ibland går det fel


fixar om lite så ja jag vet, headern är helt .. knäpp?! fixar det nån.. annan dag ;)

sophia somajo - stockholm calling


lite kort innan jag ska dra vidare. i onsdags så hände inget speciellt, vi hade längdskidor på gympan, as tråkigt haha. i torsdags så vare skola sen drog jag, jasmine och celina på subway och åt. nyöppnat i staden ju, cooooolt hahahah. sen hem och iväg på träning, vart "uttagen" till match som är idag. i fredags så vare skola till klockan elva sen drog jag och ärtan och åt lite lunch och gick på staden. sen hem och äta och sen åka och kolla på ibc's b-herrar vs p92 med ärtan och alina. sedan drog vi till ärtans syster och såg på när blondinbella åkte ur (NJUT RÅ!!!!) och åt litt glass. i lördags gjorde jag inte så mycket, var mest hemma och tog det lungt, mådde lite risigt på dagen men vart bättre sen. åt go mat och såg på film oså sen kom snarkarn och sov här så det va inte så jätte längesedan jag klev upp haha. eller okejrå klev upp runt klockan ett men ändå. ska snart fixa, packa och äta innan jag ska dra iväg på match. hemmamatch på öbacka klockan 17.30, ses inte därdå.

i fredags fick jag nått mail om att det va uttagningsgrej till distrikslaget, dock äre idag det ska vara så jag och övriga i mitt lag som skulle på det kunde ju inte åka. match före träning typ haha. dock så fixade det sig så vi ska åka ner nån annan dag och "visa upp oss" haha. kul kul =) även om man inte kommer med haha. dock äre ju för f91 typ så jag har ju ännu ett år på mig hahaha. gah.. aja ska kila nurå. önska mig lycka till :) dock lär jag bli bänkad/reserv pga inte tränat på lännnnge, bara denna veckas två träningar haha. men man kan ju hoppas ;) puss


jävulskt skön tjej, lyssna vettjajjjjj

i just hate hate hate that


vart en väldigt .. konstig dag haha. kom till skolan klockan åtta. eftersom vi fått nytt schema igen så vare iaf en ny "kurs" som började idag. ah jag valde ju som sagt psykologi-grejset-inriktningen haha. så vi hade det idag, funderar dock på att byta men vi får se hure blir. sedan så slutade vi runt tjugo över nio så då hade vi hål/lunch/rast eller vad man nu ska kalla det i en och en halv timme innan vi hade idrott. så jag, kim och jasmine drog på biggan och åt heh. har inte ätit där på .. flera år haha! kändes lite konstigt haha. sen upp på idrotten i fem minuter och sa att vi va där "ah men va bra, då kan ni gå rå eftersom att ingen av er ska va med" heh o-k... sen hade vi hål/lunch/rast i en och en halv timme till så då följde vi med resten av klassen och åt .. eller ah, vi kollade på när de åt haha! sen två till lektioner och sen fick man skjuts hem, grymt skönt. man skulle ju lätt kunna tänka sig att ha körkort nu hehe. men iaf nyss ätit så ska byta om och dra på träning .. och bli fotograferad där med. hatar verkligen sånt haha! pussbye


"kim fick inga stripsss, mycket ledsen" haha=D

orkade inge mer.. haha
(jasmine aka pluggarn ville inte va med, tår i ögat)

and i'm ok when you're around


hallå i stugan. vad händer i stugan? i min stuga har precis en film slutat, never back down. sett förrut, men grymt bra ju, min typ av film haha. dock nästan lite för mycket slag osv menmen. igår vart det ändrade planer iaf. åkte upp och kollade på matchen med jasmine och alina, ibc vann med 7-5. sen drog vi med oss celina hem till kim och några andra och hade såkallad "klassfest". drog sedan vidare på en annan fest och sedan vidare till mat. sen drog man till snarkan och somnade runt tio på morgonen? har sovit tre timmar idag jag. dock är jag inte det minsta trött. känns inge vidare ahah. kom hem idag runt sex och satt mig och åt och sen bara kollat på film oså. yes skola imorn då. nytt schema och allt. gah. imorn blire skola till runt tre halv fyra? vene men långt iaf. sen hem och .. plugga. inte klar och har lite att göra måste jag nog dock säga! så nu ska jag ta en dusch och sedan hoppe ner i sänga. pussbyelovers
btw, nej jag vetefan vad jag garvar åt på bilden nedan men. alla är ifrån i lördags, "lånade" dem så heh hej.


