hej gohelg




psykologiuppsatsen är inskickad och får väl hoppas på ett bra betyg då. igår så vare torsdag och då vare först skola sen fick vi våra nya jävulska dåliga schema för vårterminen, noll av hundra toasters.. men sen så gick vi och fikade, gick på träning och därefter se på modo vs timrå, jäkla skitmatch, modo spelade ju faktiskt bra men ändå ska dem förlora haha....

och idag är det fredag, dryg dag på skolan, gick en snabbis på stan. hem och försöka hålla sig vaken så man kan somna ikväll. skulle ha drage till therese och massa bruds men orkade verkligen inte, så trött. plus att det blir att kliva upp tidigt imorn så, eftersom kl tio drar vi ner till klockarberget(?) och lirar match. herrarna har även match typ där så ska samåka, fyllon och högljud hemfärd lär jag ju tänka mig haha.

men nu ska jag fråga moder min om vi har nå karrrra hemma heh. har även lagt in nå bilder sen jag va ut och fota litt på min promenad. hehhehehhe bye love okej ah hej..
själv lyssnar man för övrigt på lejonkungen- och djungelboken-musik, gojävla haha......

p-p-promenad och p-p-plugg


ja igår vart en tråkig skoldag, kort dessutom men det gillades! sedan sjukhuset för att ta femhundraåttionio prover. är helt prickig i armveckena av alla stick haha.... efter det så vart det waynes med jessica och therese. göttans. och sen hem och försöka plugga. gick försatans dåligt!

men idag vart en hemmadag för hade inga lektioner typ, inga vettiga iaf så då vart jag purken och stannade hemma hehhe. så nu blire en promenad, kanske tar lite kort om jag orkar hehe. och sen blire pluggning för fulla muggar. får se om jag hinner med träning ikväll eller inte. känns som att psykologin kommer ta ett bra tag att skriva klart.... drygt.. aja dricka ett stort glas laktosfri-mjölk sen dra ut. loooove.

change me




gick sisådära hos doktorn.. ingen vet vad som är fel, börjar bli lite orolig. fick veta förra gånget att jag varken är laktos eller gluten allergiker, men ska ändå prova att vara utan mjölk osv två veckor, så lever på laktosfritt nu haha. ska ta massa prover osv så blir att besöka sjukhuset snart igen..
proven gick sisådära, hoppas jag klarar mig. orkar inte med nå "extraprov" ;p har nog..

och idag är det fredag... frrrreeedagsmys! sitter dock framför tvn och småtittar på american pie och med datorn i mitt knä. haft sån förbannad mensvärk idag så vart en hemmarmysardag. om några timmar så kommer wille, studentfest och jävulskskap haha:) men nu ska jag .. ja göra nått. love


hej hopp min lilla sockertopp


har verkligen inte saknat skolan må jag säga. började i torsdags, sov inte många timmar den natten haha. från fredagkväll till söndagmorgon så sov wille här, mysigt. dock så söndagen vare dags för match, hela dagen/kvällen lång. fick förbannat ont i magen på söndagkväll och även på måndag så vart hemmamysar dag då. och idag vart det skola. eller ah "skola". kom dit klockan åtta men hade typ inga lektioner så kunde lika gärna kommit dit klockan 12... så förbannat drygt...

så nu ska jag iaf hoppa in i duschen och göra sig fresh och .. vacker? sedan antingen se på ph eller någon film. kanske finns något gott att äta också vem vet haha=D. sedan sova, för sedan väntar skola, fika på stan med therese och sedan sjukhus. även plugga på det. två prov på tors wiho... jaj love.

år tvåtusennio


1. gjorde du något i år som du aldrig gjort?
haft ett mer seriöst och längre förhållande haha, åkt vattenskidor, färgade håret BRUNT!! sen kommer jag inte på något mer speciellt men är nog mycket mera.
2. höll du några av dina nyårslöften? hade inga;p
3. blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? nej
4. dog någon som stod dig nära?
ja.
5. vilka länder besökte du?
bara sverige och en "kryssning" till finland, tråkigt nog.
6. är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010? utlandsresor!!!!
7. vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 6/5, 26/2, 14/2 rip, osv.
8. vad var din största framgång 2009? känner mig mer självständig, vuxit på något sätt. kanske inte en stor framgång men har inget annat att säga. plus att jag har pluggat upp några betyg under hösten, fem av fem toaster heh.
9. största misstaget?
att jag gav upp med fotbollen oså, skulle ha kämpat lite mera, men inte så lätt när man är sjuk jämt..
10. har du varit sjuk eller skadat dig? inte varit lika sjuk på ett sätt som förrut, men samtidigt fått andra problem oså så ja, sjukkkk.
11. bästa köpet? ja det vetefan alltså..
12. vad spenderade du mest pengar på? kläder, dryckkk, osv.
13. gjorde någonting dig riktigt glad? nära och kära typ, wille mest :)
14. vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? vene, typ massa olika.
15. var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? mycket gladare.
16. vad önskar du att du gjort mer? tagit tag i saker, uppskattat familjen, haft mer kontakt med vännerna ist för att tappa.
17. vad önskar du att du gjort mindre? tråkat typ, lever ju bara en gång höh:)
18. hur tillbringade du julen? i härnösand med familjen, åkte till släkt osv.
19. blev du kär i år? väldigt :)
21. favoritprogram på TV? ja många, typ gg, oth, osv.
22. bästa boken du läste i år? twilight bok
23. största musikaliska upptäckten? vetefan
24. något du önskade dig och fick? haha vene, men som julklapp vare tv? hahaha
25. något du önskade dig men inte fick? en utlandsresa.. nästa år maybe;;
26. vad gjorde du på din födelsedag 2009? spelade match, sedan middag på kina och mys.
27. finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? massor av resor och pengar heh..
28. hur skulle du beskriva din stil år 2009? enkel typ, legginsssss<33 heh
29. vad fick dig att må bra? typ nära och kära, pojkvän, osvvvvv
30. vilken kändis var du mest sugen på? hah ingen i thinkkkkk
31. vem saknade du? min mormor
32. de bästa nya människorna du träffade? hah.. vene


some shit


hur vart eran nyår? min vart sisådära. va först hos kim med några tjejer och åt middag, drack oså. sen drog vi vidare till ett annat ställe men där sög det, stannade ett tag men sedan åkte vi in till stan och då träffade jag wille. gick till eddie oså en stund. men jaja.. bättre nästa år.. kanske haha..

jag går bara och väntar på att skolan ska börja igen.. vill verkligen inte börja.. så drygt. och speciellt nu när man vänt dygnet så mycket. wille och jag vaknade typ tre igår haha.... då har man typ slutat för länge sen ;D. men nu ska jag kolla om mina högtalare funkar, inte orkat packat upp dem sedan julafton haha. ops. love.






RSS 2.0