let my hair down


nu vare ett jäkla bra tag sedan, haft fullt upp, inte suttit så mycket vid datorn oså. det vart ramvik hela helgen iaf, bush-fest är underskattat. behövde inte va barnvakt, tur det, hade skitkul iaf :). menmen i veckan hare vart skola och massa annat. va tex på min första fotbollsträning för i år, eller jag va inte med men kollade på. har känt mig jätte konstig i hela kroppen på sistonde. kännt mig svimfärdig, illamående osv. helt tom typ. jätte konstigt ;o men annars hare vart helt perfekt :) saknat sånahära tider. det märks att våren är här!

fick även veta av syntestgrejen att jag klarade mig på pricken om att få ta körkortet utan glasögon, men som hon sa så kommer jag behöva endå. skulle nog hjälpa min ständiga huvudvärk också. det tåls att fundera på, dock linser tack ;). dock så har jag inte hunnit tage pollensprutan än, skulle ha gjort det i fredags men då hade vi visst engelska nationella så fick hoppa sprutan. tror jag klarade provet, men svårt att säga, hoppas iaf verkligen på ett g.

denna vecka har vart så förbannat bra. varmt ute så sutte vid hamnen nästan varje dag, mycket mys med nära och kära, osv. hade även ingen skola i ons och tors typ, eller hade snarare nån "kärleksdagar" på BF med OP. as drygt men skönare än att plugga iaf.

fast nu äre ju helg, och den började väldigt bra. på fredagen åkte jag ut till ramvik med therese och e. träffade massa där och drog till nån pub? vetefan men jorå kul vare, dock va man helt nykter, skönt faktiskt. vi åkte sedan hem till w och sov där. dock så fick jag och therese kliva upp runt halv åtta på lördagen för hon skulle på handbollsmatch oså, snäll som man är så följde man ju med. heja hsand lixom! woho. efter matchen satt vi vid hamnen hela dagen och ah. dagen vart helt förstörd. är fortfarande tom. så himla hemskt. så kvällen vart lugn för mig, va med mamma osånt..

dock idag söndag så har jag vart ute och solat i den varma värmen, pluggat faktiskt¨och bara tagit det lungt. helt själv i huset. skööönt. och pappa kommer hem idag, han har vart borta hela helgen på nått med jobbet. ska snart äta när min mamma och syster anländer hem, sen duscha och fixa sig lite innan man ska dra till lina på fika, bruden fyller 17 idag, woho grattis :) therese fyllde även 17 i onsdags så får väl säga grattis här på bloggen till henne också, rätt ska va rätt! men ska kila nu rå pussssbyelove

rip vila i frid

i had a feeling


är fortfarande förbannad över håret... vilken jäkla idiot klipper av allt hår när man säger "vill ha så långt som möjligt"??? hata livet nurå?.... buhu. aja igår vart en riktig städ/plocka-ihop-rummet-dag för det behövdes jag kan säga. nu är typ allt på plats så jag har flyttat in dit iaf igen, sov där igår, myssss. och idag vart det birsta och sundsvall så nu är fötterna ömmmma och fina. njute. fick med mig ett par jeans, stor tshirt, trosor och skor. det duger.

dock ska jag sova snart för är förbannat trött och måste ju va piggg inför helgen som börjar imorn woho ;). imorn blire stan (ska fixa med nå kläder, kolla synen inför körkortet oså, fixa ut pollensprutan buhu, osv) sen så åker man ut till ramvik och får väl hoppas att jag stannar där hela helgen iaf. ska fira therese osv, fest fest fest. men får se :) långt kvar heh. men sova nu pussbyelovenot

greatest of all time


lördagen vart det som sagt stan, grillat osv med therese innan vi drog ut till långsjögården, kul även om det vart fel lite då och då, heh förlåt. bilderna nedanför är från då, dock bara den tiden dåre va "förfest" innan alla andra folk kom. åkte sedan in till stan och träffa massa, mat blabla.

kom hem runt tolv på söndag iaf, va kul där men vart dock en konstig avslutning må jag säga. började fixa med möblerna för mitt rum dock så ska det ju alltid fattas massa skit så .. vart förbannad och ah. köpte för stor säng så nu får jag så lov att ha den endå, får knappt plats, men skönt med stor säng satt haha. sen vart det inte så mycket mera.

i måndags så va jag med therese, åt mat, sola blabla. träffade även frida och några fler så vad med dem på kvälla. och idag, tisdag, så fick man kliva upp tidigt för skulle klippa mig klockan nio. kommer aldrig klippa mig nå mer. hade faktiskt jävulskt långt hår, och tror ni inte sathelvetefitjjasnjfe klipper av håret på mig? har fan bara till axlarna typ ;s är så jäkla förbannad man kan bli. dock så träffade jag therese efter så då kändes det lite bättre iaf, men nu är jag lika förbannad igen. gah.. ska sova nu ¨pusshejdåldas.,ad...........

