she isn't me


jo som ni ser, mycket är nytt. nästan så jag inte vet hur jag (miss)lyckades med allt. men det får vara såhär ett tag för nu mår jag väldigt illa (vet inte varför men) så ska packa lite snabbt och sen film eller bara sova. vi får se. sista matchen imorn. taggad. inte. 13.00 i njurunda, ses inte va.

a simple yes sir


bilder sen förra lördagen


mer och större bilder finns här på bilddagboken

whatever you like


hemmamys idag. näe. huvudvärk hela dagen. igår så gick jag i skolan. toppenkul. sen hem och få huvudvärk ; träning ( som gick sämst för övrigt ) ; lägga sig med en dunkande huvudvärk. trodde den skulle försvinna men vaknade med en värre huvudvärk så fortsatte sova och vaknade runt klockan ett?! sovit ut iaf kan jag ju säga.
dock så missade jag nog inget viktigt.. tror jag.. fast hade varit kul och åka pulka osv med klassen + treorna i bf. menmen. inte gjort nått speciellt idag förutom att se på tv med .. ont i huvudet. har dock suttit och skrivit lite på en uppsats som ska in.. för ett tag sedan dock. har mkt och göra i skolan känns det som men har varken ork eller .. ah jag har helt enkelt ingen ork. ska försöka få bort lite under lovet om jag orkar och hinner. men nu ska jag leta fram nå kläder som passar för begravningen imorn. tung dag. dock så ska jag träna senare så blir nog bra till slut. i hope. pussbye

heaven on earth


inte min dag idag helt enkelt. hatar denna dag. pluggade inte som jag hade lovat mig själv att göra. städade inte heller som jag hade lovat mig själv och även min mor att göra. gick inte ut på en prommis och massa andra saker som jag lovat mig själv att göra. dåligt gjort alltså. dock så ska jag ta en skön och varm dusch nu och krypa ner i min nästan nybäddade säng och försöka sova så jag kommer upp imorn. måste till skolan. helvete vad jobbigt det vart nu. pussbyehateyou

förresten min inte-min-dag började redan igår. hade varit duktig och tagit ut sängkläderna osv på altan för att få luftas osv ah ni vet. på dagen! dock så glömde jag bort det efter ett tag och sen klockan tolv på kvällen kom jag på att jag inte hade nånstans att sova? kul att gå ut i trosa och bh och hämta in grejerna och även sedan bädda om allt! gick inte och la mig glad kan jag ju säga...


ugly girls


fyfan va jag hatar allt just nu haha. hata snön, hata skola, hata härnösand, hata allt.. ge mig sommar med mycket värme! klarar fan inte av nå mera kyla..... gahhh sur haha....
dock äre ny vecka och nya tag? haha eller inte. var hemma idag. hade gjort mig klar och skulle precis springa till bussen. nej jag orkar helt enkelt inte. varför är jag så jäkla tom? haha ja det känns som så. saknar nånting, men vetefan vad. dock så hade/har min syster magsjuka troligen också satt. hon och jag har vart hemma idag. suttit i samma rum och själv har jag hoppas på att få magsjuka.. fin tanke lixom haha..

men lördagen vart väl ganska bra.. eller.. nah den dög snarare. drog till anna först där det va massa. mycket kul där. dock så fick vi för oss att dra ut till nån lodisfest ute i bushen? inte lika kul. åkte därifrån efter ett tag och drog till malin och satt där i några timmar. inte heller så kul. ringde efter skjuts och kom hem runt .. halv fem om jag minns rätt. sur och förbannad haha. söndag vart en lugn dag. städade lite, såg på beck, osv. mys. slut på historien.

nobody's perfect


mmmlördag. mmsovmorgon. denna dag har jag inte gjort nånting! såjäkla skönt. ätit maltesers och vatten. en äkta lördag. helt lonely hemma också, sjuk skönt. så ska snart gå och duscha osånt skit. sen blire fest ikväll, så får väl se kvällen slutar hah..
egentligen har vi borta match idag men i torsdags så stannade jag hemma pga hade lite feber och en jävulska halsont. så ingen skola och då vart det även ingen träning. och då kändes det ingen ide att åka lååångt iväg för match när man inte är på topp. men får väl hålla tummarna.

