nu har jag kommit hem, hej


haha fyfan va trött jag va igår när jag kom hem :D somnade och sov tills middagen sen halvsov jag till filmen "röd drake" som gick på tvn hela kvällen typ hah. aja på torsdagen så regnade så det va ju lite synd men gjorde inte så mycket, hade det ganska kul endå :). typ lekte "lära-känna-varandra-lekar" med tvåorna och treorna, uppträda nån ful dans ( haha! ), spelade "med andra ord" mååånga gånger, jag och theres är as bra på det nu hah ;D, några badade och bastade, osv. palla berätta allt men :) dock så sov vi ingenting typ, spec inte jag, sov kanske nån timme under hela natten, därför va jag ganska trött när man kom hem haha. tex mitt i natta så råkade mathilda tappa en glödlampa i vårat rum ( där jag skulle sova så fick glasspliter över hela rummet och i sängen haha ) så då kom städpatrullen ( killarna i tvåan ) och dammsög haha. bla bla bla bla. har dock inga ´bilder men hade kul iaf :) vi kom hem runt klockan två så somnade i soffan då haha.
vi har även fått vårat schema nu, inte så jätte bra men det funkar väl. dock känns det lite konstigt med att bara ha matte, engelska, svenska, idrott, specialidrott ( som jag dock inte kommer ha ), estetgrejs, ios (?) och karaktär. känns så lite, men det är väl bra för mig iaf :) måndagar och torsdagar är bäst pga på måndagen slutar vi ganska tidigt och har sovis till 8.25 och på tors så har jag ( som inte har specidrott ) sovis till 10 osv ;D
gah och nu på måndag så ska vi ta detdära skolfotot, hata sånt skit.. ser alltid grymt konstig ut men aja kul<<<3

ps. vi ska kanske få fyra stycken till i våran klass, den ni :) ds.

åker till aspnäs med bf, ses


woho! nu är väskan .. nästan packad :) ska bara slänga ner allt + en kudderå, som jag inte får glömma!! haha. ah som sagt ( öh .. jag kanske har glömt att sagt det föresten.. ) så ska alla som går BF åka ut till aspnäs och sova över tills på fredag. känns lite .. skumt, må jag med ge! ;S känner lixom inte ens klassen än och sen ska vi dra ut dit och sova över med både tvåorna och treorna?! aja det blir nog bra. hoppas det dock inte kommer regna och jävlas. blir inge kul då :( aja har ingen mottagning där ute heller ( tror jag ), men ni kan ju få skicka lite sms om ni vill hehehh:).

igår så gick man i skolanrå sen hem och skriva en "uppsats" om mig själv ( haha! ) som vi skulle ge idag till Gun&Gun som läxa. palla få läxa andra dagen? hah. sen så åkte vi till min farbror och hans kvinna och grattade dem, yepp, båda fyllde 60 år haha. fick smörgåstårta och vanligt tårta osv, mumme!! när jag kom hem så såg jag att "prinsessans dagbok" ( eller varen heter ) som gick på tvn så såg den. sen vare gonattas.

idag så vart det skola ( utan lina som bytt till samhälle nurå, dumunge;o ) sen har jag bara packat lite och följde med mor och handlade, BARA för att jag är sååå snäll, eller hur? yesyes yes :) haha aja min mor håller på att sy in mina jeans nu, ah dem va lite stor, så ska prova nu heh. sen ska jag duscha och sen måste jag fan sova, heh. hare bra lixom :) puss

lite mera höst vah


haha ja nu äre nog dax med en liten förändring i bloggen vah? ah tycker jag med. demdära löven har jag fixat ihop, vart ganska bra, ska dock fixa till det sen när jag får tid. men lite höstigt va?=) haha.
(orange<3)

hej jag heter linda billström, BF08<3 eh?


ojojoj vad jag har saknat skolan?!?! :) hehe or not.... näe men nu tycker jag vi kan få sommarlov igen. eller vad tycker ni? heh. aja dagen började inte så bra eftersom jag inte hittade mina nycklar (!!) och eftersom vi började kl 9 så va jag sist ur huset hemma så behövde ju låsa och sen moppe nyckeln då. sprang runt som nån jäkla dåre. dock som tur va hade min syster gått bort till en kompis för hon va lite tidigt så tog hennes nyckel så det löste sig, och ett tack till lina som man fick åka med heh ;). aja det löste sig ju som sagt :)

har vart en ganska lugn dag som jag trodde, yes yes. först typ upprop i gympasalen, jävulskt med folk må jag säga!!! ;o kul att BF ropades upp så jag fick lyfta på ändan först av alla och kila vidare haha. dock pinsamt att jag typ skrek ut "JA!" också när dem ropade upp mitt namn, asså man skulle det men asså ah .. det lät förjävligt fult hahaha! fyfan;D. aja man ska ju bju på sig själv<3 sen vart det en söt rundvisning, men Guuuu så kul, or not. vet ju typ va allt är ( eller inte men endå ) haha. sen fick vi lära känna varandra lite. vissa verkade kul, andra inte må jag ju säga haha;p. känns som att man skulle vilja byta klass nu men aja det lär ju bli bättre sen när alla väl börjar känna varandra, elle rnått sånt haha. tur så har man ju några roliga, vissa som tacklar lärarn osv hahahahahha! =D snällt..

aja ska väl fixa lite fika maybe och sen sova, va as trött när jag kom hem haha :) efter skolan drog jag och lina och jag firrade lite skolgrejer, typ block, pennor osv. haha hon i kassan bah "äre skola eller?! HEHEHHEH:)" "eh.. heh jo serru;p" sen kom man hem och fixade lite middag till sis som senare skulle på match, så hängde med och såg på den. dock så gick det inte så bra haha. hon har kanske stukat foten ;P men tror inte det men aja :) får se imorn huren ser ut. sen nu har jag bara vart hemmarå. ska leta efter nyckeln haha, sen packa ner lite grejs tills imorn. vetni? jag funderar på om man ska bli "tränare" för systers lag, skulle va ganska kul faktiskt. för inga av föräldrarna har typ tid och ah, men tror inte det blir av men ska fundera lite;p. aja nu äre nog! haha skriver nog inget innan jag lägger mig så GONATTAS på er :)

en gammal bild sen jag vart fotograferad av annika :) hittade den långt in i datorn hahaha!