and easy you failed


I torsdags vart det ingen träning för mig, kände mig inte alls på topp så åkte och kollade istället. men ska försöka va med nästa vecka, tappar ju så jävulskt mycket. hände dock inget speciellt i torsdags förutom skola, lämnade in datorn (igen) osv.
igår (fredags) så vare först skola, svenska; bild; lunch; ios (såg på film i två timmar, så gick över en timme så nu är man ledig på denna timme nästa vecka, hur njut är inte detrå?!). sen hem och bara typ softa, åt mat, sen kom en seg unge och uppehöll min kväll. trevlarns. sen sova i flera timmar så man är på g idag hahaha.
ska snart åka fixa till mig och äta sen vidare för att se våran match som är klockan fem på öbacka ( ses där!!). sen när den är klar är det till några tjejer och festa litt troligen. sen får vi väl se vad det blir men ska iaf kila nu så jag hinner med mig. pussbyelovers


(till dig som komenterade: tyvär så har jag ingen bild på håret från balen på denna dator och den jag har bilder på är inlämnad så det kanske kommer senare isf;p)

mitt tvåtusenåtta


eftersom att alla andra har gjort så, så måste jag väl göra lika dant. berätta/visa bilder om mitt tvåtusenåtta. jag valde dock bilder, roligare att kolla på=D speciellt för mig. fina minnen. dock vart det ganska många bilder, men har så många fler! desutom sitter jag på gamla datorn så har försökt fått ihop så många jag kunnat haha=)
liten kort sammanfattning i text rå:
gick i fotbollsklass i nian. spelade innebandy och liiiite fotboll. åkte till thailand. ritade bättre förrut, haha. hade roligt på skolan. hade roligt utanför skolan. träffade sara några gånger. gick på bal och hade grymt kul. skolavslutningen var skön och sommaren därefter var bäst!. åkte till stockholm med anna och lina. var på the voice. festade litttt. fyllde 16 år (coolt..). började på barn och fritidsp på gymnasiet. träffade nya vänner, tex therese på bilden. firade nyår som vart nice.
lite kort sådära. varsegod att se i bilder. blabla vad tråkigt. det var roligare för mig att sitta och garva åt massa bilder man tyvär inte kan lägga ut HAHA! osvosv.

ursäkta bildkvaliten HAHA vart nå cp när jag ladda upp här haha.
 

lovetimes with them


för ett tag sedan kom min lillasyster in och frågade om jag ville ha lite glasstårta och jag svarade att jag gärna kan ta lite grann. och sen kommer hon in med ett stort lass. försöker typ proppa i mig nu hahaha! jag såg ut som en frågetecken troligen när hon kom in för hon svarade bara "du, det var mamma som la upp. vi skulle dela och trycka i oss haha!=D" höll ju på att dö. lillplutten är ju mindre än mig, dock äter hon fan mer än mig ;o eller iallafall på sistonde. men det är bra det. hon växer och ska bli lika biff som systern sin. eller hur? ;) he-he. nejrå stackars barn nu ska vi inte tänka så hahaha!

men iaf så sitter jag just nu ( eller innan jag fick glassen iaf ) och skriver på min "tonårsperiod" som jag snackade om i något tidigare inlägg. grymt kul faktiskt. man får ju massa flashbacks haha. både bra och dåliga tider men om man säger dessa ord så kan jag bara minnas lovetime med: gamlagamla trion, gamla trion, fotboll brottning utebandy, lovetimes with them, and so on. finns så mycket man skulle vilja ha tillbaka som försvann. dock har man mycket kvar också :) men som sagt, vissa lovetimes saknar man haha=) typ som "päronloka-glass-toast-sången" eller hur matte och ärtan? fyfan va jävulskt fult=D

aja jag kommer nog inte få i mig denna glass just nu iaf ( gah.. gräddglass desutom, min mage tål inte grädde, mår fan illa typ haha ) så ska väl fortsätta mitt skrivande. det är sånthära som är roligt med skolan. eller ah det närmsta man kan komma en rolig läxa iaf haha. dock var det svårt att börja, man vet ju inte vart man ska börja lixom =D menmen hoppas på ett bra betyg av detta, kämpar som satan nu haha=) pussbyelovetoyou

för vig för mitt eget bästa


en jävulskt dryg dag måste jag nog säga. först så kommer man på skolan klockan åtta och har lektion i tre timmar (!) ah ni läste rätt. tre timmar. dock så tog jag och therese en prommis hem till henne för att lätta på rumpan från stolen så den inte skulle fastna. tur det lixom. sen hade vi matte i en timme direkt efter så jag slutade klockan tolv.