igår vart en softar dag helt enkelt. skola till klockan ett. stan och fika med några tjejer. när man kommer hem får man höra att mor och far vill bjuda på mat ute. så visst följde man med på royal och åt. dock så träffade vi några kompisar där till mor och far så efter ett tag följde vi med dem hem ( ja även jag, vene varför hah ) och lirade guitar hero eller vare heter osv. as kul haha. sen efter ett tag drog jag hem och softade med potatisarna istället. orkade inte vara kvar där haha.
men som sagt så ska jag kila vidare nu har lite att fixa med satt. pussloverss

chubby cuppy cake boy


 

haha så otroligt ... fula?! undra vad de kommer säga när de blir äldre och nån har sparat alla grejer och sen lägger ut igen? hahaha gah=D dock hade jag en fråga jag funderade på ett tag: är den långhåriga en kille eller tjej? dock fick jag mitt svar. kolla hela så märker ni efter ett tag.... ;)




OTROLIGT SÖT! kan inte sluta kolla på gullet=D (nej han har någon sjukdom, pga så bigsize)

i just hate it


vissa grejer med att vara tjej är så jävulskt jobbiga. som att tex man kommer på att man fortfarande har sminket på och klockan är över 01.00. man är jävulskt trött och orkar verkligen inte tvätta bort skiten. dock så måste man för annars får man äckelhy och ögonfransarna går typ av. hatar verkligen smink  -  just som nu.

några andra grejer är ju även som sagt; äckelmens, hora-titeln och fröken-präktig-titeln and so on, föda barn, bröst som guppar när man springer, osv. men framförallt smink. vem satan kom på den idiotiska iden? är dock tacksam för den endå, som de flesta andra övriga är ha-ha... godnatt... efter att jag har tvättat bort sminket.... suck...

this ain't sex


måndagar är bland det tråkigaste som finns. hatar helt enkelt. skola till sent sen hem och fixa nån powerpoint grej som jag hade blivit rejält nöjd med och vad tror ni händer .. jo självklart glömde jag bort att spara.. hata. så då struntade jag i allt och såg på film med mannen i huset, första Arn filmen.

tisdagar är inte så mycket roligare, dock är det träning så det funkar. hade även sovmorgon till elva den dagen så det va vääääldigt skönt. träningen gick sämst men vafan.. har ju mina skääl också just nu satt.

och idag, onsdag, så vare först skola till två och sen har jag bara varit med theres. fixa middag, kollade på hennes träning, pratade och ja lite allt möjligt. förlorade även i kortspel med lina och nån till. haha. blä. va hemma runt nio så fixade lite fika och bara sett på tv. skulle egentligen fixat powerpointen men orkar inte just nu.

hare hänt nå mera? nah.. eller fick veta att det snart är begravning för min kära mormor. fattar det fortfarande inte. och sen så orkar jag inte lägga in nån bild ( just nu iaf ) men fick en modo-tandborste av min fader. sneeelt? hahha=D för gulligt. pussbyyyye

love love love hate love


glad alla <3-dag på er .. i efterskott. ja klockan har ju hunnit slå över tolvslaget satt. men bättre sent än aldrig som sagt. hur har eran varit dag och kväll varit då? i hope on much love for you. själv har man mer haft en .. tävlande, butter, blond, familjekärlek, lycka dag. ah jag sammarfattar min dag lite fort för funderar på att krypa ner i min älskade säng .. lonely haha. jaja stark så klarar det hahah.

