mimmi pigggs


snart ska jag fixa lite grejer och sedan kila till träningen. känner mig sisådära.. som vanligt.. menmen. sen blire hem och äta och sedan kanske vara med kim. får se vare blir.

sen på fredagen väntar en spännande sak. halv två. är jävulskt nervös. hoppas man gör rätt val. hope so. hope so. men ska dra vidare nurå. l-o-v-e.

blue and red


innan vi skulle åka till birsta, ja va tror ni händer? bilen pajjar.... så vart några timmar sen. pappa kom hem och fixade lite oså. men sedan nere i birsta dog den igen så men det gick att fixa. hatar bilar haha.....

jag hade bestämt mig för att köpa en mobil. dock inte vilken så det vart lite problem med det så det slutade med att jag inte kom hem med någon. istället med ett par skor. och jag som inte skulle köpa nå fler skor.. och hade även lovat mig själv att köpa massa kläder! dock.. tror ni att jag då hittar nått? nje inte direkt va.. ska beställa ist.

sen på tisdag va jag ju på sjukhuset och tog många prover så hoppas man får veta svaret så fort som möjligt. är dödligt less just nu. hela kroppen är jämt slut. orkar typ inte göra någonting. sen har wille vart här så man fått träffa han lite. träffas så sällan..

men nu har jag precis sett klart på en film och funderar på om man ska sova eller inte. dock inte trött.. inte så konstigt eftersom man sov till typ tolv och bara myst hela dagen haha. men ska ta mig nått att dricka iaf! vart jätte törstig de senaste dagarna.. konstigt.. love.

en mysar dag


idag är jag - seg-i-kroppen, sönderslagen, myssugen, colaberoende, huvudvärkstönt, ingen-övningskörare, törstig, godissugen, hungrig, filtberoende, ny-mobil-beroende, osv. mycket i ett.

har bara suttit inne och inte gjort ett skit idag. skönt det med. va tänkt att jag skulle ha övningskört nu men orkar verkligen inte. försökte att vara närgången i matchen och verkligen vara hård oså, men om jag säger såhär. verkar som att jag fick mer slag än vad dem andra fick. öm över hela kroppen typ;s haha.

men ska ta en dusch nu iaf så man piggnar till lite, i hope. men sen blir det nog inte mer gjort än att jag måste städa rummet.. tror jag duschar efter förresten.. men sen blire gomiddag och wille kommer hit och myser. sen får man tagga till birsta imorn haha. men lika bra att sätta igång då! ååh så trött.... love.

just dance



matchen gick sisådär. vart 4-4. dock så vare våran match hela tiden, fyfan va bra vi spelade. så roligt att spela. dock så hände det en liten grej, som många undrade över haha.. och även jag fortfarande.
sprang ihop med en tjej och hon knockade mig med hennes huvud eller nånting så jag svimmade en stund. sen vaknade jag av att jag fick panik för fick ingen luft. va jävulska obehagligt. speciellt av att bara vakna upp utan att veta vad som hände. menmen satt mig och vilade några min för allt snurrade oså men sen så vare bara att ge sig ut igen, tur va att det va i tredje perioden.

sen mådde jag inte så dära jätte bra efter men åkte hem, drog i mig lite mat, duschade och fixade sig. för sen drog jag till några tjejer och förade lite där. sen drog vi till herrlaget och några ur damlaget plus nå annat folk. och sen vidare till stan sen då. hade riktigt kul faktiskt. va länge sedan. sen kunde man kura ihop sig skönt i sängen. love.


number one




knäppte en lagbild för några veckor sedan, ska troligen upp på hemsidan. vart lite konstigt kort tycker jag men, alla är ju kritvita? visst jag är då inte brun, verkligen svenne-vit men inte sååådära vit.. eller? haha. men som sagt, hoppas ni kommer och kollar imorn! ;) love


citron i glaset



imorn blir det match kl 13.30 på öbacka
så hoppas ni kommer och kollar :). dock verkar det som att vi blir sjukt få, undra hur det ska gå. jag som är halvsjuk oså också. va ju som sagt på sjukhuset i tisdags och kollade lite. ska dock komma tillbaka för att ta fler prover nu på tis igen. men går på pencillin just nu, men åt sista idag så det ska nog gå bra. för sen efter matchen blire troligen utgång, roligt! va längesen :).