mk arton år


 
jasse? jessika alina mimmi

ärtan jag

jessika celina jag

jessika alina celina mimmi jag

alina ärts celina jessika

mimmi 18 woho

camilla therese linda

jessika ärts mimmi celina

therese jag

linda mimmi anneli

i like that foooolllll


idag vart en jävulska bra dag. ikea hela dagen, ont i fötterna om något haha. hittade typ allt jag ska ha till rummet, dock råkade jag och min kära mor (skyller på henne heh) räkna lite fel och fattade ingenting så kom hem med för lite grejer av en tvbänksgrej men det funkar endå. inte så viktigt just nu iaf. säng, bord, lampor, tvbänksgrej, kuddsss, osv woho. dock så vart det inge tapetsering idag för .. vene men iaf.

kom hem runt sju tror jag. sen har jag varit med lina, sjukt längesen, kul kul :) och nu gick hon nyss så jag funderar på att krypa ner i sänga så man inte är helt död tills imorn. therese kommer hit .. ja jag vet inte men antingen runt tio eller tolv. blir stan, fixa grejer, äta, sen dra ut till mimmis artonårsfest, ska bli grymt kul :) grats mk. aja kila nu pussbyelove

ett två tre igen


en ny update bara för min kära läsare ( hej daniel! :) ) som klagar...
måste dock erkänna, vart ingen träning för mig hehh. är helt borta i huvvet, stressar för ingenting, sjukt (inte) kul. dessutom kom min halsont tillbaka riktigt idag. jätte (inte) kul. haft skola idag, as (inte) kul. sen så kom man hem och somnade, så skööönt. fick även god middag men sen vare dags att få ut allt ur mitt kära (inte) rum så nu är allt borta. tror pappa målar taket nu, orkar inte kolla, jävulska förbannad. woho. så nu bor man i ena vardagsrummet, skulle lätt flytta hit ist för mitt cprum...

drar lite snabbt om helgen osv. den vart ganska lugn endå, orkade inte hålla på och byta hem fem gånger haha. närå men i fredags så vart det ju skola och fredagsfika med tjejerna som vanligt hah. sen på kvällen vart det även filmkvällsmys med dessa. tidig kväll för skulle upp tidigt på lördagen för att åka iväg och se på nån innebandycup som va. jag och några skulle ha vart med men vart icke så för de va vissa som inte kunde blabla. synd, men lika bra kanske, hade nog skämt ut mig jävulska mycket hahah. sen så va jag så trött så jag somnade framför en film, tur att mamma kunde väcka en så man fattade lite iaf.. på söndagen så städade jag ur rummet så det vart inte mer den dagen.

kul med skola på måndagen dårå, ville så gärna stanna kvar i sängen men duktig som man va/är så tog man sig upp (i tid!) och har gått hela veckan, och även förra! nöjd om något. bara skola hela denna vecka, men sen så på fredag är man ju ledig och då blire troligast birsta och sen får man se. lite planer har man ju endå inför lovet :) dock blire inge fjällen eller så, it's sucksssss. dusch nu pussbyelove fint inlägg va? huhu


