do like you allways do


wiho idag hade vi visst sovmorgon till kvart i tio, roligt att hälften av klassen inte visste om det - och då visste ju såklart inte jag heller. men jag och jasmine skrev om våran adopterade son lasse som är gravt utvecklingsstörd, det va ju roligt det med, jo visst..

har räknat till att jag ska ha fyra prov och massa inlämningsuppgifter innan man får jullov, känns inge bra - människor-av-stöd-prov, psykologiprov, naturkunskapsprov, kommunikationsprov, bl a. jag kommer få det jobbigt..



tur så är jag nästan frisk nu, ett litet plus i kanten. men inte tränat på två veckor så blir ingen match för mig imorn, tyvärr. så imorn blir det att kolla på lillasysters handbollsmatch och sen kolla på min egen match haha. sen får jag se vare blir.
ikväll har jag vart barnvakt iaf och äte gomaten så är typ fortf mätt haha. ska snart sova, ögonlocken är ganska tunga nu hah;P. love

(felåt jasmine att jag råkade skriva å ist för o på son.. bitchhh eheh..)

snart är det fredagsmyssss


"70 sätt man kan tillfredställa en kvinna på?"
"69:an och en tur till ullared"

bland det fulaste jag hört hahah.. inte ordagrant men typ som det står ovan. fyfan för att vara med i tv, jag skulle skämma ut mig lika mycket...... heh.. imorn är det fredag!!!! sen lördag!! sen .. söndag.. sen äsh.. IMORN ÄR DET FREDAG! love.

sockersocker




fått sockerkoma av marrängsvischen (som stavas?). usch haha. precis sett klart på mammas pojkar. unnade mig en paus efter att ha pluggat som en tok. men nu är man klar med en av tusen uppgifter iaf... gud va tur.. aja. wille kom även igår och roade mig lite. så i två dagar nu har jag fått vakna halv sju av hans väckare.. man lider ju haha.

men vart skola idag, onödig dag kan man säga. först så hade vi "gympa" som jag inte kan va med på, sen skulle halva klassen och jag ha brandövningsgrejs så fick prova att släcka eld med brandsläckare oså, ganska kul faktiskt. sen slutade vi visst så då gick jag med kim och jasmine på stan och fikade även. sen hem och plugga och se på tv wiho vilket liv man har heh. och nu.. ja nu har jag sockerkoma (y). love.


mycket på ett blad


har legat i soffan/sängen hela veckan typ. helt utslagen. feber, illamående, osv fick även halsont och rejäl hosta osv. men på fredagen så gick jag till skolan två lektioner, för att ta hem böcker, fixa lite grejer osv. sen efter de två drog jag hem och soooov. helt slut.

sen vart det middag och sedan bio för att se twilight filmen. den va väl bra. dock tycker jag alltid filmerna blir bättre när man kan se dem en gång till. plus att jag mådde piss, kändes som jag skulle spy osv flera gånger under filmen haha. sen hem och typ mysa och sovaaa.

vaknade ganska tidigt så följde med och kollade på våran match i sundsvall. va kanske inte så smart och mådde riktigt dåligt haha. men som tur va vann vi och fyfan va sur jag va att jag inte kunde spela, lirade så grymt bra=D. fyfan..
sen åkte jag hem, tog det lungt, åt mat och drog sedan till kim där några ur klassen va. fast drog hem runt elva tror jag för orkade inte vara ute mer. plus att dem drack osv, blir så tråkigt när man inte själv göre haha. aja. såg på lite film oså. bilderna nedan är därifrån.

på söndagen och måndagen var jag bara hemma och tog det lungt. mådde sisådära. och idag är det tisdag och nu känner man sig lite fräshare efter dusch osv. febern är nog borta men känner mig fortfarande yr osv så stannade hemma idag. plus att jag bara hade en lektion. snart kommer även wille. inte träffat han på jätte länge känns det som. senast en liten stund i fredags efter bion. love.


saturdayy



robert och mathe

me

jasmine och alina

viktor och alina

filip alina robert och jasmine

jag och celina


ingen svinis här nej


jag tog sprutan och då vart det ju ingen träning den kvällen. så övningskörde upp till träningen för att kolla oså. började redan känna efter att jag tagit sprutan att jag skulle få fina biverkningar. mådde dåligt på kvällen. sov inget under natten typ. dyngblöt, spytt, feber, osv. fyfan.. kan ju säga att jag mått riktigt dålig idag. mamma tyckte jag såg ut som ett lik haha. tack... wille kom även förbi och gav mig lite kryapå kramar och pussar. snelt heh :). har bara tagit det lungt hela dagen oså. blir ingen skola för mig imorn heller men ska väl försöka sova snart. är dock inte ett dugg trött. ovanligt va? love.

små underverk


vart mycket plugg och sjukhus hemma hos mig förra veckan. fick veta idag att det gick på bra ena provet, bara att få veta hure gick på andra då. gick till skolan på tors och fre. på fre kväll kom wille och stannade till sön, myste, var barnvakt åt en sjuk lillasyster, tog igen sig oså. skönt efter en dryg vecka. bara mys, gomat och gogodis heh. fet...

men idag är det en ny vecka och inget mer speciellt händer denna vecka vad jag vet mer än att jag ska ta svinsprutan imorn om jag nu inte skippar den i sista stund. är klyven om hur jag ska göra..

men det löser sig nig imorn. men nu blir det fika och fortsätta se filmen Helens små underverk på kanal 9. sen dusch och sova. love.

the world




jag har kommit fram till att jag varit i: thailand, italien, spanien, finland och såklart sverige..