åkte hem, gjorde lite mat och tänkte börja plugga men va så jävulskt trött så jag gick och la mig och vaknade en och en halv timme efter. så vart inge plugg idag. tyvär. men orkade inte. helt slut haha=D. sen vart det typ middag och sen åkte jag och kollade på träningen. nej ingen träning för mig =(. och nu sitter jag och ser på the guru, jävulskt ful film hahah! efter filmen blire en dusch och sängen. skönt att sova, och kan behövas! idag så slutar jag med ena min pencilin kur, bara tre dagar kvar för den andra. men sen är jag klar, eller ah tillsvidare haha. men nu böjar the guru igen så pussbye




för vig för mitt eget bästa, eller hur? hahaha ah jag vet att bilden ser lite skev ut. men skulle
visa alexander att jag kan he fötterna bakom huvudet haha. idiotas :)

i can give you a gold


he-he-he vilka vann då? jo modo såklart! 2-1 vart det. som sagt, varje gång jag kollar så vinner dem. köp mig ett årskort eller något liknande så ska ni få se på vilka som vinner guld. lovar. helt ärligt.
efter att jag kollat på det så gjorde jag i ordning en kopp med te + honung ( nej det är äckligt, men allt för att halsen ska bli bra ) och sen ett skivat äpple + russin. taggad eller vad? ska fan bli frisk nu. tänkte ta en apelsin men vafan, detdära äpplet såg lockande ut. och ja jag vet, jag är "allergisk" mot äpplen men ett klarar jag av, men sen så dammar det i halsen och svullnar upp i hela ansiktet och blir alldeles varm, and so on. mycket äcklig känsla. vissa äpplen går bättre än andra också. sjukt konstigt menmen.

imorn så börjar man klockan åtta och slutar tolv. vet ni hur soft det känns?! dock synd att vi inte har någon idrott ( därför vi slutar tidigare ), hade vart kul att se våran klass på skridskor HAHA! gah ... fast jag är väl inte mycket bättre men ändå he-he... vene riktigt vad som händer efter det, men har som sagt lite plugg jag skulle kunna sopa undan. fan va skönt. sen träning på kvällen, i hope so iallafall. längtar och är taggad. men vi får väl se. olika trött för varje dag så svårt att veta om jag orkar. menmen ska ta en dusch och sedan sova. pussbye

warriors




förlåt men jag fastnade totalt haha. inte lite njut inte.

one last time


kan ju berätta att vi idag fick nytt schema för typ hundrade gången. eftersom vi valt .. inriktning? eller.. vene om det är inriktningen men vafan jag har ju, som jag kanske tidigare berättat, iaf valt "psykologi/barn-grejset" istället för "idrottsprofil-grejen".. ah som ni märker vet jag inte riktigt vad jag nu valt. men det blir nog bra. fick först en chock när jag trodde vi skulle sluta tjugo över fem en dag. höll på att dö. men som tur vare bara för specialidrottarna, och det är ju inte jag som tur är he-he..

aja, skola idag. heeeela dagen. kom hem och pratade i telefonen i ... tre timmar? ehm rekord?? hatar seriöst att prata i telefon ahah. hatar typ min röst och allt. och speciellt nu när jag har ont i halsen osv. låter som en kråka hah=D as fult.. eller iof, jag låter alltid som en kråka ;O hahaha!
nyss ätit middag och ska troligen snart se på modo - timrå, ni med va? jo hoppas på det haha=D sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra. troligen försöka sätta mig med skolarbetet. redan fullt upp =/. ska skriva en uppsats om hur min "tonårsperiod" har varit och är, ah den är ju faktiskt inte slut än hah =D känns jävulskt .. hemskt. men som tur är så är det bara lärarn som ska läsa. tänker inte direkt läsa upp den, a big no! och sen även svara på massa frågor och sen skriva nån konstig artikel om sägner, ja mena hm.. sägner? haha =D känns grymt tråkigt. men har faktiskt börjat! duktigt av mig tycker jag=) men nu ska jag iaf kila vidare. pussbyehej

ni vet att man inte ska lita på allt man hör och läser va?
tex som vissa herntabloggar. idioter är ni isåfall haha=)

finally time to revenge


har precis sett klart American gangster som gick på tvn idag. grymt bra måste jag säga! älskar såna dära filmer! jag vart ensam hemma ikväll. inte mått nå bra alls av medicinerna jag äter just nu. känner mig grymt svag och allt. jobbigt läge men det är bara att köra på. rolig lördagkväll lixom. not. hoppas det kan gå över snart.

