årets bästa




så förbannat bra haha=D årets bästa iaf!!

silly boy




vart inte riktigt som tänkt. färgade mitt hår igår ist, när jag kommit hem från kim där vi planerade inför nyår med linda och annelie. så.. nu är mitt hår väldigt mörkt.. nästan svart. INTE som på förpackningen.. skulle inte ha gjort något innan nyår buhu.. menmen.

nu ska vi installera nått tangentbord sen kommer wille. så ska väl hoppa in i duschen en snabbis oså också. imorn är det nyår. jag är taggad samtidigt som jag känner på mig att de kommer bli tråkigt. alla flyr ju härnösand under nyår haha. bara vi "tappra" kvar haha. eller vad man nu ska kalla det... love.

ett år till nästa gång


ja då va ju julafton över. gick fint. fick göra lite ärenden på dagen sen öppna lite julklappar och äta jullunch till kalle anka. sen åka till min kusin med kille och barn. lilla molly har växt så otroligt mycket :). åt middag, julklappsöppning, efterrätt och såntdära. sen skulle vi åka till wille och hans familj en snabbis men vart längre en tänkt haha.

de senaste dagarna har jag egentligen bara vart med wille, myst, barnvakt och försökt fixa lite grejer till tv och skit. julmyst. ingen utgång för mig som resten av sverige haha ;).. men nu ska jag få i mig lite mat sen blire att övningsköra och färga håret. wiho. love.

a candle just for you


vill ni veta min önskelista? den är jätte rolig.
- tv, pengar, väskor, halsduk, duntofflor, parfymer, osv.
och jag vet att jag ska få de flesta ovanför + en ny bärbar dator, fast ska få den sedan.

haha röööligt. menmen blir man äldre så blir man. nu ska jag hoppa in i duscha och fixa undan lite sen så kommer visst wille. sen blire julgröt och goskinkan som vanligt och klä julgranen så klart. och som vanligt vinner vi tävlingen med världens fulaste gran. vene om jag ska skratta eller gråta haha......... love


välkommen till familjen


precis sett klart på välkommen till familjen, ganska .. knepig film enligt mig själv, inget speciellt händer haha. menmen. ska väl försöka sova snart. haft en fin huvudvärk hela dan så är ganska slut haha.

imorn är dagen före julafton. tror wille skulle komma så vi kan byta julklappar. vart ingen fika för mig så jag ska nog ut på kyrkogården och fixa lite fint med mamma, sen kanske ta en fotosväng för skulle behöva några bilder till en grej. och ja, sen får jag se. beror lite på.

snart julafton


nu har jag suttit nog här. nu blire mat sen dusch osv för att sedan dra till kim. dock blire nog en tidig kväll, lika bra kanske, känner mig lite upp och ner haha. om man nu kan känna sig så.. satt uppe igår till typ tvåtre för att se på en skitfilm man redan sett haha. menmen så gåre. fixat med alla julklappar nu iaf, eller förutom pappas men vetefan vad man ska köpa.. han är så otroligt tråkig på den fronten haha. love


någon jul hos mina kusiner. tomten, pappa, lillasyster, jag och kusin.


'blondiner är snyggast'


jag ska bli blond igen... helvete va tråkigt att vara brunett.. fast får väl dras med detta hår ett tag till. men till sommaren blir jag blond igen, baaara så ni vet heh. som anna anka har sagt "blondiner är hetast, snyggast och alla vill ha dem. brunetter är så jäkla fula, allesammans" dock håller jag inte riktigt med, inte i sån stor utsträckning iaf haha ;) men hej blondin igen! snart i hope.... love.

såg jag ut som Megan Fox skulle jag aldrig färga håret blondt. men nu är man ju född till blondin haha.


jullov


fyfan va skönt med jullov! den är verkligen efterlängtad må jag säga. fick även veta att jag fick vg på psykprovet så är väldigt nöjd! :)

men iaf så skulle jag skriva ett inlägg igår, men såklart dog precis mitt internet då, lyckat.. men vad som hänt sen jag sist skrev va att efter match så hade vi, en rolig lagfest enligt mig iaf :) synd bara att vissa av oss inte kommer in på krogen som sagt men annars. sen kom wille så sov med han, sen på söndagen vart det bio, såg luftslottet som sprängdes.

va med wille till tisdagen för då pluggade man inför ett prov vi hade på onsdag. och efter skolan så åkte jag och mamma för att köpa julklappar osv. hittade dock en julklapp till lillasyster, men även ett linne med "nitar" på och några armband till mig. hittade även nå julklappar till mig själv som mamma köpte heh.

och idag så fick vi lov efter att vi slutat. eller egentligen har vi "julavslutning" ikväll men jag har träning så går på den istället, ska även se på herrarnas match satt. så nu ska jag dra på mig lite kläder och kila iväg. looove.e


från lagfesten. haha "bressssa på fingrarna tjejer"

ett två tre


kortfattat. skola. dryg vecka. naturkunskapsprov. träningar. halvt "vrickad" fot. lunch på kina. stan x4. julklappar. lucia. sen har jag glömt bort resten så skriver osv för det andra heh. kortfattat - checkkk.