lite fest innan skolan lixom


ah efter att släkten vart här så drog jag och lina ut. roligt folk träffade man, jorå. kom hem ganska sent så orkade inte skriva här haha. sen igår så sov jag ganska länge så vaknade runt 2 halv 3 haha. så gjorde inget spec på dagenrå. sen drog jag ut med massa killar, woho fest! woho ensam tjej! det är lungt, man är ju van haha;p träffade mycket folk må jag säga, mycket trevlarns :) dock så känner jag nu att man vart lite bakis haha, brukar inte bli det sådära haha. har typ inte sove nått i natt heller, bara typ vaknat hela tiden. när klockan va runt halv 10 tror jag så kom mor in och sa att dem skulle gratta lillasyster så det va bara att kliva upp och ge paket, såni vet så älskade hon mina tofflor :) så jag vart glad. dock så tänkte jag gå och lägga mig sen men kom påatt det är skola imorn (!!!) så ska lägga mig tidigt istället, smart va? :) bra att syster fyller år haha. dock så är man lonely hemma som tur är, sitter och klunkar i mig vatten nu haha. sen när dem andra kommer hem så blire fondy ( hetere så? aja vene hure stavas men mat iaf haha ) som min syster beställt på sin dag. sen ska man väl duscha blabla sen sova hahaha ;D aja så ser min kväll ut. hare mys ni med, själv så ska man sörja att det är den sista sommarlovs-dagen-och-kvällen :( haha men ska bli kul att börja skolan ändå :) träffa alla osv. dock så har jag glömt att köpa block, pennor blabla, känns inge vidare haha!;D

the voice, för den som vill se :)


hoo ho! slå på 5an nuvah, the voice konserten visas för den som vill se! vart as sur, för har vart ute och sprunge ju och sen vart det en dusch och sen mat, och då tog jag inte direkt med mig min mobil. och jag som hade skrivit upp att den skulle va nu kl 17.00, och sen missar jag det :( as sur haha. hinner bara se dem sista 20 min menmen. får väl försöka se imorn för då äre också ;D KLOCKAN SEX IMORN PÅ FEMAN! kolla där! för då kanske ni ser mig, vem vet :)
måste ju bara säga att det va grymt bra, synd bara att varje artist fick sån liten tid på sig och sen så snackade ju "pogramledarna" osv typ i 500 år... men annars grymt bra ;D. mer än typ 40 000 hade ju vart där :) grymt svårt att ta sig ut ifrån gröten haha. vi stog ju typ i mitten också ;D.
måste ju säga att Adam Tensta, Flo-rida och Colby O'Donis va dem bästa!! tycker jag iaf ;););) spec adam ofc, taket hade lyft om det nu hade vart ett tag där då haha.. dålig humor ;D

en liten springtur innan man flyr


tjjaaaa snart ska jag kila ut och springa .. öh ah gå iaf?! näe men ska försöka springa så mycket jag kan, dock så känner jag mig fortfarande som en liten spyfluga haha. näerå men känns bättre i lilla magen idag. sjukt att man bara kan börja spy av ingenting, ahjo så kan jag fåre ibland, inge magsjuka eller så. det bara kommer. men iaf nu har min mor komme tillbaka från sin lilla springtur så nu äre min tur ( jag fick sitta och vänta på att min syster skulle komma hem eftersom hon hade glömt nyckel som vanligt, yeesss ). sen blire väl dusch och middag. sen runt halv 7 ( tror jag ) skulle släkta komma och fira min syster, dock så har jag planerat att jag flyr då, orkar inte, seriöst! kommer träffa alla fem hundra miljarder gånger nu på hösten. min far fyller år i sep, jag fyller år i okt, mitt kusinbarn ska döpas i sep, min farbror och faster fyller 60 bast, osv. woho! partyyyy=) haha. näe men ska kila nu, har ni nå roligt att hitta på ikv, hör av er!!! ;) puss hej levepastej ... uh hahah.

tio orsaker att hata dig


hejhopp i boxen! hur äre? förjävligt? finfint? urkul? lite sisådär? you name it!
näe lite seriöst nuvah :) har precis sett på 10 orsaker att hata dig, så jäkla ful film haha :) den gick ikv på femÄÄÄn, så antingen missade ni den eller inte. yeps yepps aja. jag fick lite p-o-p-c-o-r-n av min moder, dock så åkte dem upp igen haha.
fan va tråkiga inlägg jag skriver, dock så får man ju läsa om man vill ( troligen inte )

we own the night


mummmmss! or not?! haha har bara spytt idag. man känner sig mycket mysig må jag säga! men iaf, nog om såna trevliga grejor. igår så va jag med anna och lina, vi hyrde filmen We own the night som för övrigt va grymt bra. dock så såg vi inte den för vi satt och snacka hela tiden så missade hela filmen. dock så såg jag den idag istället rå när jag inte hade så mkt att göra. mktmkt bra. aja och nu har jag fått i mig en knäckemacka, smakar lite godare än spya iaf haha. men ska lägga mig ner nu innan det kommer mer... vet att ni vill ha en stoooor feeeet pusss av mig nu så, PUSSS

lite träningstider bahhh


fick precis ett sms om att innebandyträningarna som vart har fått ny tid. så måste skriva upp det .. nånstanns innan jag maybe råkar radera smset. dock så orkar jag inte lyfta på mig så skriver upp det här för tillfället. kolla tiderna, sena, bra det ;D dock ganska sent på ons ;s

TIS öbacka kl 19.00 - 20.30
ONS landgren kl 21.00 - 22.30
samling 15 min innan träning.

Modefreak-testet ojojojojojjj


kläder
(x) du äger en blommig klänning
(x) du äger en kort,svart klänning
(x) du äger en kjol med högmidja
(x) du äger ett par byxor med hög midja
(x) du äger ett par jeansshorts
( ) du äger en baddräkt
( ) du äger ett par chinos
(x) du äger ett par vidda jeans
(x) du äger ett par stuprörsjeans
( ) du äger en skinnjacka
( ) du äger en kort jeanskjol
(x) du har fler än 15 linnen
(x) du äger ett par svarta leggings
(x) du äger en oversize t-shirt
totalt: 10

smink
( ) du äger ett rosa nagellack
(x) du äger ett rött nagellack
(x) du äger ett svart nagellack
(x) du diggar sotade ögon
(x) du föredrar markerade ögon
( ) du sminkar dig i knalliga färger
( ) du äger ett rött läppstift
(x) du har en mascara med mkt volym
(x) du sminkar dig lagomt
totalt: 6

skor
(x) du äger ett par högklackade skor
( ) du äger ett par gladiator sandaletter
(x) du använder ballerina skor
( ) du har ett par skor med 13 cm klack
(x) du har någon form av sandaletter
( ) du äger ett par skor från märket YSL
(x) platta skor är något som faller dej i smaken
(x) skor med höga klackar bär du gärna
totalt: 5

accesoarer
(x) du har ett par stora solbrillor (använder dem inte men)
( ) du äger ett par raybans/wayfarers brillor
(x) du äger ett guldhalsband
(x) du äger ett långt halsband
( ) du äger en oversizeklocka 
( ) du äger något smycke från Dior
(x) du har ett dyrt smycke
totalt: 4

väskor

(x) du äger en oversizeväska
( ) du äger en svart väska med gulddetaljer
(x) du äger en väska i miniformat
(x) du äger en kuvertväska
(x) du äger en väska från något märke
( ) du äger en Pradaväska
totalt: 4

märken
( ) du äger en klänning från Betsey Johnson
( ) Dior är ett av dina favoritmärken
(x) du vet vilket märke Victoria Beckham designade jeans för
totalt: 1

