge, mmm skönt hahah. ) och gå ut i solen med en glass och sen städa undan lite på rummet maybee. yeahhhh men ses lixom, undra när mor kommer hem ..
puss på sommar och glass

helgen vart inte som planerat men bra ändå


Torsdag  -  va först på skolan som sagt och hade fysik provet ( som jag inte klarade ) sen så gjorde jag klar min bildsak på bilden, skönt att ha det borta, på tis får vi veta vilket betyg vi har. sen så drog jag med anna och lina på stan, åt på donken eftersom vi inte åt nån lunch på skolan pga slutade ju innan satt. aja drog sedan och solade och sen drog lina hem för hon skulle jobba så jag och anna gick lonely på stan. köpte ett vitt och rött randigt linne och en jacka från h&m, hittade inge mer, men bra det ju också haha.

Fredag  -  va på skolan och gjorde två prov, båda so proven. så två kvar nu, kemi och fysik och sen en bokredovisning då. sen så har vi ju matten på tis men. drog på stan med anna, jasmine och lina en stund, dock så missade jag bussen två gånger så dem va snälla och stannade kvar med mig en stund extra och åt glass, mmm sommar! sen så åkte jag hem och åt middag med min kära mor och lilla syster som senare drog ner på marknaden osv så vart lonely ett tag med, skönt :)
vi hade ju dock match mot hsk 93/94 men jag orkade inte åka och kolla pga pollen, ganska mycket träd och skit där ute så att. aja det vart dock bara 4 - 3 till oss hörde jag, alla sa att vi bik sk inte hade spelat nå bra alls, vi va bättre men ah ni kan ju gå in på biksk.blogg.se och läsa haha. sen när alla komme hem så drog jag ner till tivolit och träffade lina och johan, sen jasmine och mimmi, fast jasmine softade ju lite ( höhö ) så jag och mimmi fick gå runt och leta na typ. aja ganska kul vare.

Lördag  -  vaknade ganska tidigt av att jag inte kunde typ andas så åt lite frukost och efter att väntat på lina ett tag så drig vi ner på marknaden och träffade folket och åt såklart langos ;) . sen så träffade vi jasmine och mimmi så jag gick med dem och hämtade lite dricka sen så skjutsade lina hem mig runt 5 och firrade till lite, sen kom jasmine, lina och anna och chillade lite innan vi drog till johanna ( som fyllde år också, grattttis :) ). sen drog vi ner till tivolit och träffade massa folks. slutade ganska illa dock. en kompis mor som min familj känner ganska bra såg mig lite drunk så hon lär ju snacka med mina päron, fucks. sen så fick man ju åka med soc hem, tack jasmine hah;p dock så drog jag ner igen och vart typ påhoppad av alla haha. mina pEron va inte hemma som tur va.. aja va där nere ett tag sen fick man skjuts hem av fredrik ( tackar ) och snackade med han ett tag, trevligt. sen så gick jag fan och la mig, somnade gött.

Söndag  -  inte hänt nått spec idag. eller min far ringde och väckte mig runt halv 12 / 12 eller nått och frågade hure va med sjukan osv, och hur jag kom hem igår osv. he he, sa dock bara att jag frågade om soc kunde skjutsa hem mig, inte att jag vart tvingad men får väl säga att jag drack lite;p skitsamma.. aja bara typ äte vattenmelon ( som sagt ) och myst just nu. min mor lär ju komma hem om ett tag bara ;/ ehhhh hon ska hämta min syster som vart på klassresa. vill flytta hemifrån nuuuu! =D måste dock städa mitt rum ( det har aldrig sett så här illa ut, fyfan ) sen måste jag väll plugga, fyfan.. aja men hoppas ni haft en trevlig helg osv. min vart lite kass på slutet. började fan lipa igår haha pinsamt.
Puss på tivloihelgen såklart

designen tack


hey, nån som har lust att fixa en snyggve design till mig? orkar inte fixa en egen för den .. eh ? funkar inte!! så som jag har nu, så skaren inte va egentligen. aja nån? någon? ;)
puss på den som firrars

vattenmelon efter en cphelg..


sitter nu här i min ensamhet, ah jag är ensam hemma, så jäkla skönt :) aja sitter här med massa vattenmelons bitar, as jävla gott ;D sitter dock och funderar på hur jag ska göra med vissa saker. ah det vart inte riktigt som planerat igår, ***** säger jag bara... aja ska fika lite till nu och sen så ska jag väl skriva ihop en liten snutt om vad som hänt i helgen osv.
puss på vattenmelon

RSS 2.0