idag/ikväll har jag bara tagit det lungt
. sett idolfinalen. säger bara att jag hejade på calle iaf, även om jag tycker erik är gryymt bra. övningskört. myst med lillasyster. och nu ska jag sova så man är taggad tills imorn. för då blire match i hudik sen snabbt hem och fixa sig inför lagfest. mycket roligt mååå jag säga. gonatt. love.

det är så det ska vara


för den som vill veta vart utgången mycket roligare denna gång. började hos alina med några sedan rulladere på med folk. nu när jag tänker efter var det väldigt många där haha. 4 av 5 toasters.

sedan så vaknade man ganska sent så var bara att göra iordning sig inför att släkten skulle komma och byta julklappar, lite julmys sådär. sen vart det plugg till sena kvälla. men tror jag klarade psykologiprovet ganska bra idag iaf. så är nöjd. firade med att se på simorn och tomas och grannfejden. så dåligt så man vill se haha. men nu blir det dusch och sänga. förbannat trött ska ni veta. juste packa gympakläder också...... love

va för övrigt nio spelare i lördags. vi var tre backar och jag som nyss vart sjuk i två veckor. det tog ganska bra haha! fyfan

brun och blond




hade precis kommit hem från thailand. jag vill bli lika brun och blond igen. snälla, ge mig det i julklapp tack. gah.....

nu är det dags för fredagsmyyyys


är det bara jag som hejar på calle i idol? verkar som så iaf haha. alla tjejer verkar heja på erik och killarna på tove. menmen ibland ska man vara lonely. tyckte dock marriette (eller hur hon stavas) skulle vinna! men hon åkte ju ut satt..

aja som sagt så blev det fredagsmys för mig ikv, ser på idol, lägger in bilder som ni sett, funderar på livet och trycker i mig godis. så det ska vara. ska även plugga..... fast inte börjat än heh. blir snart.

varför jag är hemma och har fredagsmys med mig själv är för imorn kvart över nio kommer några och hämtar upp mig för då äre att åka och spela match lååångt bort. kommer inte hem förens sju/halv åtta. då blire att snabbt fixa till sig oså sen dra på utgång. hoppas denna blir roligare.

aja nu fortsätter idol (HEJA CALLLLLE!) och ska plugga rumpan av mig (stort prov på måndag som jag icke kan, jäkla psykologi..) loveee.

saturdaynight




bilder från förfesten hos kimpa i lördags, innan allt vart otroligt tråkigt på de andra ställerna. tråkigt med tråkiga utgångar. ja förbannat tråkigt. eller hur? jo tråkigt tråkigt tråkigt och nu ska jag sluta säga tråkigt för det är så otroligt tråkigt. men ibland måste man vara lite tråkig.. ops.. aja love.

nu är det jul


mamma bakar lussebullslängder och nå julkakor, luktar mumma ska ni veta! vill bara hem från träningen så man får smaka heheh. gött gött gött

21 dagar kvar


igår vart det skola, eftersom det va äckelmat gick vi och delade på nå pizzor. mycket godare heh. sen fick jag veta vad jag ska få i julklapp oså haha. näe men hade en stor diskution om hur vi ska göra i min familj med datorerna/tv osv. min bärbara är ju inte den bästa, internet osv är sämst så antingen fixar vi den eller så ska jag få en ny + jag ska få en tv i julklapp, känns bra känns bra heh.

och idag hare vart en lugn skoldag. och som det ser ut nu så verkar jag ha 7 prov/uppgifter som är som prov att göra innan jul. känner mig något stressad. hoppas vi flyttar på några som vi pratade om idag ;s annars blire nog inge bra. drage i mig lite mat så ska snart åka iväg på träning. sen blire plugg plugg plugg. fyfan va tråkigt liv. typ plugg och göra ingenting typ haha gah.. aja kila. love.

nu börjar vi räkna ner för övrigt! 21 dagar kvar hehhhh

blossa apelsin


                         
vart utgång i lördags. det sög. började hos kim med några tjejer sen drog vi vidare men där sög det så då drog vi vidare till nästa ställe men där sög det också fast stannade kvar ändå. efter allt så kom wille in till stan och sov här. sen åkte vi hem till han på dagen under söndan och sedan åkte vi och hans familj till kramfors och åt. gick på den lilla skyltsöndagen som fanns just då haha.

sen vare skola på måndag, wiho... hade prov, gick sämst så tror inte jag klarade mig.. och hade även utvecklingssamtal, gick ganska bra tycker jag. sen övningskörde man litttt och sen vart det glögg, ost oxh kex, bakelser, osv. mysigt ;) måste för övrigt tipsa om Blossas apelsinglögg, förjävligt god :) heh...

och idag hade man sovmorgon till typ tio och då vare idrott och sen en till lektion. stan en snabbis med jasmine. köpte litt karrrra så man kunde plugga när man kom hem. snart ett stort prov satt. gått bra men nu ska jag klä på mig för ska på träning. inte tränat på två veckor så ska tare lungt idag;P.. men iaf bye... love.
blir lite bilder sedan kanske heh.

RSS 2.0