övrigt
( ) du shoppar varje dag
( ) du shoppar för mer än 2500 kr i veckan
(x) du har koll modellerna
(x) du ser på Top model
(x) du har koll på stilikornerna
(x) du äger ett plagg från Vero Moda
(x) du vet vad som menas med " den lilla svarta"
(x) du läser modetidningar
( ) du har varit på en modevisning
( ) du vill bli modell
( ) du har Sienna Miller som stilförebild
( ) hela din garderob är översvämmad av kläder
(/) du följer högamidjan trenden
( ) du bär hellre baddräkt än bikini
(x) du gillar knalliga färger
(/) rockstilen är något som tilltalar dej
(x) du klär dej gärna i helsvart
( ) din drömkropp är att vara anorexismal som modellerna
(x) du vet vad en catwalk är
totalt: 10

poäng: 40

Resultat:
0-27 p = du gillar mode,men följer inte alla trender. du sätter hellre på dej det som passar dej.du är inget modefreak...
27-45 p = du älskar mode och följer vissa trender. Mode är ett intresse för dej, men de finns viktigare saker i livet för dej.
45-66 p = ojoj,du kan allt om trender! du både följer och startar nya trender,och du kan allt om trendiga märken till stilikoner.du är ett modefreak till 100% !

äru blatte ellehh?


[x] Du har fler än 7 kusiner
[ ] Du har mörkt hår
[ ] Du har bruna ögon
[x] Du får hemlagad mat varje dag
[ ] Din pappa har eller haft minst en BMW
[x] Du hatar svenska dansband
[ ] Det finns en matta i 90% av rummen i ditt hem
[/] Du blir inte tomatröd efter en heldag i solen
[ ] Någon i din släkt heter Muhammed
[ ] Du bor i lägenhet
[x] Din pappa är minst 5 år äldre än din mamma
[ ] Pizza är något din familj äter minst en gång i veckan

Totalt: 4,5 jahja :)

1-4 : Svensk som fan
5-8 : Du har iallafall inte svenskt ursprung

9-12 : Blatte brushan är du blatte?


vart inge av med städningen vahhh


hejhejhejstädarn?! eh nej... jag har iallafall börjat?! eh nej... men jag tänkte iallafall börja?! eh .. jaaaa!=) haha aja. får väl göra det imorn då :( för nu hinner jag inte iaf, för just nu sitter man och ser på sverige - frankrike, YES FOTBOLL!! näe men sitter här och underhåller far medans han försöker se på fotbollen ( heh ;) ), dock så springer jag in till köket varje min och provsmakar massa kakor blabla ;) heh. min mor är i full gång och bakar inför min lillasis födelsedag som är på söndag.. woho! jag som köpt present =) ja faktiskt! ute i tid denna gg. ( eftersom hon inte läser detta så kan jag ju berätta vad jag köpt ) jag köpte hello kitty tofflor, hon lär bli mktmktmkt nöjd :) för hon är typ helt uppslukad av hello kitty grejs, eh aja hon är ju liten satt...
aja nu vill anna åka haha. vi ska dra till lina och mysa litt. vene vad vi ska hitta på än men aja :) kulkuls. så S-E-S

btw HEJA SVERIGE!!!!

egen odlade körsbär och PCD2


haha gissa vad jag gör då? sitter och knaprar i mig massa körsbär och ser på PCD2, mysmys ska ni veta haha. as gott, när jag kom hem från stan så gick jag ut och plockade från vårat ( dock lilla ) körsbärsträd :) mmm gott. kom hem från stan för ett tag sedan som sagt. gick runt och kollade lite bara med anna och vi fikade lite också, trevlarns :). min mor kom precis hem ( *hej mamma!* ) och säger att det blir plättar till middag, mums? :) jorå det går ner haha. jag som dock ätit det ganska mycket under sommaren haha. menmen:) sen ikv vet jag inte riktigt vad jag ska göra .. eller jag måste städa ;( har inte gjort det än. och nu MÅSTE jag seriöst göra det. fyfan som det ser ut, äckligt... aja men ska fortsätta kolla på PCD och äte lite körsbär. mummmmess...

varm choklad till en "kristen-film-grejs"


woho gu vilket roligt liv man lever, jo satan haha. näe men har bara softat idag, typ ah.. sen efter maten så kilade man ner och kollade på innebandyträningen och fick lite "info" hure kommer bli framöver blabla. sen kom man hem och vart bjuden på varm choklad med glass i, mmmumme<3 haha. och nu har man sett klart dendära filmen "saved" eller varen heter som gick på 3an iaf, haha så jäkla ful film! typ handlar om nå kristna på nån kristen skola blabla as ful. har suttit och väntat på att satc ska börja :) woho, en fin avslutning på kvällen haha. men det börjar väl snart så ska släppa datorn haha. hare trevlarns resten av kvälla för den som har nå roligt på g ;)

20 saker killar måste veta om tjejer


1. Säg aldrig nej när hon vill pussa dig framför dina kompisar. Om dom skrattar är det för att dom är avundsjuka.

2. Var inte rädd att röra henne om du vill det. Om hon är tillsammans med dig är det för att hon vill vara med dig.

3. Var aldrig otrogen. Det kanske verkar som att "ingen får reda på det" men tjejer berättar allt för varandra om allt. Hon kommer få reda på allt tillslut, och då ligger du risigt till.

4. Missa aldrig ett tillfälle att berätta för henne hur vacker hon är.

5. Om hon slår dig hårt, så förtjänar du det.

6. Om du inte har sex med henne, säg inte till dina kompisar att du har det.

7. Du kan va lite snuskig med henne privat, det är sant. Det flesta tjejerna tar faktiskt inte illa upp.

8. Se alltid till så att hon kommer hem säkert så ofta du kan. Om du släpper av henne någonstans, följ med henne ända till dörren. Om du inte släpper av henne, ring henne och se till att hon kommit hem säkert.

9. Om en kille får henne att känna sig obehaglig, är det din plikt att slå ner honom, eller åtminstone snacka med tönten.