won't be crying

Vad blir ditt namn baklänges?
adnil
Har du gjort en snöängel i år?
tror jag inte
Hur lång tid är det längsta du legat på sjukhus?
tre dygn, lång tid i en säng
Har en dröm gått i uppfyllelse?
beror på hur man ser det
Tycker du att sengångare är söta?
gillar inte hårbollar
Har du någon gång testat karate?
ne men brottning, men troru
Första sporten du gick på?
fotboll skulle jag tro
Minimorötter eller pommes frites?
pommsss, tål inte morötter så bra d-a-h
Vad längtar du mest till just nu?
sommar skulle inte sitta helt fel
Hur gammal har du tänkt bli?
ja inte fan vet jag, 20,5 ungefär
Har du haft vattkoppor?
jo vem fan har inte......
Vad drömde du inatt?
det är som bortblåst ut i havet
Vilken tv-serie är bäst?
beror ju på hur man ser det, oth maybe
Vad åt du senast?
en marabou apelsin bit, mums?
Höga eller låga strumpor?
höga vinter, låga sommar
Vad är du mest rädd för i hela världen?
inte mycket, börjar dock bli höjdrädd
Läser du på baksidan av mjölkpaketen?
vem pallar det är min fråga?
Vad har du för färg på ditt påslakan?
vitt och blått nu, woho
Bikini eller baddräkt?
bikini tack
Snyggaste läraren?
hård konkuranssss
Är du mörkrädd?
om jag är ute ensam i skogen näre är bläcksvart så ja
Har du någon gång haft på dig ett par trosor?
jo det brukar hända dagligen satt
Riktig gran eller plastgran?
riktig äre ju lite mer doft i satt
Tänt eller släckt när du ska sova?
förmodligast släckt
Godaste drickan till frukosten?
äter jag ens frukost är min fråga?
Vill du bli president? 
inget för mig, ska bli superman ist
Har du spelat tjej i en teater?
jo jag är ju tjej, så jag passade bäst då
Duscha eller bada?
duscha tack och hej
Har du gråtit i skolan nån gång?
vene, men det har troligen hänt
Hur tar du dig till jobbet/skolan?
bil eller buss, vekling
Har du någonsin sminkat dig som punkare?
nja inget jag brukar syssla med men
Sjunger du på toa?
nja inget jag sysslar med heller
Vilken färg har din jacka?
svart/svart/brunkonstigfärg/brun
Använder du långkallingar?
inget för mig detdära
Är du höjdrädd?
börjar bli mer och mer, blir äldre satt
Vilket land vill du åka till?
många, tex thai eng usa kina spanien osv
Vad var det senaste som fick dig att skratta?
glömt, säkert nått ooootroligt kul ah...
Vad ska du göra NU?
skriva detta som jag gör nu hehhhhhhhh
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast?
ja det händer ganska ofta ja
Har du sett din bästa vän gråta?
beror ju på det men mja säkert
Vilka vitaminer åt du när du va liten?
ni får ringa och fråga min kära moderjord
Har du fått någon komplimang idag?
jo, fint hår tex woho
Har du varit med i en rättegång?
nej tack jag tror jag står över
Är du polare med grannarna?
60+ är de flesta så ja satan!!
Vilka språk talar din mamma?
svenska, engelska? inte vet jag
Vilka länder har du bott i?
sverige
Senaste piercingen?
öronen woooho
När åkte du bil i mer än 15 minuter senast?
brukar inte ta tid hur länge jag åker men...
Gay?
ja ibland så känner jag mig jävulska gay woho
Har du däckat/spytt för att du druckit?
jo det har ju hänt dock, prova vettja
Har du täckt någons hus med toalettpapper?
snelflicka för fan
Har du varit på stranden?
jo vem fan har inte varit på en strand...
Har du haft en stalker?
hahaha nästan ska man väl kunna säga usch
Minns du din/dina musiklärares namn?
jorå, eller... nej en typ
Hur bra är din syn?
inte så jävulska fin, kolla den snart heh
Har du varit på ett party?
wooooooooooooooooho
Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar?
ja, om jag är i en fin bur så jaaaatack :)
Vad skulle du säga om jag sa att jag va kär i din bror?
har jag en bror?
Har du varit utomlands?
ja några fina några gånger
Vilket är de bästa bröllopet du vart på?
vart på ett vad jag vet så, fasters, minns platsen bara
Var är dina syskon just nu?
är nå meter bort, sover sött
Vad var den senaste drömmen du minns?

usch, tänker inte berätta det
Vilken tid gick du upp i morse?
klockan åtta, ska bli vuxen hehh
Vad ska du göra i helgen?
den är typ över satt men har kvar: packa rummet
Vad står det i det fjärde smset i din inkorg?
vilken ser ni på? :) puss
När va du riktigt sjuk senast?
riktigt? i sommras-höstas
Vem är den senaste kändisen du tog på?
.....mig själv?
Vad finns i din bakficka?
har ingen, men i sidofickan är mobilen
Har du färglinser?
nej, ingenting, blå fula ögon ist
Vad gjorde du kl 2 inatt?
sov faktiskt ( ja faktiskt )
Vad är det första du gör på morgonen?
somnar om och hatar livet
Vad ska du göra efter det här?
ska fundera på det så återkommer jag bye


no more no more


nja, provet idag gick åt satan, dock vare nog för många som det gick det. nya tag nån annan dag. utöver provet ( som vi för övrigt hade direkt kl åtta på morgonen, Zzzzz ) så hare inte vart nått speciellt. körde badminton med jessika på idrotten, va bland det drygaste och jobbigaste jag gjort på länge, inte själv slå på "bollen" utan uppvärmningen och det innan, as fult haha. otränad som få just nu, (sjuksatanshelevtedö...) :)

idag hade jag tänkt städa ur mitt rum lite ( det behövs om jag nu ska föra min plan till verklighet ) men jag har inte haft någon ork alls. dock så ska jag ta en lugnande dusch ( mot min huvudvärk som vanligt ) och sen kolla lite i matteboken, va ju ett tag sedan man räknade i den, en månad minst!! och imorn har jag prov satt, vill ju försöka få bra på det som jag faktiskt är bra på. :) sen äre dags för sängen, längtar! sova med mig? ;)

dock så måste jag nog planera min helg lite bättre, det kommer bli tight om tid måste jag säga. eller fre och lör iaf, vetefan hur tiden ska räcka till. och ingen skjuts kan man få av moder och fader för de skulle visst bort..... det tåls att tänka på. aja ska sova nu så man är taggad för morgondagen. då ska vi ha fittjejsnack eftersom våran klass är så indelad blabla, håller inte med, jag kan prata med alla i klassen! menmen. sen ska jag på min första fotbollsträning, hm blir nog inge kul haha, fysträning ;)..... aja pussbyelove


ursäkta bilden, men hittade min webkamera idag, trodde syster hade pajjat den eller nått haha. dock det fulaste jag märkte nu, det va den enda "seriösa" bilden jag orkade ta. alla andra vart ... vetefan ahahah. enjoy folks.

RSS 2.0