imorn är det match i think, men jag kan varken vara med eller kolla, för det är bortamatch. it's sucks. men får väl hålla tummarna att det går bra. gah vill börja träna snart igen. taggar till nästa vecka!!! för då ska jag fan va med även om jag är sjuk haha.
och vetni? jag spelade ju inte fotboll i somras pga sjukdomar, ingen motivation, osv. men jag funderar på att börja igen. dock ska jag nog byta klubb isåfall. ska bli så grymt kul, om jag nu får börja spela med det laget jag tänkt mig iaf haha, det är ju frågan=D heh. näe men man kan ju hoppas på att det skulle gå för sig och att det blir bra så! för älskar att spela. grymt kul och allt. känsla lixom haha.


jag för två år sedan i bik sk. bästa året någonsin.

en ny början


jag kom på igår att jag ska "börja" mitt nya år idag. haha ah såhär tio dagar efter men. no pain, no revenge. bara leva som man ska göra haha =) vad sägs? lägga allt bakom sig som hänt och allt sånt. haha blir nog bra, ska dock bli frisk också, det är liiite svårare dock. aja lika bra att börja då ;) ses ikväll maybe heh....

update 00.54: som jag skrev i inlägget ovanför. sattsa lite på fotbollen i år, osv. grymt kul =)

a new world, just for me


så jäkla skönt med helg! eller håller ni inte med? själv så åkte man till skolan klockan åtta och hade svenska; bild; lunch; ios, så då slutade man klockan ett. efter det drog man till stan med jasmine och celina. fika and so on. hittade ett linne, jätte kul he-he-he... drog hem och fick gomattttt rå. drog sedan och såg på ibc's herrar som hade match och som även vann med 8-2, om jag nu minns rätt och det är ju frågan det.. och nu ah.. så sitter man här och funderar på livet ..... not =) ska väl sova snart så man orkar med morgondagen. vetefan vad som kommer hända men nånting får man väl hoppas på hah=D som sagt helg ju ;) men nu ska jag återgå till det jag nu gör haha. puss

btw så fick jag tillbaka min hemtenta om nå barnpsykologi eller vafan det nu var ( he-he ) som jag säkert berätta om förrut. och vetni? ... trumvirvel ... fick mvgggg! asså fatta jag?! mvg? det är ovanligt=D grymt stolt över mig själv. och fick även stort beröm på bilden idag, bra dag eller vadå??? =) ja vafan. bäst att gå och lägga sig (not) innan det vänder. imorn blir nog en .. jobbig dag om det blir så planerat som jag tänkt. aja.

in red and white, like a nurse


första skoldagen igår. sjukt dryg. började åtta och slutade typ två, egentligen halv fyra men vart inte så som tur är. drog sedan till s och sen gjorde jag inget speciellt på kvällen. förutom att försöka få igång min dator som jag fick tbx samma dag, men ah den är fortfarande cp. men sitter på den nu och detta funkar, men inte msn som sagt. aja. ingen datanisse direkt haha.

idag så skulle jag börja skolan klockan tio men innan det så skulle jag va på sjukan klockan nio som sagt. förjävligt drygt när man väl har sovmorgon. men när jag va klar där kände jag mig inte direkt på topp så drog hem och tog det lungt istället. skönt men jävulskt tråkigt och drygt. skulle slå på nån film på denna dator och såklart så funkar inte det?! dock så fick jag trösta mig med en burk cocacola. grymt gott, så mycket godare när det är i burk, tycker jag iallafall. =D
såg på tv, sov, tv, sov, tv, sov, middag, sov, såg på modo som vann med 5-2 ( om jag nu minns rätt ). hehe. som sagt. dem vinner alltid när jag ser. sist jag kollade var modo mot färjestad, och dem vann då? JA. så får väl så lov att se varje match.. heh soft..