10. Om du står med henne och pratar med någon av dina tjejkompisar, tryck henne närmare mot dig så hon känner att det är hon som är i centrum.

11. Följ med på en tjejfilm lite då och då. Hon bryr sig inte om du tycker om den eller inte, det betyder bara mycket att du följde med.

12. Lyssna alltid på vad hon har att säga. Det betyder mer än du tror.

13. Bli inte tokig när hon PMS:ar. Det är inte äckligt och det får henne att känna sig jätteledsen, så var förstående.

14. Om ni har blivit ett officiellt par och du ska presentera henne för dina kompisar, är det jävligt bäst för dig att du presenterar henne som din flickvän.

15. Stressa inte upp dig över vart ni ska gå, om ni ska på dejt. Hon vill egentligen bara vara med dig.

16. Om hon säger att hon har ont någonstans, massera försiktigt utan att hon säger till dig.

17. Om du inte älskar henne, så var inte tillsammans med henne, vänta inte med det och låt henne inte upptäcka det. Det kommer bara göra mer ont om du drar ut på det.

18. Tjejer är ömtåliga. Även om ni skojbråkar/brottas var väldigt försiktig.

19. Memorera hennes födelsedag för guds skull! - Ditt liv kan bli förstört

20. När ni har varit tillsammans ett tag, tänk på att hon verkligen litar på dig. När du har en flickvän som verkligen litar på dig, har du ett mycket större ansvar, privilegium och kontroll än du tror. Det flesta killar skulle mörda för att få sån kontroll och det kan förstöras på en nanosekund.

(shit va jag har börjat med många såna hära, aja have fun fuckers.. )

why so serious?


föresten så vart det ingen städning för det vart bio med anna istället haha. vi såg på batman ( ah vi är lite sega men nu har vi ju sett den iaf? heh ) och den va väl ganska bra ... näe okej, den va mycket bra. fyra och en halv toasters!



why so serious?

nu är man tillbaka ..


.. i HÄRNTA CITY! haha. näe men känns skönt nu kan jag ju säga. dock så saknar man allt folk som va där nere, ja mena, fulla gatorna av snygga killar blabla ;););) haha. näe men som sagt så tog jag faktiskt med mig datorn ner men orkade inte he påren haha. och sen när min mor &co åkte hem så gav jag den till dem ist så skulle jag slippa släpa påren heh. dumt gjort ja! haha, för då kunde vi ha sett på nån film oså men aja det gick ju endå;D vart mycket OS iaf heh.

aja först så kan jag ju börja med att berätta att vi tog bilen ner istället för buss, smart av min kära mor faktiskt. och vet ni? jag sov nästan hela vägen, ganska otroligt! jag brukar inte kunna sova sådära. men aja, när vi checkat in osådär i stugan så åkte vi till min pappas kusin och sov där osådär då, trevlarns. hans kvinnarå hade en dotter som va 17 så det va ju kul :) sen nästa dag så åkte vi på grönan, pappas kusin följde även med, tur för min det ;) han varen ända som ville åka dem lite mera "vågade" karusellerna haha. kan ju rabbla upp dem jag åkte om ni vill? hah. pop-expressen, frittfall (!!!!), bergochdalbanan, extreme, kvasten, vilda musen, slänggungorna, blåtåget, blabla. dock så tycker jag det är ganska dåligt där, ja mena, dem roligaste är typ dem fyra jag skrev längst fram. tycker jag iaf. dem andra är ju bara tråkiga, men åkte dem iaf, woho, mest för att min lillasyster ville åka. men aja det jag ville få fram av detta meningslösa meningar är att jag tycker dem ska bygga större och bättre!

aja nästa dag gick vi bara och myste i gamla stan till min kära far skulle ta bussen hem för att kunna jobba på måndagen där efter. så nu va vi bara 3 kvar heh, så dem följande dagar tills torsdagen då anna kom så gick vi bara lös på stan, jo ni! ni ska få se sen lite grejs jag köpt och lite kort när jag orkar lägga in dem heh. sen kom torsdagen då åkte min mor och syster hem och anna kom ist och vi åkte till grönan ( igen för min del ) efter att vi lämnat våra grejs hos linas moster som vi ska bo hos till söndag.

sen på fredagen kom lina och vi gick på stan blabla osv. vetni hur mkt fult vi har vart med om? först så tex kommer en kille med tre rosor fram till oss när vi sitter på nån bänk och vi bah "men tacck va snällt" dock så säger han sen bah "ge mig en tjuga? snälla, vad som helst" dock så pallar man inte och då blir han as sur och vi ger tbx rosorna haha. sen efter nån min så kommer det fram en kille med en videokamera och säger "hej, kan inte ni gå och krama stålmannen som kommer nu?:):)" viba "ehhhh .. nahhh asså neej tack ;)" dock så fortsätter han tjata men ger upp till slut. det va väl troligen nån svensexa(?) haha. sen nästa dag så kommer det fram en kille utklädd i scoutuniform(?) och frågar om vi vill köpa nå klubbor, sen ser vi typ 10 pers bakom med kameror och grejor haha. sen efter nå 10 min så kommer det fram nå tjejer ( som troligen hade möhipparå) och frågar om vi kan ge nå råd till bra äktenskap, eh hallå? ;) det va väl ingen kul möhippa? aja sen hare hänt massa andra grejs men aja.

vi har bara typ gått på stan hela dagarna och kvällarna förrutom på lördag när vi åkte in och såg på the voice, as bra! och jävulskt mycket folk. och lite smått fulla personer också haha. själv så vart man bjuden på lite öl haha, trevliga grabbar ;). aja orkar inte skriva nå mera nu men vi hade kul iaf. kommer väl bilder senare i livet haha. känns skönt nu iaf att va hemma i härnta city iaf ..


till bara er killar, läs det


Till alla killar som blir förvirrade i olika situationer.


När hon går ifrån dig och är arg - Gå efter henne.
När hon stirrar på dina läppar - Kyss henne.
När hon puttar dig eller slår dig - Ta tag i henne och släpp henne inte!
När hon börjar svära åt dig - Kyss henne och säg att du älskar henne.
När hon är tyst - Fråga vad som står på.
När hon ignorerar dig - Ge henne din uppmärksamhet.
När hon drar sig ifrån dig - Dra henne tillbaka.
När du ser att hon börjar gråta - Håll om henne och säg ingenting.
När du ser henne gå - Smyg upp bakifrån och krama om henne.
När hon är rädd - Skydda henne.
När hon lutar sitt huvud mot din axel - Lyft upp hennes huvud och kyss henne.
När hon tar ditt favoritplagg - Låt henne ha kvar det och sova med det en natt.
När hon retar dig - Reta henne tillbaka och få henne att skratta.
När hon inte hör av sig på ett tag - Försäkra dig om att allt är okej.
När hon tvivlar på dig - Försvara dig med sanningen.
När hon säger att hon tycker om dig - Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå.
När hon tar tag i din hand - Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar.
När hon "bumps" in i dig - "Bump" in i henne också och få henne att skratta.
När hon berättar en hemlighet - Håll den hemlig.
När hon tittar dig i ögonen - Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det.
När hon saknar dig - Är hon sårad på insidan.
När du krossar hennes hjärta - Försvinner aldrig smärtan.
När hon säger att det är över - Vill hon fortfarande att du ska vara hennes.
När hon laddar upp den här texten - Vill hon att du ska läsa den.