..och jag vill till och göra: italien igen, kina, spanien igen, island, thailand igen, se eiffeltornet, frankrike, grekland, london, new york, usa, storbrittan, japan, tokyo, indien, egypten, afrika, safari, nya zeeland, australien, dyka bland hajar, hawaii, brasilien, alaska, turkiet, portulag, loch ness, döda havet, argentina, mexico, canada, osv.

har även glömt bort hälften av vad jag vill göra så har lite att hinna med att göra tills jag blir för gammal. heh. love.

blåbärshallon


vart hemma idag igen. men imorn och fredag har vi prov så måste gå då känns det som. suttit lite grann idag men vart så jäkla trött.. men gjort mitt bästa iaf.. så nu har jag fixat ihop lite blåbär-hallon-smootie och annat smått och gott till en film. sen blire en snabb dusch och sängen. skööönt. aja. love.

brunthårpåminskalle




kämpade på bra så belönade mig med en film .. dock va den mer än två timmar så nu ska jag duscha och packa ihop inför imorn - om jag nu ska på skolan, det återstår att se imorn. beror ju på hur man mår, dock skulle jag behöva det men ja.. aja. så nu blire dusch och sen krypa ner i nybäddad säng. mys. love.

feber i snöet


vart ingen bild men istället film. och fick även en skön feber igår kväll. så vaknade dyngblöt. mysigt? så va hemma idag. mått sisådär. men mår lite bättre iaf. bara legat och tagit det lungt. inte haft ork till något plugg så måste sätta mig nu och om jag jobbar på bra så blire en film klockan åtta. maybe. men nu blire plugg och inget annat. love.

visst är det härligt när det snöar? det tycker jag iallafall!


winter


lång och tråkig skoldag - som vanligt. sen hem och hungra ihjäl innan det vart mat. har två prov denna vecka så nu ska jag plugga lite innan jag ska övningsköra och handla med mami. jah man är ju snäll. sen blire antingen plugg om jag orkar heh eller kanske en film. blir nog även en bild eller två med sen haha. men nu - plugg. love.

just like yourself





hämtade ju som sagt ut ett paket. allt satt någorlunda bra, förutom en grej. funderar på att skicka tbx men får se hure blir. visar kanske sen vare va för något.

i fredags så vart det lång skoldag sen hem och fixa gopizza, mozzarella och ruccola osv på, förbannat gött. sen kom wille och myste tills nästa dag då jag hade match halv fem. vart 3-5 om jag inte minns fel. sen hem och äta lite snabbt, dra på sig kläder och fixa sig sen åka till pia där resten av laget var. efter ett tag kom även herrarna. hade riktigt kul, det enda negativa är ju dock att det bara är jag som är under arton, alla kom inte satt. menmen. så idag så mår man som man förtjänar. heh. bara blive en inne-mysar-dag idag. lagade gomiddag till min familj och nu har vi nyss ätit en god daimtårta pga fars dag. blir väl nån film senare skulle jag tro och sen sova inför skolan. för övrigt så "firade" jag och wille ett halvår i fredags, känns väldigt bra :). love.

bra dag. bra dag.


denna dag har varit väldigt bra. förutom skolan då. hade två lektioner sen träffade jag therese och gick på stan och kollade och fikade. köpte lite saker oså.
sen hem för att hoppa i träningskläder. efter träning drog man ut och övningskörde. köpte gofika och gomat, mmm gohemmapizza blire imorn av mig.
sen hämtade jag ut ett paket med kläder och skit. mmm så nöjd! och nu har jag bokat biljetter till twilight2 den 20de!!! bra dag. bra dag.

och eftersom att det var ett tag jag skrev så har jag gjort följande för att inte den röda tråden ska försvinna:
sön - förlust med 5-4, fyfan.. sen skrev jag klart ett arbete så det va skönt.
mån - skola och bara tare lungt.
tis - skola och sen träning.
ons - skola i fem min sen vart det lunch med tjejerna, sen kom wille och sov över.
lugn vecka som vanligt, det behövs! är helt slut i kroppen typ. menmen. ni kanske får se sen vad jag skickat efter hehhhhh. love.

har lovat bilder på mitt hår. det kommer. det kommer

a night, a day


som sagt så är klockan ganska mycket och jag ska snart krypa ner i sängen för att vara pigg inför imorgon. match i sundsvall. behöver poäng nu så det är bara att tagga!

igår efter att jag varit på stan åkte jag hem och åt, sedan till wille för att chocka han och hans familj hehe. sen idag åkte jag hem runt tre. skulle blive utgång ikväll men vart inge av. tråkigt men kanske lika bra. så man är pigg inför imorn!
så blev gomat, godricka och gofilm + plugg? vetefan vad som tog åt mig. plugga på en lördag kväll!? mycket bra gjort måste jag säga! dock inga jobbiga uppgifter, APU-rapport satt. stolt över mig själv hahaha. men nu la jag ifrån mig skrivandet så får fortsätta imorn. för nu blire sängen. love.

i'm going brown, so brown



osminkad och freshhh haha. just nu så klaga inte, klockan är förfan 02.30 ;D


i fredags så åkte jag in till stan och chockade mig själv. ja ni ser nog ovanför vad jag gjort. vad tycks? jag vet inte än. men tror jag är ganska nöjd iaf. tror jag haha. tar nog ett tag att vänja sig men. alltid vart blond satt.
vart dock liiite mörkare än vad jag ville ha, men ville samtidigt inte blir för ljus osv. frissan fixade även brynen på mig så man matchar haha. som sagt vad tycks? dåliga bilder men vafan. får väl fixa lite bättre sen då. hade dock vare kul att chocka alla ikväll heh.. men vart ju inte så.. love.


RSS 2.0