så idag har jag bara tagit det lungt och försökt peppat lite inför match. hade min sista apu-dag idag så fick massa teckningar och hejdå-kramar, gulliga barn! efter det vart det lite övningskörning och skickade in psykologiuppsatsen, hoppas den vart bra :/ försökt att verkligen kämpat med den. och nu ikväll har jag bara övningskört lite till, kollat vad jag ska beställa för grejer, osv. men nu är det dags för sängen! love.

torsdags mys



älskar dem här muggarna, riktiga temuggar eller vad man nu ska säga haha..



ganska stolt över mig själv. imorgon är det den sista apu-dagen. sen är det för övrigt lov. gud va skönt säger jag. men idag iaf så fick jag veta vad jag skulle få för betyg osv pga min handledare inte jobbar på fredagar. gud va skönt för henne säger jag. och gissa vad jag fick! gissa! ni kommer aldrig att kunna få rätt! fick mvg! fatta mvg! det är bra ju:) otroligt nöjd och glad.

efter apu'n så kurade jag ihop mig under en filt och drack lite te och åt "rosting"-macka, som för övrigt alla verkar ha jätte roligt åt, jag har alltid sagt rosting vafan.. inge fel med det ju :( haha. sen vart det lite plugg och sen bestämde jag mig för att gå och träna, halsen får bära eller brista! sen plugg igen så nu är jag nästan klar med psykologiuppsatsen, ska bara fixa till den lite imorn. så nu blire att skölja ur hårinpackningen och lägga sig. är ju en dag imorgon också! ett helt lov faktiskt! så skönt!!! love.

retusch

 


haha shit så jäkla fult. fattar inte hur man kan retuschera så överdrivet. ingen lär ju dock ha missat detta haha fyfan. jag skulle fan bli ledsen om nån retuschera sådära mycket på mig haha. snacka om att inte duga eller vadå? konstiga människor som gör sådär...

nyss kommit hem. så nu blire lite marabou och plugggg. någorlunda blandning haha. love.


tik tok


även att det va flera som ville ha recept på fiskwrapen? hm okej ja får väl firra fram det (höhöh as kul!). men nu har jag äte och då blire plugg. sen lite övningskörning för att hämta ett paket. håll er inne! och sen plugg igen då.. love.


a blue ocean


gick skit med att plugga. försökte verkligen men inget ville som jag ville. så gick och la mig ganska irriterad och förbannad. det är aldrig bra. dock vaknade man till en bättre dag. jobbade från åtta till ett sen gick jag hem och pluggade.
suttit med det tills nu, dock blire en paus nu för att kunna se på gossip girl. sen blire plugg resten av kvällen. gud så kul.. men så är det när man skjuter det framför sig hela tiden. det är jag väldigt bra på kan ju tilläggas.. otroligt duktig på det. men gg nu love.


doctor examen


drygt när man ska först på sin egen skola och sen till praktikplatsen. menmen. bara blivit det idag och lite matlagning då haha. ska kolla runt lite på mobiler och sånt. måste verkligen hitta nån nu.. min kommer fan lägga av när som helst...

sen halv fyra ska jag till sjukan och kolla massa saker. inge kul alls.. sen blire mat. men tror jag hoppar över träningen idag. mår inge vidare. kommer säkert vara sjuk hela vintern igen.. så måste plugga. fyfan. love.

wrapppp


men är man duktig på att laga mat eller hehe. ångrar i dessa stunder att man inte gick hotell och resturang istället för barn och fritid.
kom hem runt ett och kände mig lite små hungrig. gick till kylen och kollade lite .. mja sallad skulle ju va gött kom upp i mitt huvud.. kollade i frysen. mja fast vad ska jag ha till.. hittade fiskpinnar med citronsmak. gött. säger bara fiskpinn-wrappp!!

låter kanske inte så gott men det vare faktiskt :). så nu ska jag äta det. men först sätta upp håret i en knut och mysa ner mig i min nya mjukisdress. marinblå. det funkar också ju haha. love.


black and white


mja vart väl inte riktigt nöjd men samtidigt väldigt nöjd :) fick mest pengar, kläder osv. pengar till mobil oså. fick två otroligt fina saker från wille :). dock hände en liten rolig grej. min farmor råkade skriva min lillasysters namn på presenten och sen glömde hon innehållet hemma haha. hon är bra söt ;D.

men iaf så gick matchen riktigt dåligt. men men. så är det. men sen kom man hem och åt lite tårta. wille kom och sen efter modomatchen åkte vi på kina och åt med familjen. jobbigt att vara sjuk men va ganska skönt med en lugn födelsedag oså.

och nu sitter man här och äter lite tårta. väntar på att man ska åka till min egna skola. fyfan. sen blire middag, övningskörning och hjälpa pappa med lite jobb. love.