Ladda upp denna texten inom 2min annars får du otur i kärlek resten av ditt liv


it's gonna be alright

 

Dagens kläder:
svarta hotpants, svart stort linne och en mysig UCLA-tröja
Dagens smink: inget alls, bara vart en mysar dag hemma så palla :)
Dagens frisyr: allt hår i en ruffsig knut mitt på knoppen min
Dagens låt: vene men vi kan ju ta Rihanna - Disturbia
Dagens mat: typ en macka till frukost och en pajbit till lunch/middag
Dagens dryck: vatten, vatten, vatten, vatten och ååååååter vatten..
Dagens vill ha: masssssa pengar och kläder, och min födelsedag ;)
Dagens händelser: typ ingenting. måste dock städa mitt rum, packa upp alla grejs och rensa i garderoben, sen funderar jag på om man kanske ska ta en prommis ( eller kanske en liten gå&springtur?? ) i regnet och senare en dusch och se på en film. vad tror ni om det? :) en riktig mysardag isåfall må jag säga!
Dagens måste göra: måste verkligen städa mitt rum och sen packa upp min resväska som jag inte har gjort än heh ;D
Dagens vill göra: åka utomlands till ett varmt och soligt ställe!!
Dagens humör: typ trött och lite små grinig ( har as tråkigt )
Dagens roligaste: hm .. vene, men är glad för allt jag fick med mig hem från sthlm iaf heh. trodde inte jag skulle hitta nått, dock hade jag velat haft lite mera med mig menmen...
Dagens tråkigaste: att skolan börjar om precis en vecka, sorg ffs!
Dagens köp: har inte köpt något idag, nepps..
Dagens favorit: vene alltså .. ingenting, .dkzssnz<a
Dagens saknad: sommarvärmen är väldigt saknad!!

bara för att



Kate Perry - Kissed a Girl

hej stockholm, hejdå härnösand


haha fick städa idag istället, pallade inte igår .. pallade dock inte idag heller så mitt rum ser lika förjävligt ut fortfarande ( ah värre än så hära är svårt att få till, bra jobbat linda, klapp på axeln ). aja har sprängande huvevärk nu så måste fan sova. fick det på nån min bara, fyfan. aja idag så har jag städad som sagt ( dock inte mitt rum ), kollat på match, japp "mitt" lag hade match i ramvik så åkte dit och kollade. vinst med 2 - 7 för den som vill veta ( klapp på axeln till er med tjejer ). sen kom jag hem runt nio så har bara typ packat och funderat på vad jag ska ta med mig och ha på mig, det va nog därför jag fick huvevärk. aja ska somsagt till stockholm imorn, gah va jobbigt, vill inte nu, vill va hemma ist.. aja ska upp runt 6 imorn så kanske bäst att man går och lägger sig? bussen går runt 7 satt. funderar dock på att ta med bärbara för då kan man se på en film iaf, då går tiden lite fortare ;/ ska ju åka buss som sagt, as drygt ...
aja dock så vet jag hur min helg kommer se ut iaf. imorn ( idag, klockan är ju faktiskt 00.09 ) så blire buss i massa timmar sen så ska vi checka in blabla, sen så ska man packa det nödvändigaste och sen åka till mina "låtsas-tremänningar" och äta middag och även sova över där en natt, kul? neeeh känner dem inte haha, aldrig träffat, men inte så konstigt direkt. det är min pappas kusin vi ska träffa, och han har firrat ny kvinna i sitt liv och fick två tjejer i min ålder på köpet, shit vilket klipp, hah. närå men det va därför jag skrev "låtsas-tremänningar" haha. aja sen på söndagen blire typ gröna lund. ska dock på gröna lund typ två gg? hah shit fyfan..
aja måste sova nu, men om jag inte tar med mig datorn så hörs vi väl troligen på söndagen den 17e :) men ni kan ju ringa / smsa för den som har mitt nr heheh ;) aja hare fint, PUSS OCH HEJ LEVEPASTEJ (???)

typ regnig dag, massa film istället


haha så jäkla kul-ful film ;D ah har precis sett klart på she's the man, dock så har jag sett den några gånger innan men den är kul haha. dock så gillar jag inte dendära amanda bynes, hon är för typ .. ah vene ;o gillar na inte iaf hah. dock så är ju channing tatum välkommen hem till mig iaf ;) heh....
aja anna kom hit en stund och lämnade min mors cykel ( som hon dock lånade näre va SF hahah, bättre sent än aldrig lixom ) och samtidigt passade jag på att låna nå films av henne eftersom mina är uppe i stugan osådär. fick låna she's the man och step up, så får se mycket av channing ;););) har precis fixat lite mat, nuddlar och wokgrönsaker eller vare heter, as gott :) så ska äta det nu och kolla på pussycat dolls, woho gillar inte denna "säsong" som går just nu, as dåliga. men aja, ska väl se på step up ( som jag redan sett typ hundra gånger<33 ) sen om jag inte hittar på nå annat. dock så äre ju skitväder ute men, typ regnar och allt blää. dock så skulle jag behöva städa igenom HELA huset innan mor &co kommer hem imorn. fan va jobbigt....


hehheehehehehehehehehhehe heeeej

woho, jag är nästan normal?;P

Fjortistest för tjejer!

Är du fjortis? Du måste göra detta testet om du har någon gång ätit mat.
Om du inte gör detta testet så är du automatiskt en fjortis och du kommer att bli tjock.
Riktigt tjock.

Skriv ditt resultat som kommentar.


