i just love that sound


woho, börjar gå segare och segare för mig här haha.
men i fredags så vart det först skola med stan och fredagsfika med tjejerna som vanligt. även så gick tjejerna en catfight med en svartrockare, hade vart kul att se (va med), men jag och kim missade det fan.. sen på kvällen så åkte jag ut till ramvik och festade med therese och frida, faktiskt väldigt kul :) även om några vart för fulla, slåss osv. bushfest helt enkelt haha.

sen på lördagen så vaknade man upp med therese brevid sig så det va inte helt fel och sen solade vi lite osv, visste inte att sånt fanns i lille ramvik (hälledal, vet inte vad det är för skillnad men..). sen hem och äta och sen ut på fest igen med de vanliga (härntacity). inga bilder från helgen, men såg att några andra har så slänger väl in några om jag hittar nå. sen på söndagen låg man bakis, ännu värre än lördagen men det gick endå :). kul iaf.

och idag äre måndag och det betyder äckelskola. hade prov idag, as glad för klarade mig :) hade pluggat nån timme bara, stooolt. sen har jag kollat på lite grejer med mamma, woho nyfikna? ;; blir finfint och jag är glad som in i helvete. bra dag bra dag. dock imorgon så har jag skola som vanligt, och även ett till prov så ska duscha lite snabbt och läsa igenom lite. lär ju dock va för trött för det så får väl försöka plugga lite på skolan. prioriterade andra saker denna gång. hm. som vanligt huh. gonatt pussloveuu

äntligen är det dags för nya tider


i love college


påväg hem till mig nu. kunde inte låta bli? en svart en vit. dock ska jag spara lite tills man åker till sthlm. bättre och roligare där. nu ska jag fixa lite fika och slänga mig ner i sängen och se på en film med ett dunkande huvudvärk. inte sååå mys. vart inge plugg idag pga det. imorn så blire skola och sen va med lina troligen, vetefan vad som ska göras, kanske bräda vem vet. pussbyeloveyounot...

våren är här, o-k?!



sommaren nollåtta va bra, sommaren nollnio kommer bli bättre

två bildbomber på kort tid, lite små kul faktiskt. de bilderna precis nedanför är från i lördags, va hos ärtan och käkade med sju tjejer sen kom några fler och sen drog vi vidare bla bla. fest som sagt i lördags och i söndags så vart det mys med beck osånt. woho.

ny vecka, sjuk måndag och tisdag, idag så gick jag till skolan från klockan åtta till tolv. blev lunch på biggan denna dag med tjejerna woho. sen stan när vi slutat osådära. trevlarns.
nyss äte nu. jo det är våffeldagen(?) men jag och min familj vägrade och körde på gröt?? kanske blir våfflor imorn eller nått istället haha. ska nog snart försöka plugga lite. är grymt efter... sjuk för mycket. woho kanske hörs senare om jag orkar. (nu har ni nått att läsa iaf, spec du ärtan!! klaga inte!) pussbyelove

btw, bara jag som älskar att solen tittat fram mycket på senaste tiden?! vart dock less igår näre snöade lite. men what to do lixom. längtar till sommmmmaren!

calienta



robert jasmine jag filip

mimmi kim celina mimmi

celina mimmi jag

celina mimmi jag

mimmi

mathias robert

wille och nån tjusig hatt?

filip vart däckarn

åtta tre åtta tre


Tre saker du gjort/ska göra idag:
- pluggat (ja faktiskt...)
- kollat på satc
- duschaaaa

Tre saker som betyder mest för dig:
- familjen och vännerna
- att man har roligt?!
- typ sporterna. vene haha

Tre saker du längtar efter:
- sommaren! lov, värme, osv
- bröllop i sthlm (shopppping rå!)
- typ börja övningsköra kanske

Tre saker du aldrig kommer glömma:
- thailand, italien osv
- de roliga tiderna med vännerna osv
- mormor, jonas rip

Tre saker du vill göra/vill ha:
- åka utomlands!
- flytta hemifrån
- ska man säga en lb kanske? heh

Tre saker du måste göra:
- just nu: städa rummet..
- ..och plugga!
- köpa ny/en till kamera woho :)

Tre saker du inte klarar dig utan:
- familj och vännerna
- mobilen woho
- vene, pengar?