17 match


om en kvart fyller jag 17 år. onödigt jag vet. men gud så kul med presenter och tårta. eller.. hatar förresten presenter. blir bara besviken haha.
dock är det dags för sängen nu. vart lite målning faktiskt. dock sket det sig så vart sur och slängde allt åt satan. men det funkar ju det med?!

ska upp om några timmar så laterooo. ska springa mig sjukare under matchen. hoppas ni kommer och kollar vahhh. tror dock inte det.. halv 11 på öbacka. mja tidigt.... love.

kreativ som en flodhäst

 


by: me. 3/10 -06, så det va ett tag sedan haha. bättre irl dock, dålig kamera.


vet ni vad jag känner för just nu? någonting jag velat väldigt länge men inte haft någon ork till. att måla/rita. va så längesen. men vet inte vad? har inga ideer alls. väldigt ovanligt faktiskt. men får väl se om det blir ändring på det innan det är dags för att sova.

känner att jag behöver göra nånting. nånting pyssligt. typ sticka, måla eller ja nått sånt. vetefan varför. känner bara så. kanske ska sätta mig och ta tag i mina kläder som jag behöver fixa till. ja att sy skulle passa nu. får se hur jag gör... ska fundera... love.

 

 


blame it on the apple juice




haha så jäkla bra. jamie foxx hos jay leno. dock sämst kvale på detta. men ska kolla om man hittar nån bättre;P....


äntligen helg med tårta


gick väl bra med "mötet" men fyfan va man kan bli arg. lärare får inte säga vad dem vill. tur att man har en bra handledare iaf. fick ganska höga betyg efter halva perioden så är nöjd :). en vecka kvar nu bara.

varit sjuk i veckan, sen matchen i söndags. men va och tränade i tors så ska troligen spela på lördag. om jag nu mår bra. gick tungt att träna. hade nog feber dessutom. menmen. hur som helst blire en lugn kväll ikväll.

dessutom fyller man ju år imorn. hoppas på många presenter hehe. och go tårta (utan grädde och skit!) mummms. men eftersom man är sjuk och inte alls pigg på att dra ut blire nog en skön hemmakväll med massa gött. sen på söndag kommer släkta. love.

just somebody


verkade som att det var en förlust-helg. modo förlorade. sverige förlorade. vi förlorade. fast grymt rolig match. de laget vi mötte ramlade ner från div1 förra året sen dem vart där i några år. så vi låg väl inte riktigt på samma nivå. men kul som sagt.

sen måste jag säga.. flickan som lekte med elden va lite sisådära. nu hade jag höga förväntningar pga ettan va grymt bra. men mja.. som sagt sisådära. vart en tidig kväll efter det. kollade en bit in på dendära brittiska wallander eller vare va som gick igår. hm.. nja inget för mig.

och idag har jag vart på skolan hela dagen. gick igenom vad vi gjort hittills osv. får besök av en lärare imorn dessutom. hoppas man gjort bra ifrån sig heh=D. men nu ska jag berätta vad jag önskar mig för mamma. undra om hon ramlar av stolen eller inte. tror dock inte det haha. love.

make up



flickan som lekte med elden


nu har man duschat oså. väntar bara på att lillasyster ska komma hem från handbollen och wille från birsta. min mage är väldigt hungrig så hoppas dem kommer snart heh. blir "barnvakts" mys ikv. pappa och mamma är och ser på modo vs rögle (avis som satan!) och sen ska de ut och äta osv. 50års present till pappa.

blir nog ganska tidig kväll. imorn är det match i sundsvall och efter det så ska jag visst på bio med wille och hans mamma :). men nu stängs datorn. love.