[x] Du brukar ha såna här tester under dina bilder.
[x] Du tycker inte det är fjortisaktigt.
[??] Du brukar fota dig själv i spegeln så att kameran syns.
[/] Du säger 'Jag älskar dig' till alla dina 'nära' kompisar.
[/] Du brukar skicka kedjebrev / kedjesms.
[ ] Du planerar alla fyllor med dina kompisar "Var ska vi dricka?".
[x] Du använder inte stor bokstav efter punkt, du kanske inte ens använder punkter.
[ ] Du har ett mellanrum innan frågetecken, utropstecken eller punkt.
[ ] Du har negativa namn om dig själv på msn, i hopp om att få uppmärksamhet.
[ ] Du kollar i andras mobiler och de kollar i din utan att tycka att det borde vara privat.
[ ] Du kollar på Top Model och leva dig in i deras liv.
[ ] Du tror Dj Rankin är en riktig Dj.
[ ] Du avslutar frågor med utropstecken. T ex " Kan du ringa mig!" "Vad gör du!".
[x] Du använder svenska förkortningar, t ex "vgd" "vrf" "iaf" "sj" "elr" "dsm" "tsm".
[ ] Du skriver "<3" i slutet på sms till dina 'nära' vänner.
[/] Du följer med tjejer in på toa. 
[ ] Du blev av med din oskuld när du var full.
[ ] Din BH brukar synas på bilder. 
[ ] Du har någon gång tyckt att Pink är tuff.
[x?] Du är stolt över dina födelsemärken.
[ ] Du kan inte ens träffa din kille utan smink.
[ ] Du blir våldtagen när du är ung, men behåller barnet.
[ ] Du svär åt lärare
[ ] Du hotar folk att anmäla dem för att de rör dig när du är sur.
[ ] Du piercar dig själv / blir piercad av en kompis.
[ ] Du skriver på dina kompisars armar.
[hah?] Du sitter i killarnas knän på rasterna.
[hah?] Du byter tampong före och efter bad.
[x] Du tyckte förra frågan var en dum fråga.
[ ] Du har bilder på dina ögon / piercingar på snyggast.se. 
[ ] Du är ofta inne på kamrat.
[ ] Du blir sur om någon säger att hästkött är gott.
[ ] Du tycker att du är tjock fast ditt BMI är under 20. 
[ ] Du använder punkt efter smiley i slutet av en mening, t ex. "Öl är gott:D."
[ ] Du blev upprörd över att du har fått fastställt att du är en fjortis.
[ ] Du ger mig din åsikt om detta testet.

 totalt: 7,5


0-4 = Du vet hur man ska bete sig. Grattis.

5-9 = Du är nästan normal.
10-19 = Du är inte riktigt så mogen som du borde vara, men du är ingen blondinhora i alla fall.
20-25 = Du är inte 100 % fjortis, men du är absolut inte mogen.
26-36 = Du är grymt mycket fjortis, och du fattar det säkert inte ens.


lite bilder sen sälsten, mysrå


typ fin kväll? men menare!! :)

marris, cilla, malin, jasmine, kajsa och jag

malin och jasmine, mmmmmmat?

lina och jag fixar lite ved ... öh pinnar ;D

ganska cool bild, hehehhh

jasmine, kajsa, marris och fågelskits-lina får avsluta den fina samling bilder jag fixat ihop här.
mera bilder finns på bilddagboken :) nivet lindabillstrom.bilddagboken.se :) ses där också!

sjukt mysigt är det där ute


hejhejhej! ja tja .. varför har jag aldrig en fin "start" i mina inlägg som alla andra har? aja det hära vart ju inte bättre men haha. aja igår som sagt så åkte några bruds och jag ut och grilla på sälsten. där är det förjävligt mys må jag säga. solen skiner långt in på kvälla. dock så hare ju blivit så kallt på sistonde så man frös lite, tur att vissa hade med sig filtar och varma kläder ;) dock så vart det ganska kallt som sagt så några av oss åkte till donken, hur dött äre inte i denna stad? vi va typ lonely där tills några kom, men endå lixom? typ ingen som va på stan heller. det vart tråk så då drog jag till daniel och såg på film osv. kom dock hem runt 5 så sov till typ 2, vaknade med en rejäl huvevärk haha. drog på stan en snabbis för att köpa lite saker osådär, dock så glömde jag lite saker så funderar på om jag ska åka dit imorgon också, haha om jag orkar.. aja bara typ sett på tv annars och firrat lite nuddlar till mat ( uppfinningsrik heh ) dock så somnade jag nu en stund så nu är huvevärken borta :) AS BRA! så nu kanske man ska dra ut och hitta på nått?? jojo :) ses

EN sak har jag lärt mig om stavning iaf, hej svenska<3, och ni kan också få lära er det :)
" aldrig stavas aldrig med två L, alltid stavas alltid med två L "
hehe den ni :) hare myrre nu vah<3 sesss


lite grill på sälsten ikväll va


woho nu har jag plockat fram lite köörv och brööd så det är klart. yepp ska ut på sälsten och grilla med några :) ses därva? dock så ska jag ta en dusch nu för känner mig fruktansvärt risig i håret, heh. men vi ses där ute jajaja..
( hade inge roligare att säga så vart ett kort och ett förjävligt trevligt inlägg haha, eller hur? :) )

stockholmsresan är bokad och klar


woho nu är allt klart .. ah nästan iaf! drar på lördagsmorgon med min kära familj till stockholm och hälsar på massa folks och tar mina pärons pengar och shoppar litt till tors =) för då kommer anna ner på dan och håller mig sällskap till lina också kommer ner antingen på tors eller fre, woho. kommer typ hem på söndag. hoppas ni hare riktigt tråkigt utan mig (!!!), japp :) SES PÅ THE VOICE VA`? men mena
men nu ska jag ta lite glass om jag orkar och en persika ( bara för att vara nyttig, nästan ). sesssrå

den 9 till den 17 - nio dagar - ses i stockholm.

så sant, läs och begrunda killar


haha hittade detta på internet nånstans lixom, ganska sant ju? ;);););););) satt och små log för mig själv haha vafan.. dcck så lägger jag till denna mening "det är därför man inte vill va singel" haha;D

Därför älskar vi killar:

Sätter de ser ut när de kliver ur duschen med en handduk slarvigt knutet runt höften.
De där djupa rösterna de får på morgonen.
Rufsigt hår när de precis vaknat.
Att de hur lätt som helst kan få oss på bra humör bara genom att titta på oss med hundögon till vi börjar le.
Den där otroliga känslan när dom kysser oss i nacken.
Sättet de sätter händerna mot våra höfter och går bakom oss när vi ska gå igenom ett rum fullt med folk.
Sättet då våra händer känns så små inuti deras.
De där gulliga, frustrerande ansiktsuttrycket när de får när de försöker få av bh:n utan att lyckas.
Hur de erbjuder sig att låna deras jackor, trots att de bara har en t-shirt under och det är jättekallt.
Hur dom ser ut som små barn när dom sover, trots att dom är hur tuffa som helst när dom är vakna.