dock så har jag precis sett klart a movie, the perfect man, tror jag den heter iaf haha. gullig film faktiskt. eh aja. dock så ska jag ta en snabbdusch innan jag somnar. fredag imorn ju. tagga tagga. dock så glömde jag att ringa och boka nå "samtal med doktorn" som jag skrev om i inlägget nedan. men det fixar sig imorgon. antingen är jag hemma från skolan eller så går jag. dock funderar jag på att gå. lika bra. menmen puss bye hej

btw har härnta bara massa som härmar varandra? ja mena. herntashemligheter, herntabynight och nu även herntagossip.blogg.se? det finns ju säkert ännu mera men=D haha aja försök komma på nått roligare än detdära nu! taggar för en ny "trend" här i herntacity hahahaha.......

be brought before the court


har inget speciellt för mig just nu för sitter och väntar på gomat! så kan ju berätta hur min dag vart även om ni vet den i stora drag redan. men vaknade runt klockan tio - dusch and so on. åkte till frissan som klippte mig bra faktiskt så jag vart nöjjjjjd och det är ju ovanligt som sagt (!) haha. trodde hon skulle ta mera på längden men som tur är så gjorde hon inte det. köpte en ge-volym-i-håret-pullver-grej som ni säkert känner igen, dock glömt namnet men kan ju skriva det sen om jag kommer ihåg det haha...... men iaf håret ser typ likadant ut typ.

åkte sedan till nån snubbe och lämnade dator så jag kan börja använda den ist, sitter på "familjens dator" nu satt. sedan hem en stund för att få i mig lite frukost/lunch oså. sen åka till sjukhuset - tog massa prover, pratade med doktorn, satt och vänta, tog nya prover, blabla. till sist så fick jag två pencilin kurer som jag ska äta nu. sen ska jag komma tillbaka på torsdag för ääääännu mera prover (kul...) och sen på fredag ska jag ringa han och berätta hur jag mår osv för medicinerna osv är ganska starka (kul...). men iaf, hoppas det går över nu. plus att jag har grymt ont i halsen gör det ju inte bättre...

men snart blire god mat och efter det kommer nå brudar till mig så ska vi mysa lite. skööönt och kul, kan behövas efter idag!! men ni får hare så bra :) och hoppas ni är glad att jag börjat ehm.. skriva lite mer igen haha. puss

när utsidan blivit tråkig


haha förra inlägget tog ett tag kan jag ju säga! dock eftersom jag är sjuk ( som satan just nu ) så har jag inte så mycket bättre för mig. men ska snart ta en ( skön och varm! ) dusch och sedan se på en film och äta mat. mumme. dock känner jag ingen direkt smak menmen. hellre mätt i magen än inte lixom. ähm... aja. inte gjort något speciellt idag, bara tagit det lungt oså. dock ikväll funderar jag på ( om jag nu orkar, sjukkk ) att ha filmkväll med nå bruds men vi får se. ska försöka fräsha till mig lite först och se om jag verkligen orkar... hoppas hah=D

igår som sagt så va jag i stort sätt bara däckad på soffan och här då. kul lördag lixom. och i fredags så var man blandannat på bio med jasse och såg på "the day the earth stood still". dock varen inte så jäääätte bra men det gick ju att se på lixom. sen så gjorde vi inte så mkt speciellt. men kul kul. dock så förfrös jag rumpan av mig när jag trodde bion började en timme tidigare än vad den gjorde. smarttjej...

imorn äre måndag och bara .. två dygn kvar till skolan börjar på onsdag. vill ha lov. vill ha sommarlov! fatta va skönt. men iaf så ska jag göra lite saker imorn. bl a lämna in min dator som inte vill funka riktigt, klippa av mig allt hår ( sorg =/ ), kanske fixa med skitlegget som aldrig vill bli klart oså. men iaf. och jag ska även in på sjukhuset igen och kolla mig, kanske ny pencilin igenrå? s-o-f-t. dock så är jag sjuk x2 nu.. eller vad man ska säga. ska inte äta pencilin för att jag är förkylld oså direktr haha=D men det kanske behövs där också.. aja ska duscha nu and so on som sagt. pussbye

jag har otur så det räcker heh


Skriv 20 sanningar om dig annars kommer du få otur 2009.
Ditt år kommer att bli spännande om du skriver sanningar som ingen vet om.