LOVE SOMEDAYS



solen tittar in



Har precis ätit hemmabakad pizza till lunch medans man kollade på tv. det som är riktigt härligt här hemma och vad jag kommer sakna när man flyttar hemifrån (ja det kommer hända! haha) är när solen har värmt sofforna i ena vardagsrummet så dem är alldeles varma och sköna. då ska man lägga sig där och njuta av den varma solen som då värmen en själv. otroligt mysigt. det är ledighet för mig! runt klockan elva när man inte befinner sig på skolan eller annat. skönt så skönt. love.

en ny dag


näe nu fåre vara bra med stök och strul. det dugs till imorn för då blire litt bilder. sängen viskar att det är gonatt-saga på gång. love.

mayday parade anywhere but here


den 20 blir man förhoppningsvis kvitt sina bekymmer. långt kvar men gud så skönt det ska bli. förhoppningsvis. bara APU och träningar veckan ut.

men idag åkte jag och therese till sundsvall för litt shopping (jeansleggins och stickad kofta från gina tricot och underkläder från hm, checkkk) sen lunch innan vi mötte upp ulla och gick till hennes skola. för therese skulle klippa och färga håret. jag skulle också ha klippt mig men fanns ingen tid men följde med ändå.

satt där i flera timmar. ont i rumpeeen nu ju.. mer än tre timmar.. sen sprang vi till bussen och åkte hem. åt middag sent och kollade lite på idol. och nu fixar man lite här. därför det ser ut som det gör.

imorn vet jag inte vare blir på dagen, plugg kanske, om jag nu orkar.. sen ska man va barnvakt och då kommer nog wille och håller en sällskap. och på söndag då är det troligen match i sundsvall. kulttt. men fortsätta nu sen sova sköööönt. love.




10 days


hej. vart ingen träning för mig ikv. hoppas mamma ringer om tid imorn för sjukhusbesök. nej jag vågar inte ringa. pinsamt.. nu ska jag fortsätta med det jag gör. alltså, kollar på vad jag kan önska mig. tio dagar kvar för den som undrar. jahaja. men nu hade jag inget att säga. punkt. förutom att läs våran söta lagblogg här. hejdå. love.

blogs


har inget speciellt att göra just nu. väntar på att det ska bli middag. så då kan jag svara en fråga som jag fick för ett tag sedan. råkade radera den så vet inte vem jag fick den av så nu får alla veta hah.. mobbat hej och hå, varsegååå..

Vilka bloggar läser du?
- väldigt få, brukar byta lite då och då, "glömmer" bort att typ läsa satt. men det är kenza, elin kling, lily, amanda berg, vännernas bloggar, osv. såååååå hejdå nu.


du får tro, du får hoppas


vart en kort kväll för mig i fredags. va hemma innan tolv hah.. så som ni kanske förstår vart det ingen lagfest. tråkigt men inge kul om man inte mår bra hah;p. nästa gång! va hemma och myste med wille oså ist :). och även på söndagen då. bara tare lungt. skönt det med satt.

måndag idag - APU, egen skola, övningskört, kollat på film osv. men nu ska jag nog sova. har smått ont i huvet och längtar efter sängen. sovmorgon till halv tolv. så jäkla skönt. så gonatt nu. love.



jag älskar dig!


ppparty all night


bara jag som inte följer idol? verkar som så haha. men hörde om floppen igår, fan va pinsamt.. stackars tjej haha. ni har ju säkert hört, att mats sundin har lagt av nu? seriöst, det tar i hjärtat! tycker faktiskt de ska "stänga" utbudet för hans tröj nr, även foppas, markus näslund, osv. "hockeyns hjältar"..

ingen match i helgen och slapp va barnvakt osv så nu ska man äta och sen börja fixa sig, ses vi ute? hope so! ses vi imorn då det är lagfest? hope so! love.

fixade även jobbet klart idag, woho! börja jobba snart då.. (Y))))


forever, right now


tråkig vecka. vart på apu-skolan, på min egen skola och såklart tränat. wille kom igår efter att jag och lina vart och kollat lite inför jobbet oså. men annars inget. dock blire nog roligare till helgen. sitter och taggar lite inför det nu haha. säger bara ett stort P ;). ingen match till helgen heller satt.

men nu är det snart träning så ska göra mig klar inför det och sen dra vidare. love.

höstbarnet



vetni.. om 17 dagar fyller jag 17 år för då är det den 17 oktober. sjutton också! hade vart bättre och blive arton..? onödigt år. love.



min bild ja.


RSS 2.0