ses på bion när den kommer


igår så åkte jag och anna och kollade på fotboll, ah HFF mot nått annat lag, dem vann med 7-2 tror jag det va iaf. who grattisrå. sen drog vi till nickebo och fikade hos lina som jobbar där, yepp. sen vart klockan middagstid innan vi hade snackat klart om allt möjligt, så vi drog hem och åt. sen ah vart man dissad så man vart hemma ist för bio, men det va trevligt också. fick diskutera bhstorlekar tex, as trevligt, jo haha ;D.

men bara så ni vet, när Mumien - Drakkejsarens grav kommer på bio här, är jag den som står först i kön, längst fram, bästa platserna blabla! den som vill hänga på får göra det, men ni kanske vill se bamse eller HSM ist? ;) hmmmm.. suris på ingång, hörs senare va ;)

tjugoen dagar till nystart


shit det är 21 dagar kvar tills skolan börjar, fyfan i helvete säger jag bara! ;o dock så får man väl hoppas att det blir kul kul kul lixommm :) vetefan vilken klass jag har hamnat i men, känner bara några, resten har jag inte ens hört talas om? aja woho blir nog bra det med vilka ni nu än är ;) haha. yepp men tänkte bara säga det eftersom jag inte har nått att göra just nu och inte ikväll heller :) elle hur? haha ahjo planer kan ju förändras ...

always same shit dolts?


haha shit, alltid samma sak. börjar fan bli pinsamt. nu blir man inte "ledsen" längre, nu blir man bara förbannad och hånskrattar åt allt. fyfan. men hare kul vah, hare kul ikv!

we love the school, yes sir


alla saknar skolan! eller hur jasse-hasse? :):):):):):):):):)

Hur lång är du?

hm runt 170 cm, vene riktigt alltså
Vad vill du bli när du bli stor?
ingenaning alls måste jag dock säga..
Vad pluggar du? 
sommarlov vettu, men ses på bf till hösta
Har du långt hår? 
jarå ganska iaf heh :)
Vilken hårfärg har du? 
blond vettu, finns inge annat 
Sminkar du dig?
ja varför inte lixom
Vad har du för färg på dina underkläder just nu?
vit/svarta idag yepp
Har du kysst någon idag?
ne, inte idag inte
Bor dina föräldrar ihop?
ja det görom, yeppps
Vem är bäst, mamma eller pappa?
båda, men måste säga min mor<3
Hur många syskon har du?
en lillasyster, villu ha na?
Vad är det senaste du sa till din pappa?
ah men vi hörs, hare trevlars i stugan ni heh ;)
Vilken mat lagade din pappa senast?
grillad lax, yepp
Hur många ställen har du bott på? 
detta trevliga ställe bara
Vilken familjemedlem är snällast?
jag är jättejätte snäll, men alla är snälla här<3
När var du senast med nån kompis?
för typ nån timme sen bara
Vem sov du hos senast av dina kompisar?
glömt, men sist sov anna, lina & alex här iaf
Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med? 
japp, nästan alla haha :)
Vem har du varit kompis med längst?
säger som lina "alla bondsjöbrudarna"
Vem känner dig bäst?
hm typ min mor, anna och lina osv
Längsta tid du varit osams med en kompis? 
hah är man kompisar så är man, inge tjafs
Brukar du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det? 
troligen inte, beror mkt på vare är för nån tröja yepp
Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar?
hah näe? varför skulle jag? ;D
Vad har du på dig idag? 
jeans, linne och kofta osv ;)
Har du bytt om idag?
japp, för många gånger japp
Favorittröja?
"myströjan" äre vettni
Sexigaste klädesplagget på andra könet? 
hahaha vene, typ inget?=D
Fulaste plagget andra könet kan ha?
typ alldeles för små tröjor, "visa magen tröja" hahahah!
Vad använder du för skor?
oooooooooooooooolika
Brukar du skrika åt dina föräldrar?
haha beror på vad som ska sägas yepp
Klä dig annorlunda?
jag har det jag gillar att ha på mig? sisi
Vara dig själv?
haha vem fan ska jag annars vara lixom?
Vågar du visa dig i bikini/badbyxor?
jo varför inte lixom
Vågar du fisa inför din pojk/flickvän? 
haha trevlars eller?;p
Vågar du pierca dej?
vågar gör jag väl? men vill ha? ne
Ge dig på utmaningar?
haha vilken ful fråga, ja???
Vara omogen? 
 öh, haha ja? men vf skulle jag?;P
Äta småkryp? 
visst, spyr direkt efter
Vad heter din favoritlärare? 
ingen alls ska ni då veta!
Vad är ditt favoritämne? 
hm, typ slöjd och bild? hahahaha
Snyggaste läraren på skolan?
haha, ja jag gillar ju verkligen 60+are :)
Favoritmusik?
jani, typ the voice hahaha
Har du bra betyg?
haha är jävulskt stolt över mig iaf ;P
Tråkigaste ämnet?
alla, spec fysik och kemi
Har du skolkat mycket senaste året?
haha det hände väl ;)
Hur tar du dig till skolan?
åka med far, buss osv
Har du gjort mer än att kyssas med någon när ni varit i skolan?
nepp, tyvärr hahaa
Vad använder du just nu för jacka?
SOMMMMMARLOV, annars en typ brun eller svart en
Favoritfärg på kläder?
vitt, svart, grått, rött, blabla alla!
Favoritaffär?
hm H&M, gina, zara blablaka

kallt ute må jag säga, ja fybubblan


hejhejhejhallå kom nyss hem med huvudvärk haha. vene varför men aja. ändrade planer x100 så va med robert idag men det va mktmkt trevligt :) och att han har ett jävulskt sött systerbarn? ja mktmktmkt. ah jag känner för att upprepa mig litelitelite som ni märker. yepp är trött .. dålig humor haha;D vene varför men skyller på att jag jobbat hehe. har även fått huvevärk som sagt, ajajajaj. så funderar på att lägga mig så man kanske kommer upp imorn och kan börja "träna", ah ska börja gå hurtiga promisar för att kunna senare börja springa och senare börja med innebandyn och maybe fotbollen då ( känns dock lite sent men aja får se ), har längtat efter innebandyn så jävulskt så måste få igång kroppen nån gg :) inge mera sjuksjuksjuka!;/ aja lär väl bli uppe ett tag till så kanske skriver lite till sen :)

ps gissa vad jag åt till frukost/lunch idag? plättar med glass och jordisar, MMMMM!<3 denni :) ni borde kanske flytta in på "hotell linda"? heheheheh japp...... ds

mmmm för sommarmat


ah som sagt så så åkte jag upp till stugan ( och som jag tidigare skrev ) så fick man as god lax (!!!) med sötpotatis ( heter det så? ) och nån gosås :) jo ni! DET är sommar det :) va så jäkla varmt där uppe så satt i bikini och åt, mmmm sommar! sen efter middan så åkte jag, min far och syster ut på vattnet och åkte lite ring, ass kul, va så länge sen lixom :) sen fick man glass och jordgubbar, förjävla gott! .. ah känns som man bara har äte hela dan haha. för på lunchen så åkte jag och far till hamnkrogen och åt, mmmm! haha.