Tre personer som du utmanar:

de som vill ist

fun fun fun fun



bilder sedan lagfesten den 14 mars. tackar den nya för bilderna

love can kill anyone


Lovar du att vara ärlig?
ja vad annars
Du heter: Linda Billström
Smeknamn: vene, billan, bills, bönan? knepiga namn..
Låt just nu: flo rida - right round
Beroende av: vene, mobilen iaf
Vem behöver du mest just nu? ingen
Vad tror folk om dig? vene, hoppas på nått bra iaf
Stämmer det? ingen aning vad de tror satt
Vad säger du för att imponera på någon? hm?
Hur imponerar man på dig? haha, snel?
Brukar du skratta för dig själv? hah ibland
Vad står det i ditt senast inkomna sms? ja för fan:)
Vart bor du? bondsjö, härnösand
Trivs du där? nej verkligen inte
Äger du några converse? nej tack
Sprit, cider, vin eller öl? allt?
Vad har du för mobil operatör? haleboplol
Är du allergisk mot något? pollen, vissa nötter osv
Har du haft sex idag? nej
Hur svarar du i mobilen? hallå?!
Vem ringde du senast? mamma
Vad sa den du senast pratade med i telefon? tid oså
Sov du ensam? jaa det gjorde jag
Tycker du om din pappa? jarå
Brukar du komma i tid? ibland, ibland inte
När mår du bra? när jag är med vännerna oså
När blev du fotad senast? hm, i lördags
Hur känner du dig nu? trött, sur, otålig
Vanligaste färgen på dina kläder? svart, vit
Vad tycker du om fötter? usch
Är du smart? när jag vill så
Är du aktiv i skolan? inte direkt
Vad saknar du? sommar skulle sitta fint
Hade du en bra kväll igår? jarå, hemma mys
Favorit dryck på morgonen: vene, vatten?
Rakar du benen? jo vill inte va en björn?
När går du och lägger dig? runt 12, senare på helg
Är du blyg? nah, tystlåten som sagt ;;
Sysslar du med någon idrott? innebandy, fotboll
Mail eller brev? ehm mail, dock personligare med brev woho
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? jarå
Har du spytt offentligt? jah har jag säkert
Använder du stjärnor eller kajal? ibland kajal
Är du nöjd med ditt liv? äh palla klaga vah


cuatro grados sobre cero


hoppas ni har tagit vara på dagarna som varit! här har det varit ett jävulska fint väder. helt otroligt. vår i luften, det gillas väldigt mycket. en hel vecka har gått sedan jag skrev, om jag inte minns fel. har inte haft varken ork eller lust. varit helt konstig de senaste veckorna, helt ur fokus. om det fortsätter blire nog en tripp till sjukan för att se om nått är fel. menmen.

ingen skola i fredags, väldigt sjuk med en jävulska halsont osv. lördag vart det dock en lugn dag för att vila upp sig inför lagfesten på kvälla. väldigt kul måste jag säga=D kanske lägger in nå bilder om jag får tag i några (näe jag vet, aldrig kameran med..). middag på Amenta sen vidare till pia. på söndagen låg man bakis.. måndag och tisdag va man sjuk igen. onsdag kämpade man från klockan åtta till ett, sen stan och fika med tjejerna. välbehövt. torsdag sjuk.

