stugan är välbesökt


mja jag åkte upp till stugan ändå. therese va sjuk också satt. plus att jag hade börjat fått ont i halsen.... inte bra!.. eftersom det regnade (ös regnade!!) lite då och då under matchen så vart man kall. troligen därför min halsont.. menmen. vart dock lite sent man kom upp innan mamma va klar med allt. men fick gomat och fint väder när man kom upp satt det vart riktigt bra. sen kom även wille upp och då vart det bad i badkars-poolen-grejen hha.. i flera timmar! va som ett russin när man klev upp. sen vart det efterrätt och tvtittning.

sen vaknade man ganska sent så va bara att gå ner och fika lite sen gick vi ut och solade ett tag. mycket mycket skönt! längesen man såg solen. sen vare dags för mat och egentligen vare tänkt att jag skulle åka hem och träna men vaknade med en riktig ont i halsen och täppt som satan så kände att det va lika bra att vara hemma. så vi skjutsade hem wille och sedan följde jag med mamma ner till birsta där hon skulle köpa nå vattenskidor. dock vart det ganska sent så hittade bara en tröja och hårfärg satt. men det ska man ju vara nöjd över;P.

sen följde jag med tillbaka till stugan och sov där. så nu ska man äta lite sen lunch och sen får man se. ikv kommer det lite främmande som ska äta oså här. och wille kanske kommer också. idag vare tänkt att det skulle bli vattenskidor men pga vädret så hoppar vi över det, så imorn blire kanske det ist. dock troligen inte för mig... vaknade med ännnnu mera halsont idag satt. inge inge bra!! jag som precis komme igång med fotbollen... love


flowers and queen bee



va ute och fotade för några dagar sedan, ja med nykameran ja, några resultat . och ja jag vet, texten on the picturessss is biggg. men orkade inte ändra och jäklas just nu, för nu äre the bed som gäller. dock innan :

va ju som sagt match, och jag är ganska nöjd med min insats (det gick åt helvete men jag fortsatte ändå! det är bara pluspoäng från min sida satt..), började i startelvan så det stärkte ju självförtroendet lite. det sorgliga är dock att vi förlorade med 1-2, menmen. får väl hoppas att det går bättre på lördag.
sen när jag kom hem så ställde jag mig och bakade! ja ni hörde rätt! jag bakade nå så jävulska gott. kan inte riktigt beskriva vad det är men typ som en kladdkaka fast i långpanna och mycket "fastare" än en kladdkaka lixom (en kladdkaka utan kladd haha....) och sen nån kokossmet ovanpå.. jah det är godare än vad det låter faktiskt.

imorn blire antingen att bjuda min kära familj på lite bakning (och i utbyte så får jag middag i hope, och kanske ett dop i "pool-badkaret" i stugan heh..) eller så ska therese komma hit. beror lite på vad det blir för väder oså. för vill faktiskt (ja faktiskt) åka upp till stugan om det är bra väder. speciellt eftersom therese är lite sjuk (och jag vill inte bli smittat!) och vi skulle nog bara mysa inomhus till litt film oså. ta vara på vädret lixom! men man får se hure blir.. men nu blire the bed. love

btw jag har genomskinlig bakgrund så bilderna får lite sämre kvali pga det....

the town of party..?



ovanför är innan stadsfesten...


...och denna är under stadfesten, i nått av tälten tror jag. jag som kommer bli kallad "råttan" nu haha eller?.. en person bakom mig också men denna ville inte va med (sucker.......) så den vart svart ist haha..... glad tjej? den är från lördag så va väl glad för vädret då. fick nån till ocksåp av nån annan men den kommer nog inte upp här haha.. love

the town of party..?


i fredags så vare ju som sagt stadsfesten här i härntacity så först så drog jag och dem nedanför på bilderna till celinas kille och var där och förfesta litt. sen så drog vi vidare en liten stund bara förbi hos en annan fest och sen ner till staden för att se på h.e.a.t men dock så hade vi kollat lite fel på tiden så kom när allt va slut typ.. plus att leran va överallt. när man kom hem fick man ställa sig i duschen med kläder och skor på. skrattade åt dem som hade tygskor osv haha. kul att få rent det ;D. menmen va inte så jätte kul pga så jävulska dåligt väder. regn, lerigt och bara allmänt tråk haha. så jag, lina och wille åkte hem till mig och åt lite. sen så drog lina och vi gick och la oss.