och ah gissa vad jag gjorde igår då? vart as sugen på pannkakor typ klockan elva på kvällen? vetefan varför men, dock så hade jag bara en stor typ stekpanna så orkade inte göra så jävla stora pannkakor? så gjorde plättar ist :) dock vart det as många så har fortfarande kvar massor haha, tänkte äta som lunch imorn jepp jepp. inge jobb imorn, så sköönt!
aja tror jag ska sova snart, för nu är jag mätt av massa winegum hehheheheh. mmmat?

lite grönt en fredags kväll


haha nu kör vi på grönt istället :) vart sjukt konstigt men aja, så fåre bli iaf. ah rolig fredagskväll haha, näe fyfan :) är dock as trött så kanske lika bra att man stannade hemma. fast imorn tänker jag seriöst inte va hemma! nå ider förs imorgon? ne juste.. haha fyfan, hoppas det blir varmt och med mycket sol för då blire fan smitta, ses därrr isf va??!

yes, thai is the shit dude :)


haha seriöst, så jäkla fult, skäms typ fortfarande. det börjar med att massa japaner kommer ( typ tio och mer ) och ser mig typ när jag och min familj &co ligger på stranden och solar osådär. då sätter dem sig typ snett bakom oss och typ "smygfotar" mig i miiiinst en halvtimme, och jag försöker att bara kolla bort och inte låtsas om dem. sen går jag och lina och typ "spelar" nå roliga spel med nå thailändare osådär, sen så ska vi ta ett kort med småpojkarna vi typ snackat med osådrä :) dock så kommer typ två japaner ( två av dem som smygfotat mig ) och ställer sig brevid mig och typ posar hahaha. sen går vi tillbaka till där vi låg och då kommer typ japanerna fram till mig och mor min ( dom också är blond för den som inte vet ) och vill typ fota oss osådära. dock så fick jag posa med massa själv, as fult. ALLA av demdära hade fan kamera? och fotade minst 10 bilder var som va likadana, as fult. dock så snabbade sig nån ( tror det va linas mor ) och fotade en bild när jag fick stå med en 40+are, det fula är att jag fick stå i bikini? skämdes ffs.. aja varför drar jag upp detta? för att jag garvar varje gång jag ser bilden fyfan. dock det fula är att det inte hände EN gång helelr? utan fem miljarder gånger, hatar att va blondin. ah t.o.m thailändare, det va några killar tex, dem måste ha vart typ 18 eller nått, gissar på det iaf hah. dem satt typ på samma ställe som japanerna hade slagit sig ner och typ knäppte första dan med en mobil och sen kom dem nästa dag med en kamera, haha shit, det fula va att dem jobbade på hotellet som låg ovanför oss så man såg dem typ varje gång närom gick omkring i barackerna och städade typ. dock så vare ganska kul endå, spelade typ fotboll merom och badade lite, eller hur lina? ;) dem kunde typ ingen engelska märkte vi sen, as fult. jag lärde en av dem att säga "båt" haha. fyfan va kul det va :) aja nu har ni nog fått nog av fula "blondin-inlägg" eller hur? ;) haha.


opssss, här kom det lite mera ;) heh.
på demhära bilderna ovanför fick jag skriva i sang's bok där han försökte lära sig svenska, jävulskt coolt :) han va as bra ffs! :) typ stolt att jag fick skriva :) flera gånger också haha. fick typ skriva vad kyckling, ko, bär, osvosvosv heter på svenska och sen på engelska och sen skrev han vad det betydde på thai rå så han skulle komma ihåg ifall han glömmer bort oså :) smart faktiskt. dock så gick vi ju och åt lunch där varje dag så inte så konstigt att man lärde "känna" han haha :) trevligt, har hans mobilnr för den som vill ha hehhhhh, as fult... haha näe men han sa att han kanske skulle åka till sverige för han ville besöka och lära sig språket osådrä :) coolt om han skulle göra det, därför fick han mitt nr och mail för att kunna fråga mig saker osådär, dock så skickade han några sms bara sen så vart det inge mer, inte för att det gör mig nått men haha, kändes as fult att skicka sms med han gaaah haha ;D näe nu är jag glad igen pga alla minnen så ska kila nu, vafan ska man göra? det regnar .. fan nu vart jag suris igen...haha

money money money moneyyyy


wooho! nu har jag jobbat klart för denna sommar, helt klart! :) fredag idag och nu börjar helgen, dock ah den blir nog inte så kul dock. alla bruds är på cup ( mittnorden nivet ) så dem är upptagna hela dagarna och på kvällen ärom slööööa närå men jobbigt med cup. spec mittnorden, hatar den seriöst! man mår fan bara dåligt under den tycker jag. förra gången vi va med så svimmade jag typ av vattenbrist och allt möjligt, hamnade ju på sjukhuset också när cupen va slut haha, pga .. ah det får ni inte veta, sorrrry! :) haha och alla jäkla skavsår!!! det värsta av allt man kan få typ, ja seriöst! jo jag vet kan jag ju säga, förra året hade jag alltid skavis, dem läkte aldrig. och den är inte kul nu, för man har massa märken överallt på fötterna typ, as fult... dock så missade jag ju cupen igår, känns inge vidare ;/ dock första gången jag har vart med om iaf att det regnar när det är mittnorden? ;o då brukare ju alltid va stekande sol!

men gu va sur jag vart imorse när jag vaknade. as dåligt väder ffs! typ vart ganska varmt och mkt sol osådär och sen kommer det värsting molnen som är svarta ffs! gick och la mig i sängen i 5 min till, höll på att komma ganska försent pågrund utan det haha.

för att avsluta detta finfina inlägget så fick jag en fråga för ett tag sedan, "vilka fem "ord" är det du använder mest?"
ja ni flickor och pojkar, det är följande skulle jag tro: typ, men mena, haha (ah när jag inte har nått att säga eller så så skrattar jag, fult), jasssså, vene och måste också lägga till dock. ah det måste nog vara dem, dock har jag många fler. har ni märkt några ord eller så jag alltid säger? svara gärna;D as kul. haha ahjo nu ska jag försöka hitta på nått, håller på att dö av uttråkning ;s shitttt...


RSS 2.0