och idag så vart det skola till ett sen fika och stan med tjejerna igen haha. köpte lite presenter oså eftersom ärtan fyllt år woho 17! och ikväll så vart det att se Männ som hatar kvinnor, så jäkla bra! hatar typ svenska filmer, men den va grym faktiskt! se se se. dock så vart det inge mer för kvällen. ska ta en iprem för min jävulska magont och sen vetefan. men nått händer väl. pussbyelove

thirst sediento hot caliente cold frío alone solo

i wish so muchhh


hur ska man börja detta korta inlägg då? jo ett jävla stort grattis till ni som fyller år och ni som tagit körkort!=D orkar inte babbla upp alla men ni vet ju. eran dag lär ju va så mycket bättre än min iaf haha. själv har man en jävulska halsont och har bara varit hemma idag. och ah hela veckan har jag varit hemma och inte har man pluggat? vad händer egentligen? men imorn ska jag troligen på skolan, får se hur halsen är. sen vene hur kvällen blir. men nu äre dusch och sen sova. pussbyelove.

call you out


lite dött här igen då haha. woho tillbaks. lite snabbt innan jag ska gå och lägga mig rå. fredags vet ni redan. lördags vart det ferre med först några ur klassen sen drogs man åt olika håll och kanter. träffa massa trevliga he-he. sen sprang man runt hela staden för att leta alldeles för fulla personer. sen drog vi och sov.

kom hem runt klockan ett på söndagen och mådde skit så skippade min första fotbollsträning. såg på beck och lite såna saker. måndagen så var vi lediga så då vart det stan med ärtan. fika och köpa present till min mor som fyller år på ons. tänkte plugga men vart icke av.

idag skulle det ha blive skola men vart typ ledig från det också så har bara dött här. ah vart så jäkla depp när jag såg snön som yrde så gick och la mig igen =( blö. vill ha sommar, eller iallafall vår tack?! dock så ska jag sova snart för imorn blire att stå och kolla på massa utvecklingsstörda barn när de åker längdskidor, det enda pluset är att vi slutar tidigt plus att det är nära hem till mig hehe. sen fyller ju mor år så ska visst ut och äta and so on.

orkar inte lägga in nå bilder på kläderna jag köpte sist heh. men det vart två skinnjackor, linnen, tshirts, shorts and so on. happy face. pussbye

can't get enough


lite bilder sen i lördags. skriver i nästa inlägg vad som hände and so on. finns större bilder på bdb.

you ain't right na na na


igår vart en lugn och fin dag och kväll. rummet ser bra ut. maten va as god (som vanligt). gästerna va lite på lyset och skratten va höga(!!!). det funkade. dock så följde jag med på en biltur som slutade på en fest. dock åkte jag hem runt elva tror jag. nyktert men roligt. somnade inte förens fem(?!!!) pga massa fyllesamtal från hela sverige. gah. ring normala tider tack.

vaknade sent idag så sitter fortfarande i underkläderna och myser. snart ducsh och fixa sig lite sen kommer ärtan och gör detsamma. sen fest. ses ring smsa vad som helst :) skynda nu pussbye


bahahaha... den kvällen.... inte fin.....

blackout in the morning


älskar sovmorgon. vakna elva. känns finfint. förutom att man vaknar till "shit jag måste städa idag" så då somnar man om till tolv ist. skönt. det är så det ska vara.. förutom städningen då. min mor fyller år på onsdag så hon skulle ha lite partajj med några vänner oså här. så jag tänker då inte vara hemma ikväll haha. dock så lovade jag att städa.. gah.. men lika bra. ser ut som en soptipp här. det är förjävligt. så min dag kommer bestå utav städning och sen middag med hönorna och tupparna sen drar jag vidare nånstans. två alternativ.. som vanligt.. hm...