men iaf så startades min dag med många funderingar, om allt mellan himmel och jord. vaknade runt halv tolv och låg kvar i sängen och funderade tills klockan hann slå ett halv två. gick upp och åt lite fika/lunch medans man kollade på sport med fader som taggade för modo matchen idag. han skulle visst till övik och se live. kul att jag aldrig kan se de matcherna. hata livet lixom. packade sedan väskan för att åka till match klockan tre.
fick skjuts av en glad moder som precis kommit hem från min mormors gamla hus där hon hade sålt mormors gamla vävstol. fan va jag kommer sakna allt. har en matta här hemma i garaget(?) som jag alldeles själv har vävt. hur bra är inte det gjort lixom? applåder till mig tack.
aja sedan for man som sagt till match. vi förlorade. spelade bra men ändå så grymt dåligt. speciellt jag. ibland gick det as bra och sen gick det as dåligt. vetefan vad jag höll på med.. men sen så bjöd mor på donken mat (ehm det sitter fint i magen efter att ha kämpat en hel match?.. ja det göre!!). min <3-kväll vart inge speciell. bara suttit och kollat på tv, pratat, kollat i massa kataloger osv med moder och syster. även fader en stund men när han kom hem från matchen så skulle han iväg för att fira nån kompis. men jaja. ska som sagt sova nu. pussbyelovers

psss. fick "två presenter" idag. haha. eller vad man nu ska kalla det. hela laget fick en ros efter matchen av våran tränare (aw tack) och sen fick jag en sak av min fader som jag kan visa imorgon eller  något liknande.

"i don't wanna hurt you my love"



ursäkta skiten ovanför. vet. men ni har faktiskt klagat på att jag haft för lite pics. egopics + naturpics. är inte livet härligt haha. natur är som sagt tagna av mig. och ja jag vet. ni säger ditt och jag säger datt. dock vet jag alltid bäst lovers. damnnn.. ska tagga inför match imorn nu. fyfan. pussbyelovers + godnatt

love to mum and mums mum..


det är fredagen den 13de idag.
det märks. min dag var perfekt på alla sätt och vis, i början. började klockan åtta med svenska, avslutade lektionen med massor av fika som vissa hade bakat oså. sedan lektion som va att vi skulle fjanta oss med teater. sedan biggan för mat. en lektion om vad vi skulle ta med oss till månen. bara fjantlektioner hela dagen. det gillar vi!! sen så skickade min moder sms om att hon va på stan. gick ner och kollade runt lite plus fika på wirströms(?). något gott och något fet jag har blivit idag av all mat? love to mum.

sen hem och då vände precis allt. fick veta det då. kommer sakna dig så jävulskt mycket. kvart i åtta imorse. man vart helt tom i kroppen. kommer aldrig mera få träffa dig. kan inte ens tänka mig den tanken. älsklings tanten min. rip. love.

breathing your love nana


och ni tror inte jag missade matchen eller?! ja ni vet vilken jag pratar om. peter foppa forsbergs comebackkkkk!!!! skulle precis åka till träningen när jag hörde min fader skrika (menar verkligen skriker!) av glädje och ah .. då vare han som hade gjort 1-0 målet!!! asså fatta .. dessutom så missade jag målet också =( sen när man kom till träningen vart man mött med "SÅG DU FOPPAS MÅL LINDA?!?!=D" "ehm.. nej=(". menmen kul att jag missade hans (även) tvåhundrade match i modotröjan. hata livet nurå hahaha......


när han spelade i colorado var han stor. då kollade
man verkligen på matcherna haha. fyfan för grym.

mja iaf som sagt så har jag vart på träning. tänkte påminnnna lite om att det är match på öbacka kl 16.30 på lör för den som vill se. är liiiite taggad må jag dock säga haha. har även haft skola från tio till tre typ. sov tre timmar i natt så det vart verkligen inte min dag måste jag tillägga. träningen gick as dåligt. orkade ingenting... gah.. natten innan sov jag 4,5 h. kul liv lixom. känns som att jag är orolig för nånting, men vetefan vad egentligen. nått är på gång helt enkelt haha.

vad ska ni göra till helgen då? alla <3-dag på lördag ju! ehm vad ska jag göra?... ingenting än så länge haha. alla är ju med sina lovers, och jag rå? typ familjen eller vadå?! haha jaja. det blir nog bra. har ju dock match på lördagen också så på fredag blire nog inge speciellt vad jag vet om ännu. men ni får ju ge förslag om ni har något ;););)
dock så ska jag väl kila vidare. pussbyelovers

undrar fortfarande vad jag egentligen tänkte på. men man lär sig genom misstag.
bara att fortsätta med några flera. vill du skapa misstag med mig?

