go go go


de va riktigt kul på laserhallen :) aldrig vart där förut satt haha. efter att kört två omgångar så åkte vi och åt. sen drog vi till T och de andra började dricka, medans jag fick kolla på hah ;) men det funkar ju det också.

sen drog vi vidare till en annan fest där man träffade på några andra kända ansikten. några fullare än de andra. sen runt halv tolv så vare några smarthuven som fastnade i hissen så då drog alla därifrån haha. fanns inte så mycket att göra och jag behövde åka hem för att sova oså inför matchen, så jag och wille drog hem. mys.

sen vare bara att kliva upp och spela oavgjort mot klockarberget med 4-4. riktigt bra och rolig match faktiskt. fick med mig en tvåminutare och en assist hem haha. menmen. sen så har jag vart med wille tills han åkte hem. men nu movie. love.

the room


mamma kollade på och sa "höger" "nej vänster" "höger..höger" medans jag fick stå på en stol och vingla medans man tröck på dessa. var ett tag sedan jag köpte de dära men nu är de äntligen uppe. vart ganska bra faktiskt. tror jag haha. lite mer "färg" i mitt svart-vita-rum (om man inte räknar med en av väggarna som är lila-röd-plommon-nånfärg..). dock så ska spegeln sättas fast och några krokar på höger sida om dendära ska dit.

jaja tänkte bara visa. fortfarande inte lagt upp nå bilder på hur rummet ser ut.. men tror jag skippar det faktiskt. va mest vännerna som va nyfikna och dem har i stortsett redan sett det haha. aja duschen vare. love.


a la fullbokat


vart apu och träningar denna vecka bara. förutom igår fredag då både jag och min moder slutade två så drog vi ner till birsta, hittade ganska mycket, viktiga grejer iaf.
tex marinblå dunjacka (som jag sökt väldigt länge, dock i herr modell så är lite för stor men det dugs..), tre par skor, halsduk, vattenflaska (haha en as ful, rosa, men behöver en ny eheh), hårfärg (gissa vilken), lite kläder, osv. kanske slänger in en snabbis bild längre fram höhö om jag nu orkar (brukar inte orka men ;)).

så kom hem igår runt nio så vart bara lite mys oså med familjen, va trött som satan så somnade lite då och då under kvällen haha. skönt så.
och idag så har jag vart en liten snabbis på stan och köpt lite smink oså. och nu ska jag duscha och få i mig nått att äta. sen verkare som att man ska till laserhallen med några och fira en tjej, äta och sen ska dem dra ut. jag hänger nog med en stund, men har ju första seriematchen imorn så måste hem och sova så man är i toppform haha:) kila nu. love.

praktik skador


min första praktik vecka har börjat. när denna är slut. är det fyra kvar. åh vad det känns jobbigt när man tänker så. men den har börjat ganska bra. är ju hos min gamla lärare som jag hade. inge fel på den fröken så det är kul. barnen är även lugna. hade ju denhära klassen och lärarn förra året så man vet ju vad man får / kan osv göra. så det känns bra. dock känns fem veckor väldigt länge..

aja. dock vart jag as förbannad idag. för måndags eftermiddagar och tisdags förmiddagar så ska vi vara på våran skola och ha en lektion. och jag vaknade med skön huvudvärk (nej..) men tänkte att nu ska jag vara duktig och kliva upp och åka. det gjorde jag också. sen när man kommer dit så har man ingen lektion. hur kul känns det. sen så började jag ju halv 12 nere på APUn satt kunde tage sovmorgon..... men nu ska jag iväg på träning. skönt med magvärk. heh.. love.


the coke is red


ja visst är min header fin. röd. julig. vafan är julig för ord.. åh snart är det jul. och snö. och tomten. och paket. heh. mmm-julen. aja. jag strejkar. vill inte ha min header längre. inte velat haft den sen jag hade den för första gången. grymt ful. och tråkig. och rosa. varför har jag en rosa header. ja det kan man ju undra. love. love är rött. röd-love på er.

dm

 


dm'et gick ganska bra faktiskt. jag som dock varit sjuk en hel vecka innan och bara varit hemma, så vart det ju lite tungt att spela alla matcher men vafan.. det dög väl. vi vann två och en lika. dock det laget vi spelade lika mot vann också över de andra så då vann dem på målskillnaden. de hade ett mål mer än oss, snacka om osis haha. så vi gick inte vidare men spelaroll. vi hade bara detta som lite träning. kul och vinna lite matcher iaf :). mamma som tagit de dåliga bilderna ovan, men hon försökte ju (; hah..

men nu har man drage i sig lite lunch så nu ska man ner och jobba ja, ja ni APUn har ju börjat satt. love.

helvete vad tröjan ser stor ut såg jag nu.. dock varen ju det också men.. detdära ser ju bara sjukt ut hahaha.
 