igår skrev jag inget förrutom listan nedanför. sjukt trött. klev upp nio för att sedan åka till sjukhuset och fixa lite saker, sen sundsvall och shopppéé litt, sen vidare till birsta för samma saker. kan visa senare om jag orkar vad som fick följa med hem. mycket nöjd över mina senaste fynd heh ;) menmen kom hem runt åtta på kvällen så såg på film och lite sånt bara. trodde det skulle bli en tidig kväll. men som vanligt så piggnar jag till runt tolv + några fyllesamtal osv så somnade man runt klockan tre endå. lov är för härligt :) haha. dock städning nu!! pussbyelove and so on

har ont i kroppen så varsegod


Vad heter du:
 Linda Marie Billström
Var bor du: härntacity
Trivs du där: ibland ibland inte
Brukar du läsa horoskop: om jag har tid och lust
Har du körkort: om 1,5 maybbbe
Favoritdjur: typ lejjjjon
Festar du mycket: beror på tycke och smak
Sprit, cider, vin eller öl: allt det går ner
Brukar du bli för full: så det rinner över? heh
Antal kuddar i sängen: tre just nu
Äger du ett busskort: ja det brukar vara så
Vad åt du till frukost: ooooboy och .. kex
Har du haft sex idag: yes med kläder och skor
Nästa mål i ditt liv: som jag håller? heh nada
Hur svarar du i mobilen: "Hallå???"
Antal timmar sömn inatt: fem fyllesamtal så fyra h
Sov du ensam: jo ska man upp nio så
Din hobby: skriva "dödalista" med ärtan?
Vad är det för veckodag: torsdaggg
Vad åt du senast: donkennn
Vem fick du sms av senast: johan
Vem ringde dig senast: patrik
Godaste ölen du druckit: vene, coronnna maybe
Vilka hårfärger har du haft: född till blondin sådeså
Vad såg du senast på TV: sex and the city
Vad läser du för bok just nu: ingen?
Längd: 170 på ett ungefär
Skostorlek: oftast 36 och 37
Hårfärg: som sagt, född blond
Är du kär i någon: haha kan jag inte påstå
Vad gör du om ett år: försöker plugga i think?
Önskar du att du bodde någon annanstans: jaaa
Vilken parfym använder du: olika, brittans typpp
Vilka skor använder du: olika, stövlar nu
Dagens klädsel: vitrödrandig tröja, svart kjol, leggins


ÄRLIGHET
Ditt äldsta hångel?
tjugofyra
Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i? en
Vad tycker du om kärlek? om det funkar är det
perfekt och det inte gör det är det ett helvete
När kramade du någon sist? igår
Saknar du någon speciell person? finns några
Har du svårt för att bli kär? nah, tror inte det
Kysste/hånglade du med någon sist? i tis
Ångrar du det? nej
Är du singel? jo verkar som så
När fick du senast en komplimang? typ idag
Har du hånglat med någon av samma kön? ja


HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös:
svimmat osv bara
Hånglat med nån riktigt ful? hah vene
Hånglat med fler än 50 pers: tror jag inte
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? ja
Gjort något riktigt dumt? troligt ja
Gjort något du verkligen ångrar? ja det med
Varit nykter på nyårsafton? jorå
Gjort nåt olagligt? jo troligast
Blivit polisanmäld? nej tack
Slagit ner någon? hahah nej?
Skämts över dina föräldrar? har nog hänt ja..
Skämts över dig själv? ja det med..
Tar du droger? varför skulle jag
Dricker du? jo ibland kan det ske
Vilka kläder sover du i? trosor
Varit kär? ja det har väl hänt
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? neh
Är du ensam nu? verkar som så
Vill du gifta dig? kanske nån dag
Vill du ha barn? jo såklart


SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng?
hm alex
Såg dig gråta? familjen osv
Fick dig att gråta? mormors begravning
Du delade en cigg med? minns inte
Du gick på bio med? oj.. ärtan osv kanske
Skällde på dig? mamma troligen heh


DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit?
ja av garv hah
Kramat någon? jo det har hänt
Pussat någon? nej det har inte hänt
Köpt någonting? massor idag
Sjungit? hatar min röst så nej
Saknat någon? ja väldigt mycket


it's so so so over


okejrå.. det vart inte som jag hade tänkt mig - städningen vart att jag tog slängde fem plagg i tvätthögen, vart ingen film för såg på massa serier istället, skulle ha duschat innan klockan tolv och den är snart det så isf skynda skynda skynda. och inte nog med det så har jag fått väldigt dåliga tankar uppe i mitt huvud. alla kan göra misstag? men ska man förlåta eller köra vidare? tror jag måste köra på det sista för det är bara jag som kommer lida. det löser sig. det gör det alltid. allt löser sig.