stay the night


jag packade väskan men den vart inte använd för jag vaknade med feber igår. inte mys. va bara hemma och försökte hålla mig på topppp. missade då träningen. satan. men idag så kände jag mig mycket bättre så gick till skolan klockan åtta och slutade tjugo i ett. grymt skönt med en kort dag. egentligen skullle vi ha haft nån skidtur under hela dagen idag men våran idrottslärare är sjukis. vene om jag ska tycka att det är synd eller bra? för vi ska ju ut på den nån dag och det hade vart skönt att ha den bortgjord + att det har varit grymt fint väder de senaste dagarna.

efter skolan gick jag, jasmine och mimmi och fikade sedan in på h&m och lite annat. fick med mig en dove bodycreaaaam och en rosa-röd-färgad trosa som blir ännu en vän till min rosa-röd-färgade samling. haha gah.. sen hem och fixa lite mat till handbollsbrudarna som har härjat här hela dagen haha. aldrig lugn och ro. aldrig. inte gjort så mycket egentligen. fick dock en väldigt .. tråkig .. nej tråkig kan man inte säga. fruktansvärd nyhet av min mor idag för hon är på sjukhuset och hälsar på. fyfan vad jag kommer sakna dig min lilla tant om du lämnar oss :(.. fyfan säger jag bara..

kanske därför jag inte varit hundra proce under resterande dagen. funderar på att fixa nått gött att äta och sen krypa ner till nån film. gör ändå inget vettigt här. eller.. borde plugga men är inte alls på g för det. fick fint beröm på engelskan idag så det tar jag med mig enda in i filmen. pussbyelove

he see me one time and easy you lose


åter en ny vecka. bäst att börja veckan med ett inlägg kanske. även en ny design som ni ser. har suttit och jävlas idag som satan. inget ville gå som jag ville. så nu orkade jag inge mera så den får väl se ut såhär ett tag till framöver. har dock fått mycket .. ja vad ska man kalla det, inte beröm men ah .. fått komentarer om att den va snygg iaf. tack A för att du tog picsen hahaha (de är för övrigt från i lördags, feeesttt). dock så förstör mitt program så det blir as dålig kvalé... men aja det funkar ju..

vad hände under helgen för er då? på fredag va jag med jasmine och mimmi som sagt. i lördags vart det fest med de tvån och ah massa andra också rå men. mycket kul måste jag tillägga. speciellt för mig som inte vart ute på ett väldigt bra tag. dock äre ju mycket roligare då :). sov hos snarkarn så vaknade där så han underhöll mig dag på söndagen. sen hem och äta och åka till sundsvall för att träna. ah fick ett mail för ett tag sedan om att det skulle bli en till träning för distriksuttagningen. mycket kul. dock så var träningen i ca två timmar och 40 min, trött när man kom hem kan jag ju lova haha. får veta i veckan om man blev uttagen till följande träningar eftersom de skulle visst börja skära ner nu på folk. men det blri nog inge av för mig :)

aja. har bara varit hemma idag för mådde inge bra imorse. och inte under hela dagen heller. känner mig fortfarande lite illamående och feberaktig. men det är troligen inget farligt haha. men ska väl försöka gå till skolan imorn om jag inte känner lika dant vill säga. så jag har inte gjort nått speciellt som sagt. suttit här och försökt fått ihop allt. medans lillasyster och hennes kompis har sprunge runt och härjat. ah de var ju lediga idag eftersom de fortfarande går i grundskola. själv går man på gymnasiet och vi fick inte vara lediga .. eller jag vart ju typ det ändå haha. dock så ska vi va lediga på måndagen efter sportlovet så vi får en till dag på sportlovet, vene om jag ser det som nå positivt? jag tar hellre en ledig dag nu .. imorn skulle vara väldigt skönt haha.