1. jag är grymt missnöjd med min kropp.
2. jag vill vara mycket kortare, är ca 170 cm nu. suck..
3. jag har jätte dåligt minne, när det gäller vissa saker.
4. jag har bra minne när det gäller personers ansikte osv. om jag sett en person en gång innan så kommer jag oftast ihåg denna person nästa gång jag ser den.
5. jag har börjat blivit höjdrädd, sorg förfan!!!
6. jag har två stora hemligheter som ingen vet om.
7. jag har typ fler killkompisar än tjejkompisar haha.
8. jag skulle aldrig kunna äta kanin, sniglar osv.
9. jag har ( tyyyyyyp ) varit sjuk hela året nollåtta.
10. jag är en jäkel på att skrämma upp mig själv. om jag går ensam i mörker så kan jag "fantisera" så bra att jag verkligen ser / hör en person hah;d
11. jag har en dröm om att dyka med hajar...
12. ..och åka till afrika på safari i verkliga vildmarken! =D
13. jag är en jävulskt "slarvig" person och då syftar jag på saker som städning, studier, osv.
14. jag vill flytta härifrån, eller till riktiga herntacity iaf, hemifrån..
15. ..dock så kommer jag nog vilja flytta tbx till bondsjön när jag blir äldre och skaffar barn and so on haha.
16. jag har jätte lätt för att börja lipa, kan börja när jag sitter helt ensam och inte ens är ledsen eller nått. sjukt!;P
17. jag är typ "emot djurplågeri", typ riktig päls osv. äckligt...
18. jag är naturligt blond, börjar dock bli mer och mer brunhårig.. suck som satan...
19. om jag fick bestämma skulle sverige bara ha varm(!) sommar året runt. så mycket bättre och roligare!
20. jag tror stenhårt på "ödet" och sen har jag en jävulskt otur, ah faktiskt. t.o.m mina nära och kära säger det. hatar hatar. dock får man ju se det positivt; jag har en bra familj, bra vänner, ordning på livet, inga större problem som sjukdomaar, inte fattig osv. får ändå va lycklig lixom för det man har, eller hur?!=D

de sista dagarna kommer suga


sitter och äter en lussebulle. känner ingen smak eller lukt men mätt i magen vart man ju hah. ska snart gå och sova. vaknade idag klockan elva av att nån .. ursäkta med dumjäkel ringde och trodde åter igen att jag va nån annan linda billström. eh? jag är sexton år? den som hon ville få tag i är över tjugo/tjogufem eller något sånt och har två barn och bor INTE på den gata jag bor. vad äre som är så svårt? ni kan ju kolla längre ner så hittar ni det som hände förrut, nånstans.. haha.

men iaf, vart gaaaanska vaken då så klev upp och satt mig i soffan med en varm choklad och kände hur jävulskt förkylld jag va. skönt. sista dagarna på lovet lixom. DÅ blir man sjuk. fan. aja sen så kom far och slog på nån sport grejs på tv så jag slockna och vaknade perfekt till modo - färjestads matchen. modo vann för den som vill veta, 3-2 ;);). sen typ mat och sen fick vi besök här hemma så jag drog mig till ett annat rum lixom. känner mig ju grymt fräsh just nu? typ hosta folk i ansiktet osv haha nah =) men ska iaf sova nu så hare fint va. pussbyee

hej tvåtusennio


heeeeeeeeej på er folks! vart slutet och startet bra för er? mitt vart faktiskt ganska bra :) dock lite segt vissa stunder men det gick ju förfan! började med att jasse kom hit. lagade och åt mat. gjorde iordning oss oså. drog vidare till en fest med både roliga och knepiga personer. vetefan vem som fick idéen att ställa en plastbunke på spisen men? nån smart jäkel. det rök ju inte eller så hah. sockerbitar i glasen ( för att få alkoholen i blodet snabbare för den som inte visste ) and so on. aja sen så drog man till nån ful fest i skogen nånstans, i brunne i think. drog nästan lika snabbt som man kom dit. in till stan, ny fest nästan, kallt ja... drog till snarkarn och sov där. sov inte på typ hela natten, nej det blir ju så när jag druckit. as piig lixom. men somnade väl lite då och då. klarvaken klockan tio. kolla på när snarkarn sover. drog hem klockan sex och åt middag och såg sedan på Victorias Secret fashion show som faktiskt va kul att se på. dock så missade jag de första fem min menmen. usher gjorde ju typ allt dock!=D grymt bra. ni kan ju kolla nedanför för att se "part one - Glamour Goddess". sen har jag bara typ suttit här och drygat. försökt blivit trött men det verkar inte som att jag blir det nå mera så ska ändå försöka gå och sova nu så man inte är helt död imorn. pussbyee

ps typ. man skulle ju inte gör gaaaaaanska så mycket för att få se ut som tex heidi klum, adriana lima, marisa miller and so on.... nejrå....



RSS 2.0