dock så ska jag väl försöka skynda mig i duschen och hoppa ner i sängen för att sen kliva upp vääääldigt tidigt och åka till sundsvall/birsta. gah. inte pepp alls. eller... heh jo! vill dock ha mina kläder från h&m nu... hatahatahata. dock vart detta inlägg som mina övriga. ah väldigt konstiga så tipsar om en låt som avslutning. kat deluna - unstoppable. lyssna och fasta. pussbyelove


you will calling me


helt otroligt hur man kan fastna för en film. jag är verkligen en sån person som kan leva mig in i olika saker som tex filmer, låtar/musikvideos, osv. sjukt som sagt. dock så vare ett tag sedan jag såg klart den, men har ätit och kollat runt lite här. dock så ska jag göra något som min mor nog blir glad för nu - ska städa. jo ni hörde rätt. jag. städa. inte. ofta. men ska göra det tills klockan nio iallafall för då börjar en film jag tänkte se. sen ska jag väl försöka somna så fort som möjligt för imorn blire sundsvall/birsta hela dagen. tror jag iallafall haha. dock har jag lite bilder jag ska visa sen i think så skriver väl om ett tag igen. pussbyeloveonandon

btw satt en stund igår/idag och fixade thereses bloggdesign för hon frågade om jag ville hjälpa henne. vart ingen speciell alls men får väl fundera vidare och se om jag kommer på nån bättre. troligen inte men. eftersom man inte vet vad den andra personen gillar är det svårt tycker jag. ni kan ju kolla in den här iallafall, om jag inte lägger in en bild senare.

unstoppable


kan bli så fruktansvärt irriterad på vissa, bara tar och tar. men vad kan man begära av er egentligen? haha nah inget speciellt. sitter här och funderar på när mina päron kommer hem. de va visst och badade nånstans. jo undra om jag ska fixa egen middag som igår eller får man? hm.. det tåls att fundera på. ska fortsätta fundera på det plus den älskade filmen twilight. love love love.

fridfullt vilande tyst. jag saknar dig och dess varma tid. en till chans och en möjlighet.


summer summer summer


kjol, väskor, chinos, tröja, långt linne, bikinisss, tuniika/kläning/vene, scarvsgrej..
skorna jag köpte i fredags som jag snackade om, enkla men jävulskt sköna, snyggare på dock.. mmmm...

hatar basplagg. ah har egentligen bara köpt sånt tråkigt. men tänkte att jag kan ju visa endå. dock vart jag sur för hälften av grejerna kom inte, så får vänta ännu längre på dem. ville ju ha jackan och skorna mina.. blää på byxorna också, alldeles för ... konstiga, skicka tbx?! jo troligen. alldeles för tjockt tyg för min smak, vill ha tunnnnna. men iaf, har jag sagt att jag vill ha sommar nu?!

walk on water maybe


det är dålig skrivning här just nu. vetefan varför men det är väl så. ska snart börja mitt lov med att gå och kolla vad som kom hem till mig från h&m som jag beställde. några tusen fattigare, känns bra känns bra. kan ju kanske visa lite sedan vad det blev, köpte även nya shoesss i fredags, nya favvosar helt klart. sen ska jag väl testa lite och hoppa in i duschen. sen får vi se vad jag har bestämt mig för. har två olika alternativ satt, hör av er för ett tredje. woho spännande...

men iaf så vann vi våran sista match för denna säsong, 5-8, så jäkla underbart. hoppas ni har läst tidningen för mitt namn nämndes. känns fint att avsluta så :) dock känns det tråkigt att inte ha nå mera träningar heller, för vi skulle visst sluta direkt efter matchen igår? shit.. men ska väl börja träna med fotbollen snart i hope.