dock så ska jag gå och plocka undan lite så min mor blir glad på mig. sen funderar jag på att se på en film eller liknande :) ska även packa för imorn om jag ska till skollllan. mina inlägg blir alltid så långa? vafan gör jag för fel/rätt för att det ska bli så gahhh haha. pussbye

paramore decode



ni kanske förstår vilken film vi såg? :) filmen dög, mer än väl. min nya favorit! ah.. jag fastnade jag med....

i just like that


nu äre ä-ä-äntligen helg. fan va skönt det är. dock har jag inget speciellt planerat mer än att jag kanske ska på nån distriksuttagning med innebandyn, men får se, vene om jag orkar. dock äre på söndagkväll och då har jag väl inget bättre för mig så ah .. får se som sagt haha.

men första "helgdagen", idag rå, börjades med skola från klockan åtta till ett. är grymt nöjd med mig själv just nu. vi har som sagt haft ganska mycket med skolan och jag har inte hunnit klart med allt vi skulle ha gjort. men en sak vart klar idag och inlämnad i tid också! mycket bra mycket bra! har skrivit sex stycken uppsatser om "vägen till den jag är" haha. ah sitta och skriva om sig själv lixom. inte så svårt egentligen, men ändå svårt. hoppas på ett bra betyg när jag faktiskt har lagt ner lite tid på denna uppgift.
sen var jag med sovarn och kom sedan hem vid 5 då det vart middag. mammas hemmapizza, nååågot god :). ska väl snart fixa till mig lite för märkte nu att jag hade typ mascara runt hela ansiktet? så gåre när man får kuddar och annat i ansiktena. sen ska jag dra till jasmine och mimmi. ska väl se på film osånt. men nu ska jag hitta på nått annat .. ah .. göra mig klar. btw, till du som komenterade, filmen Changeling är väldigt bra enligt min åsikt iaf. pussbyelove


pang i rödbettan lixom


oj, det var då ett jäkla bra tag sedan jag skrev här. pang i rödbettan lixom. men det har väl inte hänt något speciellt egentligen. tränat innebandy (vi blev även fotade så vi har nån lagbild osv till hemsidan), pluggat (vi har haft otroligt mycket på sistonde), vart med lite personas osv.
men kan ju berätta lite om helgen iaf, lite mer händelserik än vad övriga dagarna har varit. i fredags så gick jag och fikade med några tjejer efter skolan och sen gick jag till s och sedan hem och åt lite innan det vart bion Changeling med ärtan, mimmi, maxim och namme. hann även se hur jävulskt högt cityjam(p?)et va som va här i stan under helgen, skulle aldrig våga åka där, våga ens stå där uppe haha.
dock så åkte jag tidigt på lördagen till östersund och spelade match, sov över på nått hotell och åkte sedan dagen efter till krokom och spelade match även där. förlust mot östersund och vinst mot krokom, godkänt måste jag medge. kom hem runt åtta på söndag och då därefter började ju nya Beck så då vart jag ännu gladare. och denna vecka har inte heller hänt nå spec - träningar, mkt plugg, vart med några, osv.


man ser ju inte lite blek ut?! ska vägra stå nästa gång brevid de brunaste=D

use somebody




Tre saker jag inte förstår mig på:

- när vissa brudar (och killar för den delen) har ex. idomin salva så läpparna är kritvita
- opera sång osåna grejer, man fattar ju ingenting
- teknikens under, är som en tant på 82 år

Tre saker jag gör just nu:
- lyssnar på musik
- längtar till helgen såklart!
- dricker oooo'boy

Tre saker jag vill göra innan jag dör:
- resa resa resa!
- hoppa fallskärm
- bada med hajar och delfiner

Tre saker jag kan:
- lägga vänsterfoten bakom huvudet
- hjula (om det nu stavas så hah)
- sy ganska bra

Tre saker jag inte kan:
- äta mer än ett äpple åt gången
- simma som en fisk(?)
- köra bil

Tre saker jag skulle vilja lära mig:
- sjunga
- att komma i tid till allt!
- gå ner i split som ärtan

RSS 2.0