sen på lördagen så vare mycket mycket bättre väder så då vart man pepp pepp dock så va min skjuts lite sen in till stan. men träffade till slut therese och jessica så vi gick till nått hotell där nå tjejer va och förfesta så det va perfekt. dock har jag inga bilder från det. bara nå jag fått från andra som knäppte finfina bilder på mig haha. sen gick vi ner och ställde oss i leran (ja mycket lera!..) och lyssnade på BWO oså. satt i öltälten, svenssons osv så det va kul. träffade massa people, gamla och nya satt mycket kul. sen vare tänkt med lite efterfest men klockan hade blive fyra så orkade inte dra nånstans så delade på en taxi med madde och jonas.

söndagen så så tog man det lungt oså. trodde vi skulle ha träning men det va visst ingen så wille kom och sov här. myste i sängen hela måndagen typ. tills fyra när hans skjuts kom. sen vare bara att bege sig på träning och vart inte så mycket mera. och idag tisdag så kom min mamma hem så vi åkte och handlade så nu klarar jag mig ett tag till haha. och nu ska man fixa lite mat och sedan dra iväg på match. japp.. min första match för iår haha.. känns inge kul alls om jag ska va ärlig. kommer gå åt satan. nyss börja träna riktigt så har ingen kondis alls typ haha. menmen... fixa mat vare love


he hate me a lot ...




... not! haha mycket fina bilder. han verkligen älskar att vara med på kort......... love you

just love it



shine on sunshine



jag hoppas verkligen att det hinner ändra sig igen. men ser inte så ut. dock igår så stog det att det skulle regna tre droppar regn nu på lördag men verkar som att det blir litt sol ändå? lite skumt. men eftersom det är stadsfesten i helgen så tycker jag faktiskt det kan va sol .. eller ah det behöver ju inte regna iaf?!

shine on


i tisdags så gick jag ut och fotade litt, försökte lära mig kameran. det gick sisådära.. dock äre så tråkigt väder så man blir ju inge annat än depp. men sen kom wille och sov här. va även barnvakt åt lillasyster. såg på film, myste oså bara. sen åkte hon på onsdags morgonen och vi såg på film oså. drog ner till stan och träffade eddie och peter. drog sedan hem och åt blabla sen åkte han hem med nio bussen.

och idag skulle jag ha vart med therese men hon behövde visst jobba så det vart ju inget av. men ska åka och träna runt fem så det va nog lika bra kanske. sen får vi se vare blir. men nu ska jag fixa lite mat och sen se på en film och sen ah .. träning i det finfina regnet då....... love

out of this club



ni ska bara veta vad jag har haft ont i magen idag .. vart jätte nervis och på helspänd hela dagen gah. har fortfarande inte gått över för nu känns det som att man valt fel.. satan haha. näe men det blir nog bra när man lärt sig den oså. vart en Olympus e-520 med en 14-42mm 1:3.5-5.6 och en 40-150mm 1:4.0-5.6.

och sen så fick man med extra batteri och nån kameraväska oså satt det va ju perfekt, lite stor väska men äsh det funkar. vart så tillslut. va nog på samma ställe i fyra timmar idag för att försöka välja rätt.. valde mellan en canon 500d och olympus då och då vart det så. funderar på ett macro objektiv sen men det kommer då.

sen köpte jag inget spec, ett par skor fick dock följa med hem lite snabbt. hann inte gå i nå klädaffärer eller så för skulle köpa massa tekniska prylar ist. synd haha. och ingen mobil heller. men ska beställa ist för fanns inte den jag funderat på satt. menmen. nu försöker jag lära mig kameran lite och har även sett på nån film oså. snart dags att sova .. lär ju bli om nå timmar men gonatts. love.

going back some timeeee


to the kind lover in the box


det blir birsta idag (00:45) måndag istället. det ryktades om att det skulle bli ganska skapligt väder igår söndag satt. och idag skare visst regna så om några timmar ska jag upp och åka till birsta. hoppas jag hittar det jag ska. men det vetefan alltså. tror det blir en - - - - iaf men den andra vetefan, kanske en - - - -.

dock så åkte jag som sagt till therese på fredag kväll och sov där. vi såg på film, myste oså bara :) mycket skönt. sen solade vi typ hela lördagen. efter ett tag kom wille och efter ännu ett tag kom ulla. sen åkte wille så vi fixade mat och sen gick vi till snibben (ni ska se mina skavsår nu, nyjävla skorna skavde fint utan strumpor..). tog ett snabbt dopp och träffade även på några andra så. sen gick vi hem. så jäkla fint väder så man ville ju bara vara ute. sen så kom wille efter nio halv tio nån gång och hämtade mig så vi åkte hem till han oså. mys. sen så va jag där till middagstid på söndag sen åkte jag hem. fixade mat, duschade, städade lite lätt oså. tråk. men nu ska jag väl sova så man kommer upp i någorlunda tid. love.