fairytale


äckligt med småkryp. åkte till skolan på morgonen sen efter ett tag så fick jag (som tur va så jag slapp gå..) skjuts av sandra till sparvudden där vi skulle samla vattenprover, växter, smådjur, osv. sen fick vi åka tillbaka och äta lunch. sen skulle vi kolla på de dära djuren i microskåp(?) osv. förbannat äckligt. kommer aldrig våga bada igen...

sen så träffade jag lina på stan så kollade lite där. köpte inget speciellt, nån ögonskugga grej bara. sen drog vi iväg för att söka jobb haha. jo ni! man ska kanske börja jobba också hehe. kommer gå åt helvete. ni kanske får veta mer sen.

sen hem för att äta middag och nu sitter man här och ska ta en dusch. sen funderar jag på att sy in/fixa lite kläder. måste fixa det nu så det blir av nångång. sen blire nog att se på film med mamma och pappa. bara mysa lixom. sen måste man nog sova så man är taggad tills imorn! men fixa med allt nurå. love.

DM imorn på öbacka 09.00, 12.00 och 16.00. ses där va.

update: ja det är såklart i härnösand. så åk dit vettja, inte långt från sundsvall..

queen size


jag har lite önskemål som jag skulle vilja uppfylla och vetni, nu ska jag ta händerna ur röven (?) och försöka! iaf prova!? det skadar inte..
lina hjälpte en lite på travet ikv så imorn ska det kanske en av grejerna bli av .. om jag vågar haha.. aja det får man veta imorn kanske. fast om jag skämmer ut mig eller så så tänker jag inte berätta det här hahah..!

men nu ska jag fixa en lite fika tills imorgon, duscha och sen äre nog dags för sängen. vart ingen film satt.. love.




btw en efterfrågan om vart brottar-matilda har tagit vägen? vart hålleru hus kvinna?!? :(

when you do like this


klockan fem kom pappa hem idag och då for vi iväg och kollade på min träning. lite smått sjuk fortfarande så vilar lite till. har jag sagt att han ska hjälpa till med träningarna? tränarn nr2 är papi nurå. höhö. undra hur det ska gå.. aja sen for vi på donken eftersom ingen hade ätit, satt ganska fint hehe :) inte tränat och sen smälla i sig en hamburgare... inge bra, inge bra.

nu verkar alla sitta framför tvn och kolla på idol, så då ska jag göra tvärtimot och göra nått annat.. hm film kanske? ska bara hämta raggsockarna så man inte fryser om fötterna. mys-s-s.
sen får man väl ladda inför en utflykt till skogen imorn, klassen ska ut och studera nått i naturen, vetefan vad. nått med naturkunskap A iaf haha..

wille kom även igår. saknat han som tusan. träffas inte så mycket nu när han jobbar oså. blir så drygt att stiga up tidigt och lägga sig så tidigt osv. menmen ibland får man offra sig :) men nu blire nog filmen. love.


saknar sommaren lite granna vavvvaaa?


kolafärg i håret


nu har jag faktiskt bestämt mig ..tror jag! om jag vågar heh. näe men nästa vecka, nu på måndag, så ska vi ut på praktik i fem veckor. jag ska vara på samma ställe som jag va förra året, min gamla skola, så det ska bli roligt. nära och bra också, bara några meter så är man framme haha ;).

och eftersom man "slipper" träffa hela skolan på fem veckor hade jag tänkt att färga håret brunt. för då har man lite tid på sig att ändra tillbaka om det skulle bli helt fel, eller iaf hinna fixa till det så gott man kan. dock blire nog bruna slingor i håret först för att få se hure blir. skulle va jobbigt om man färgat det brunt och sen ångrar man sig direkt haha.. menmen.

jag är dock fortfarande osäker eftersom jag gillar min hårfärg, passar i det tycker jag. men ändå kul att prova på nått nytt? gah.. men ska nog prova med slingor iaf.. har ju som sagt fem veckor på mig att göra de bruna slingorna mörka igen haha.. vad tror ni?.. men nu promenad! love



det håret skulle ju man inte tacka nej till iaf.....


Liberae sunt nostrae cogitationes


sjuk fortfarande, men känns mycket bättre nu än vad det gjorde i söndags tex. men har bara legat framför tvn så ska dra på mig lite mer kläder och sen ta en promenad i den varma solen. kan behövas! man brukar känna sig lite bättre efter det. sen måste jag plugga. ska skriva klart en uppsats tills imorn satt. inte orkat plugga nått idag satt.. love



Liberae sunt nostrae cogitationes 
Våra tankar är fria

 


when you're not alone


nu har man fått mycket klagomål .. inge snällt tycker jag haha. men det blir säkert mer inlägg så småningom. men igår varen nionde personen som yttrade sig (hej lina!) så får väl lägga in ett inlägg nurå. fast har inte haft riktigt med tid över till detta så. men här kommer en (så kort jag bara kan) sammanfattning över veckan. det har hänt lite satt.

