taskigunderhållningärpågång

du för ett år sen..

1. Vad hette din bästa vän? - hade många bra vänner
2. Vad hette din kärlek? - jadu ingenting skulle jag tro
3. Vilken var din favorit rätt? - tacos kanske
4. Vilken var din favorit färg? - svart, röd, grå, vit
5. Vart bodde du? - bondsjö, härnösand
6. Vad tyckte du var det bästa som hänt? - sluta nian
7. Vad tyckte du var det värsta som hänt? - fotbollen
8. Vad ville du bli när du blev stor? - kanske psykolog
9. Vem var din favorit? - hade många
10. Vilket godis tyckte du bäst om? - samma som nu
11. Vilken hårfärg hade du? - blond som vanligt


DU NU..

1. Vad heter din bästa vän? - har många bra vänner
2. Vad heter din kärlek? - wille och mami woho hah
3. Vilken är din favorit rätt? - kycklingtacos
4. Vilken är din favorit färg? - svart, vit, hallonröd
5. Vart bor du? - bondsjö, härnösand
6. Vad tycker du är det bästa som hänt? - ny vänner, hej t
7. Vad tycker du är det värsta som hänt? - rip mormor
8. Vad vill du bli? - ingenaning nu, miljonär?;;
9. Vem är din favorit? - har många
10. Vilket godis tycker du bäst om? - samma som då
11. Vilken hårfärg har du? - blond som vanligt


entriptillstorstadenvåran


hm va ett tag sedan.. men haft fullt upp typ. eller känns som så iaf. fick tillbaka mitt matte nationella och jag vart inte nöjd, men vart iaf inget ig för mig som det vart för nästan halva våran klass, var svårt faktiskt. menmen inget roligt att berätta kanske men så blev det.
snart är sommarlovet här och jag har ganska mycket kvar ändå i skolan, känns det som iaf. ska snart sätta mig och skriva någon uppgift och sedan ta en prommis eller springtur. men innan det blir av kanske jag ska berätta vad som hänt under tiden jag varit borta..

sista inlägget jag skrev va förra fredagen och då gjorde jag inget speciellt för va lite små sjuk. och eftersom att dagen efter, på lördagen, så ville jag vara frisk och kry för att "överraska" jessica med lite partayy för hon har fyllt år. så det vart en helg i ramvik igen för mig, kommer snart bli en bonde?! men iaf så vare kul och mycket hände. sen så sov jag hos wille och vaknade där oså på söndagmorgon. mys. dock hem runt fem för att se lillasyster spela match. såklart så vann dem över hsk ;) heh.

måndag, tisdag och onsdag gjorde jag inget speciellt vad jag kan komma på just nu mer än att va med wille osv och pluggade. det sistnämnda börjar verkligen döda mina nerver, ska bli så jäkla skönt med sommarlov. men sen tidigt på torsdag morgon ( när vi för övrigt va lediga som resten av sverige? ) så åkte jag till stockholm med min familj för vi skulle på bröllop osv. så vart grönan på torsdag när vi kom fram för att behaga lillasyster ( och jag då, heh ). bodde hos några kompisar till mor och far mina. på fredag vart det shoppppping för fullt. dock kom vi iväg lite sent oså så vart inte så jätte mycket för mig. sen på lördag så skyndade vi en runda på stan innan vi skulle dra oss mot bröllopet som varade till sena natten. på söndag va alla ganska nöjda så tog en sväng till kirsta eller vare heter, gallerian där iaf?. sen hemfärden och vakna till skola....

igår, måndag, så vart det skola och sen även min första träning ( på gräs även ) och den vart ganska lyckat så är happy happy nu :). och idag, tisdag, så har det bara varit skola, stan och nu sitter man här och ska snart göra det jag skrev längst upp. imorn så ska jag först på skolan och sen så ska jag följa med och kolla på våran borta match. ska bli kul faktiskt, dock peppra med pollentabletter haha. men som sagt, mycket i skolan så lika bra att man fortsätter. ursäkta långa inlägget men så blire. love

you rock my socks off



jag längtar till sommaren. gammal bild men kände att den behövdes idag, inte bara svartvita och tråkiga bilder. eller inlägg utan bilder huvetaget. vart en hemma dag idag, får se vad som händer mera. men tills nu har jag bara tagit det lungt, tröstat, äte och sett på oth. jobbig men fin dag. love

i just love the sound


har lovat några stycken att det skulle komma upp nå bilder på hur mitt rum ser ut just nu, mja det är inte riiiiktigt klart och just nu ser det förjävligt ut ( ja det är stökigt som vanligttt ). men ska städa lite nu så det kanske kommer upp nå bilder senare om jag orkar, annars kanske dem kommer efter helgen blabla. men som sagt nu - städning!
ska dock försöka komma in i rummet först hm... love

i don't want to be




africa karl wolf


engelska nationella va ganska .. svårt tycker jag, ett ämne som jag hatar dock. hade även matte nationella för några dagar sedan, vetefan hur det gick. vet att jag hade några fel iaf. hoppas dock på ett lite högre betyg på matten än engelskan iaf.