she wolf




det va hon som gjorde så jag inte ville ha lockigt hår när jag va yngre, och även nu när jag ser hennes "nya jag". hon hade perfekta lockar så varför ens försöka mäta sig? hahah. plus att hon inte ser ut att vara fem år när man egentligen är sjutton (snart heh).... själv ser man ut som en femåring som försöker vara nån jäkla barbiedocka. ah.. ibland gillar jag faktiskt inte min blonda färg mohah, men den ryker till hösten troligen heh..................
aja nu blire duschen och packning huhu. love.

bombay, american life


lite enkelt si så dära: harry potter sög nå jävulska haha. sen så hade mamma kommit hem från stugan en stund så då handlade vi lite sen skjutsade hon hem oss. somnade inte förens halv två tror jag. kul att kliva upp sju och jobba, inte min starka grej faktiskt, men kom upp förfan, starrrkt gjort!

sista jobbdagen va idag och hur skönt känns det inte nurå?! nå förjävliga. så ska "fira" det med att åka till therese och .. vetefan vad vi ska göra men det brukar lösa sig haha. dock är inte det förens nio så ska väl dra i mig lite mat nu, duscha, packa litt oså sen blire väl att fundera över mina kommande köp.... beslutångest som satan.... ska till birsta/sundsvall på sön så hoppas på att jag blive lite klarare i huvet.. men som sagt mmm-mat. love.


svan svan svan



sandy beach


igår vart det en promenad i solen som tittat fram nu några dagar lite då och då (helt otroligt!), ganska varmt ute faktiskt. och idag äre jobb som vanligt. men näst sista dagen nu så snart äre klart. fast hade hellre kollat (eller kanske vart med heh) på beach fotbollen nere vid hamnen som nån fotbollsförening har fixat. va förra året också men var icke där då heller haha. hade vart skönt nu i den (halv-) värmen som är.

men om snart 1,5 timme så slutar jag och då ska jag hem och äta, duscha oså sen åka ner till stan för att gå på bio. ska se harry potter haha. kommer säkert va fullt med folk. jag och dem som är sju år typ ;; nice. tur att wille är snäll och följer med haha. men nu ska jag fixa några "prisskyltar" som jag är så duktig på att göra, faktiskt! love

question of 2009


klar för dagen med jobbet. ikväll blire springtur/promenad, städning, laga mat, fixa lite grejer osv. så därför vart det en lika tråkig lista, ni ska få ha lika kult som jag haha.. lovvve

Frågorna 2009
Var kommer du ifrån? härnösand
Vad heter du? linda
Hur gammal är du? 17 snart
När fyller du år? 17 okt
Tycker du om någon just nu? jahh
När drack du senast alkohol? typ helgen
Jag samlar på? inget speciellt
Gröna eller röda äpplen? inget, allergisk typpp
Vem ringer du när du är arg/ledsen? beror på
Vilken tid gick du upp idag? kvart över sju
Har du sovit ensam inatt? nej
Har du strumpor på dig nu? nej
Hur svarar du i telefon? mob: hallå? hem: hej det är linda
Vad ska du göra ikväll? en prommis/springtur,
städa, laga mat, fixa lite grejs, osv.
Vad ska du göra imorgon? jobba sen bio med wille
Var vill du bo när du blir stor? vet inte än
Vad vill du bli när du blir stor? vet inte än
Är det okej att gråta? ja om man nu vill så?
När grät du senast? vet inte
Vilken årstid tycker du bäst om? sommarn
Laddar du ner musik och filmer från internet? vem vet
Skulle du göra om du vann en miljon? jadu..
Bär du glasögon eller linser? nej
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? nej
Har du piercing? nej
Har du tatuering? nej men vill
Vill du gifta dig? ja tror det
Vill du ha barn? ja såklart
Solar du ofta? inte direkt, vit vit vit
Bra på att laga mat? haha ja satan
Gillar du att dansa? beror på ..
Hur vig är du? inte nu längre hah
Vilken är din favoritglass? vetefan
Tror du på ett liv efter döden? nje vene
Bor dina föräldrar tillsammans? ja
Är du morgon eller kvällsmänniska? kvälls!!
Vilken ögonfärg har du? blå-grön
Vilka hårfärger har du haft? alltid vart blond
Är du beroende av något? inte direkt;P
Senaste låten du hörde? lovegame 
Har du kysst någon under den senaste veckan? ja
Vad var det senaste du sa? hejdå ses imorn :)
Vem kramade du senast? pappas moster haha
Saknar du någon nu? jahh
Vem ringde dig senast? mamma tror jag
Var du glad igår? jadå :)


cooking for hungry kidsss


ibland blir man ju bara för stolt över sig själv. ja ni kan ju se under. det smakade t.o.m bättre än vad det ser ut. fem av fem lixom. bor man lonely så får man fixa egen mat. ok?...
träffade min familia innan jag åkte iväg, åt lite oså, saknar dem faktiskt .. ibland, mycket sällan men ibland haha. vart som sagt mycket mys i helgen med wille och hans föräldrar oså. sen efter middagstid på söndag så åkte jag till stugan och myste med min familj.