jag vart sönderslagen på matchen. har fortfarande ont haha. har fyra stycken röd-gul-blåa bollmärken plus ett till sen förra matchen, fick även en jävligt hård boll på kinden-näsan så är röd som en tomat där och har as ont, stackars mig, va även en idiot som slog klubban i huve på mig. hur fan lyckas man med det? gah.. och det vart ju inte bättre direkt för jag slog i huve för några dagar sedan, fick tom lägga mig ner och vila för allt snurrade. haft huvudvärk plus illamående i flera dagar nu så funderar nästan på om det skulle kunna ha blive nån hjärnskakning? isf en liten en men endå? tåls att fundera på....
men dusch och kläder nu, bye

ursäkta den oseriösa stunden ciao


1. Hur mycket pengar har du på din mobil? 160 typ haha..
2. Har du fått en kyss den närmsta veckan? ja
3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? typ laget
4. Hur lång är du? ungefär 170 cm
5. Vilken är den senaste filmen du sett? tänkte snart se på twilight iaf
6. Hur löd ditt senaste sms? vi kan ses nästa vecka kanske:) puss
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? sms tror jag.. vene
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? inget, men de bor tsm hah
9. När såg du senast din mamma? för fem min sedan
10. Icke godkänt i något ämne? inte just nu iaf
11. Mvg i något? inte vad jag vet om iaf
12. När vaknade du idag? runt kvart i tio, hann till matchen endå hah
13. Vilken är din favoritplats? tänker jag inte berätta..........
14. Vilken plats föredrar du minst? jadu vene, kan man säga sitt eget rum?
15. Vart tror du att du befinner dig om tio år? 26 år och reser världen runt
16. Hur stor är din säng? den är liten men mysig ;;
17. Vad sover du i? trosa och bhhh
18. Hur många kuddar har du i sängen? tre oftast
19. Var har du bott/bor? härnösand all the time
20. Tycker du om kinamat? ibland, ibland inte
21. Tycker du om kaffe? hatar lukten, hatar smaken
22. Vad dricker du helst till frukost? vatten eller juice
23. Kan du spela poker? ehm.. är en riktig storlirare på det..
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig? ja flera
25. Vill du ha barn? ja, men kanske inte just nu va
26. Kan du några andra språk än svenska? engelska och ytterst lite spanska
27. Har du någonsin åkt ambulans? några gånger ja
28. Föredrar du havet eller en bassäng? både och, mest havet
29. Vad spenderar du helst pengar på? kläder, roliga händelser osvvv
30. Äger du dyrbara smycken? beror på hur man räknar, men jorå
31. Kan du rulla med tungan? haha hm fattar inte ;;
32. Vem är den roligaste människan du känner? inte äre ärtan iaf...
33. Vad har du för ringsignal? alla som inte vet det ska inte få veta heller....
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? moderjord har sparat ja
35. Vad har du närmast dig just nu som är rött? min kind som vart måltavla idag
36. Kan du byta olja på bilen? vad är en bil är min fråga
37. Vilken var den senaste boken du läste? har jag ens läst en bok är min fråga
38. Dansar du i bilen? haha nej, liiite för trångt va
39. När var du i kyrkan senast? begravningen i torsdags
40. Hur många hål har du i öronen? vill inte ha så nu är de nästan igenväxt
41. Har du någon piercing? nej det kan man ju inte påstå
42. Har du någon tatuering? nej så du kan få ge mig en tack
43. Har du provat droger? ts nejrå.....
44. Röka eller snusa? ts nejrå......
45. När blev du av med oskulden? när ska du förlora din är min fråga
46. Har du pojkvän/flickvän? nej vad är det????
47. Har du ett bra sexliv? haha vad är det???
48. Vad är ditt mobil nummer? jag har tappat mitt, kan jag få ditt? ;;
49. Vad ska du göra ikväll? troligen film och lägga plåster på såren va
50. Har du några syskon? jorå en i miniatyr av mig


RSS 2.0