i helgen så på fredagen åkte jag till kramfors med therese efter skolan och sov hos henne. va med några kompisar till henne oså. fick även höra skåningar snacka, fattade inte ett jäkla dugg;o dock så tycke dem att jag pratade som stockholmare, hm vetefan det alltså.. sen på lördagen så åkte vi till hennes pappa i ramvik och va där ett tag sen åkte jag till wille och sov där. sen på söndagen kom fader och hämtade mig och vi åkte till sara och jim och grattade molly som fyllde ett år osånt. sen hem och äta och få besök av min ena farbror. sen sova och vakna till en ny vecka.

denna vecka hare väl inte hänt nått speciellt förutom matte nationella. vart med några, försökt pluggat, suttit vid hamnen, kliat sönder mina ögon och näsa pga pollen, osv. snart är det sommar, snart är det sommarlov. vem kan längta mer än jag?!?! mohehhhhh :) pussbyelove

ett två tre


vart en hemma dag idag. allergierna håller på att ta död på mig. sprutan som jag tog hjälpte inge vidare. men mor min hade visst vart iväg idag och köpt nå tabletter, thanks. hoppas det hjälper..

min dag har vart perfekt. vaknade först dock klockan sju och sa nej jag orkar inte, mina ögon och näsa är igentäppta. gonatt. sen vaknade jag igen runt elva och åt go frulle och myste framför tvn i solen(!). gick ut och sprang en sväng (ja visst va jag duktig? tack) och efter ett tag började det små regna medans solen va framme, det är så det ska vara när man ska springa, helt perfekt. sen runt tre halv fyra fick man besök av mysarn som va här till nio. fikade lite framför Greys och nu ligger jag invirad i mitt täcke i sängen, mysss. fick dock veta att jag har engelska nationella imorn klockan halv nio(!) .. väldigt sur nu, eftersom att jag egentligen börjar klockan tio på torsdagar. mkt sur, mkt sur. vill ha helg nu!! pussbyelove

09-05-06

white brown white white


lite nytt, mycket gammalt. mja det får va såhära tills vidare. nu ska jag planera mina koomande veckor och sen plugga inför ett prov imorn. ja gud så kul. blir ju inte bättre när man vaknar till skit väder. nej tack. sol ja tack. therese, kan vi ta resan nu eller? får vänta ett tag... dock sthlm snart woho :)
innan jag kilar vidare så tänkte jag lägga in lite bilder jag fick ihop under valborg. dock bara förrarn hos mimmi. pussbyeloveyou


alina celina annelie

alina celina annelie jasmine camilla anna
(fin färg på groggen jag fick till va? den ljusblåa närmast här haha)

kim jessika jasmine anna

jessika jasmine

celina mimmi linda

just like a blue star


ja jag vet, update nu vafan iaf.
förra veckan vare ganska lungt. vart med folk oså. i tisdags hade vi dock tjejmässa där tjejerna i min klass och i tvåan på BF skulle va "personal", förbannat drygt men annars så. det va kul när man stog i garderoben och inte fick lämna ut jackorna till brudarna som försökte skolka mohaha, något sura de vart då :) heh.

i torsdags tog jag, therese och jessika en ledig dag för att åka till sundsvall och shopppe litt. köpte dock en tunika bara och ett par pumps som dock ska tbx :/ sur, hatar mina fötter.. sen vart det typ stan i hsand en sväng och fixa lite grejer sen hem för att tagga inför valborg. började hos mimmi med massa tjejer, grillning osånt. sen drog vi till sälsten och förstörde mina fötter. ett tips; inge smart att ha klacks och gå på stenar med dem, bara ett tips lixom. sen in till stan och träffa resten av härnösand och sen va vi några som drog hem till e för att dryga och efter ett tag även sova haha.

i fredags så vaknade man hos e så jag och therese drog och käkade på donken, bakismat mmm. satt vid hamnet och bara njööööt av solen. sen åkte vi hem till mig och duschade och åt oså. sen drog vi till snibben med massa andra, dock kallt så drog till m efter ett tag, vart lugn kväll för mig, skönt. drog sen till w för att sova.

lördagen så vaknade man brevid w och drog senare till frånö för att se på lillasyster spela fotbollsmatch. kom hem runt åtta så stannade hemma bara. lugn kväll, kan va skönt ibland. sen på söndagen så vare tänkt att åka till kusinerna för några av dem fyllde år, men orkade inte så w kom. han åkte dock hem nio så såg på film sen sove. och nu, måndag, så sitter man på datakunskapen och .. gör ingenting woho. pussbyelovemktmkltkmtkmtk

några bilder kommer från valborg sen

RSS 2.0