i tisdags vare skola och sen träning. onsdag vare också skola, sedan stan för att köpa presenter till pappa och sen packa inför tors och fre. för på torsdag morgon åkte jag och min klass ut till aspnäs med ettorna och treorna. sov över, lekte lära känna lekar, andra fula lekar, blabla. runt klockan ett på fredag åkte vi hem och då följde jag med pappa och handlade inför lördagen. sen vare bara att åka hem och fixa sig och sen åkte hela familjen och hämtade upp wille och sen till höga kusten hotellet och åt go middagen eftersom pappa fyllde 50 år. sen hem och mysa framför tvn oså.

lördag så städades och fixades det inför kvällen. sen så kom ca femtio pers hem till oss och åt mat och sådära. tur så fanns ju wille där så man slapp sitta själv med tanterna och gubbarna ;) de sista gick hem runt halv fem på morgonen haha. på söndag vaknade man sjuk och det är jag fortfarande. så idag måndag har jag bara varit hemma. bara tagit det lungt men även pluggat lite. och nu ser jag på Bad Company på nian. as bra film, redan sett men vafan :) så ska fixa lite te nu och sen fortsätta se. latero. love.

let me think about it


denna dag vart ganska rolig faktiskt. speciellt i matsalen men det ska vi icke ta här haha. inget speciellt, förutom att jag har börjat med Psykologi A nurå istället för Engelska B, ett mycket bättre val enligt mig iaf. kom hem ganska sent så kollade lite på tv innan det va dags för middag. sen har jag bakat morotskaka och den vart super gooo (skulle fan ha gått HR haha). och nu har man planerat lite inför helgen oså, hjälp pappa osv. men nu ska jag ta en dusch och sedan krypa ner i sängen kanske. lika bäst så. love.


vill ha sommar igen..


just like you do it


fixat go blåbär-hallonsmoothie, go ostmacka med sallad och go kall trocadero.

NU: go twilight för hundrade gången!

just some random


lite bilder sedan förra helgen när vi va hos annelie och linda.


alina och celina

jasmine och ellinor

linda, ellinor, kim, celina och jag

jag och jasmine

kim och jag, jEtte fin bild

ellinor och mimmi


day for day


sen vart det helg och det vart inget speciellt. eftersom jag vaknade med en stukad (?) tå för en vecka sen typ så har jag haft väldigt ont nu på slutet av veckan pga tränade med det oså några gånger haha. inge smart men så gåre! så i fredags så kom wille och sov här oså.

sen vare tänkt att man skulle dra ut på lördag men hade så jäkla ont haha så ville inte få det värre nu när man spec är frisk i övrigt och börjat med innebandyn, tänker inte missa något! så wille stannade och vi bastade, såg på filmer osv. för övrigt tycker jag saw filmerna är skitdåliga! så nu vet ni det...

och idag vart det inget spec, wille sov ju kvar så vart med han tills middag då han sedan åkte hem, såg lite på tv och nu ska jag slinga håret på mamma sen troligen se på en film och göra sig klar inför starten på veckan. måste gå på stan och kolla om jag hittar något roligt till min fader som fyller år på fredag. 50 år vafan.. nått roligt måste jag ju kunna hitta!? love

happy face


oj nu vare länge sedan man skrev något! men men. inte haft tid, fast samtidigt har man det men ah haha. iaf så va första skolveckan väldigt lugn, inget speciellt, gick korta dagar oså. va med wille, kompisar, stan oså. kommer typ inte ihåg vad jag gjorde haha..

sen vart det helg och då va man med wille på fredagen och myste sen på lördagen drog man ut. denna gång till linda och annelie där massa tjejer var, sen kom även nå andra. drog sedan ner till stan, hamnkrogen oså. åt mat sen drog man hem och sov med wille. söndag vart det bara mys oså.

sen nu i veckan så har vi fått vårat riktiga schema (om inget ändras) och det är ganska soft, inga sovmornar dock men slutar tidigt förutom fredag då vi slutar kvart i tre tror jag;P men det får man ta! sen har man börjat med innebandyn igen, så förbannat kul! det har gått om fotbollen nu i prioritetsskalan haha. hämtade glasögona och övningskörde idag. gick as bra:) jätte glad haha! men nu blire sove. bilder kommer imorn heh. love.

when the summer ends



nu ska jag krypa ner i sängen men tänkte bju på lite bilder sen sommarn. första är när jag och wille va i övik och nästa är uppe i stugan. varmt och skönt, nu saknar man det väldigt mycket. dock hare vart väldigt varmt på sistonde?
första september ju vafan, då skare ju typ va höst? kallt och jävligt.. love


i will back now



något bränd (efter en dag), men fyfan va skönt det va. tillbaka snart va?


RSS 2.0