sen idag vaknade jag av en sån jävulska huvudvärk så jag fick så lov att stanna hemma, den försvann inte.. somnade om några timmar sen vare bara att kliva upp för att kunna åka hem med mor som skulle in till stan och fixa lite. mådde så illa av huvudvärken så gick och la mig med tablettas men det försvann ändå inte så det är förens nu det har börjat släppa. hoppas den är borta imorn så jag kan jobba, behöver ju pengarna lixom.. så idag har jag inte gjort så mycket, film, sove, fixat egen hemmapizza, osv bara. men nu äre dags att sova så man kommer upp imorn. bäst så. love.


ananas, ruccola, skinka, ost, curry, tomatpure, rödlök, cola och ett kallt glas.

one foot wrong


lite bilder sen i helgen, när vi va i willes stuga. åkte till nätramarknad(?) som dock sög haha, spelade spel blabla. bara myste helt enkelt. :)


jag älskar dig hun

pink funhouse


några eftersläntande bilder sen vi hade "stugfesten" uppe i våran stuga. roligare med bilder att kolla på än bara text, även om bilderna är lite efter av sig haha :). mysig helg. har dock inga bilder sen fredagen hemma hos mig men jaja. kult vare.


wille och jag

trängde ihop mer än 50 pers så mycket vi kunde haha.

jag och wille va lekledare för barnen

<3


rain. work. rain. work.


jobb jobb jobb jobb .. fan va tråkigt det kan vara ibland haha.. jobbar ju dock hos min pappa så det är ganska soft ändå. bjuden på mat varje dag, svarar i tele och städar typ, sen finns det inte så mkt mera man kan göra. inte jag iaf. så tog en liten paus nu från städningen för att skriva litt haha. igår och iförrgår så sov wille hos mig så det har ju vart mys. dock så har jag ju jobbat så .. men aja. börjar ju åtta och slutar fem så är ganska drygt haha.

men sen när jag slutat så ska jag packa ihop lite grejer och åka med pappa upp till wille, får se om jag stannar till i stugan först och hälsar på mamma haha :) men sen ska iaf jag va i willes stuga hela helgen så lär ju stanna ute i min stuga på sön och sova där för att sedan åka in med pappa och jobba ännu en vecka.

fick veta idag att jag ska få litttt pengar av min snälla moder och far så jag kan köpa lite nytt. mobil, kamera (ja min älskade kamera har ju inte kommit fram än så..) oså :) då behövs ju lite pengar haha. dock så göre ju inget spec att jobba nu i detta skit väder. regn. regn. regn. hoppas att det blir bättre nu till veckan som det verkar ska bli :) aja lika bra att fortsätta så jobb-veckan kan va över nån gång.. love


going wrong


på fredagen så åkte jag och lina ut på smitta och träffade alina och kim. skitväder så vi åkte hem nästan lika snabbt. följde med på några ärenden som lina skulle fixa sen hem och städa lite oså. sen vart det lite fest här hela kvällen. emelie, therese och patrik sov över sen åkte de tidigt på lördag för då skulle jag dra upp till stugan med wille för att hjälpa mamma och pappa att hålla i nån "stugfest" som vi kallare. mer än 50 pers hos oss haha. va lekledare osv blabla. sova gött sen och vakna nåååågot sent haha. wille åkte hem efter ett tag och jag stannade för skulle ändå upp och jobba på måndag, så åkte in med pappa då.

denna vecka och nästa blire jobb för mig. känns drygt. men pengar behövs som sagttt. hoppas man kan få lite tid för att hinna åka ner till birsta. det behövs också ahah. men idag äre tisdag och jag hade tänkt dra ut och springa men .. ah det spöregnar så vetefan om det är så smart. nu när man väl är frisk lixom haha. eller nästan iaf... men ska dra på en film nu sen äre väl dags att sova... zzz... love


and then you came around


någorlunda vädret har blivit. vill ju ha sol sol sol. hoppas på bättre imorn för då blire smitta åter igen som det vart idag. sen när jag kom hem runt fem så drog jag i mig lite mat och åkte sedan ner till stan för att va med therese och även jessica en stund. köpte bullar osv och hade lite picknick. sen åkte jag så jag kom hem runt tio. och nu äre väl egentligen dags att sova så man kommer upp imorn. träning imorn även, dock så ska det visst vara nå grillning och spel eller vare va efter träning innan det blir uppehåll nå vecks. love


RSS 2.0