för många prov på gång


haha hata livet lixom! näe men ska fan göra tre prov imorn, weeej, kommer jag ikke göra. ska göra ett so prov och måste (!!) göra ett till, annars klarar jag inte mig så funderar på att göra antingen det andra so provet ( ah klarade inte hur sverige styrs, fick veta det idag hah ) eller kemiprovet, inte bestämt mig än men ska göra nå prov imorn iaf. får väl göra fysiken eller nått på mån och sen på tis så blire ju matteprovet, hata livet lixom ( just nu! ) ? haha

aja ska firra nån macka eller nått och kolla på nått av proven iaf, får väl göra kina provet på morgonen och sen sitta och plugga och sen göra nått av proven, shieeeet. kommer inte klara det säkert ;S ah men seriöst, om jag inte klarar av att göra två prov imorn, när fan ska jag annars göra dem? näe juste, hej ig ..

fan va sur jag vart nu, längtar tills imorn kväll eller nått, hata skolan, ensam om det eller? känns som det just nu för alla har gjort alla prov, eller iaf klarat dem eller är snart klar iaf. jag har fan typ fem prov och en uppsats, egentligen mer men aja. men fan .. aja ska fan ta lite vattenmelon, as gott jue, och sen en macka, proppis i magen då! wiie haha. näe men ska försöka plugga lite nu innan det är dax för dusch och sova. aha, Laterrr

så kan det bli när det är jobbiga tider


gaaah hostar och nyser så jag får ont i huve, fyfan, hoppas det går över innan helgen, annars blire jobbigt men aja! pluggandet gå inge vidare heller, naaah har iaf öppnat böckerna men .. inte läst nått. men att öppna böckerna är ju förstaaaa steget iaf eller hur?

så kan det va

dansar medans man pluggar


haha ja inte fan gick provet bra må jag säga! men får väl hålla tummarna att jag klarar mig iaf, fast tror fan inte det dock. gick seriöst as dåligt, men får väl annars ta provet på fredag eller nått. ska jag berätta lite hur min vecka ( som är kvar ) ska se ut för tillfället?

onsdag - hade dans idag på skolan, fick lära oss foxtrot eller vare heter haha aja inför balen iaf sen så gjorde jag so provet ( om hur sverige styrs ) och ska nu träna på fysiken, när jag orkar hah;p

torsdag - först blir det fysikprov sen så äre "a-tid" hela dagen tills lunch, för då slutar vi, funderar på att gå på stan en sväng då kanske, men vetefan om jag orkar. men måste köpa lite "medicin" för pollen, håller på att nysa och klia sönder mig osv. sen så äre träning på kvällen, dock så ska inte ja va med pga "sjuk" / sjuk osv satt. så ska sitta och träna inför prov istället ..

fredag - .. för ska göra kemiprovet och kinaprovet, kommer nog inte klara allt. seriöst, typ stressa sönder nu eller? aja allt måste typ va klart innan måndag eller nått så det är väl lika bra att göra alla prov osv. måste ju även göra svenska redovisningen, dock så slipper jag göra teknikuppsatsen! taaack! dock så kan jag inte få mera än g då men det räcker för mig ;).
sen så äre match ute i utansjö så ska kanske åka med och se på den, det är mot hsk ( 93/94 ) så tycker att vi borde vinna iaf ;s annars vetefan vad jag gör alltså. dock så funderar jag sedan på att dra ner till tivolit ( heh såklarts ) om nån har lust att hänga med lixooom :)

lördag - på dagen blire tivolit med några och ååååkaaa tills man spyr ( okej kanske inte sååå mycket men typ hehheh ) sen så ska jag på kvällen chilla med några och sedan tivolit osv, kanske blir lite bilds, får se. vet inte än riktigt vad som kommer hända men ah ni får väl veta sedan ;)

söndag - vetefan vad som kommer hända då men lär väl bli att sova haha. får se om jag måste plugga inför nått prov eller så men lär ju få se det sen..

aja nu måste jag nog plugga lite, har fan prov imorn .. mmmm hatar fysik och fattar verkligen ingenting! funderar på att kanske gå ut i solen och plugga lite, eller gå ut på altan, dock så håller min far på att snickra/fixa nått på altan så låter som fan om ja ska sitta där, ingen ide det ju .. aja får hitta en plats haha.
skönt dock, för det är bara jag och far hemma just nu. min syster är ute nånstans och leker maybe och min mor är och springer vårruset eller vare heter, ganska cooolt jö. näe men ska kila nu, lateeers

wish me good luck dude


inte fan har jag gjort mycket denna kväll .. fick annat i tankarna istället och funderade och ah .. men iaf så näe vart inge plugg. får försöka göra så mycket jag klarar av imorn ist, ge mig ett ig om det nu måste, dock så säger alla att det va as stort men att alla borde klara g, jag lär ju vara den enda som får ig, but hey wish me good luck dude? ska ta mig en dusch nu och sen sova. så hejdå för idag..

så fint gjort, ler för mig själv..


vilket fint hej då? nej det va ju inte det manligaste du kunnat göra men för all del - håll du ditt på avstånd så jag inte behöver bli påmind av nått fint förflutet. tackar och bockar.

heråå

börja festis och dricka plugg


ah jag måste bara lägga in detta innan jag börjar plugga hah!

anonym: vart skaru? du är "strax tbxx" :(
linda: jag ska börja festis och dricka plugg :)
anonym: hahaha vah? :D
linda: oj ... "jag ska börja plugga och dricka min festis" skullere va;D
anonym: hahaha jaha! ja det är ju bra, so'n eller? du borde nog plugga lite svenska istället babe! ;)
linda: meh käften .........

lite borta i det blå eller? det fula va ju "anonyms" kommentar på slutet hah...

prosit för hundrade gången


ehm .. har glömt att säga det men .. ni kan ju checka våran lagblogg, fett nice typ lixom! ses där ibland .. eh ah hehe. http://biksk.blogg.se/ där har ni den! kan ju va kul det med. latersss

gaaah sitter och typ nyser och kliar i ögona osv! vetefan om jag klarar skolan imorn, men måste typ, ska ju göra prov ( som jag inte tränat till dock, jag skulle ha sutte mig idag men .. orkade inte heh ), so-prov tom om typ "så styrs sverige" eller vare va klocke kallar det. måste nog sätta mig och försöka läsa lite iaf, annars om jag inte klarar det så blire omprov = ännu mera prov, som jag inte klarar av att plugga till och göra = ig, inge kuuuul.. gaaaah längtar till sommaren!! längtar till helgen ( och nästa helg och nästnästa helg och ... ) !

måste nog stänga fönstret nu, håller på att nysa sönder .. kommer spricka snart förfan. näe men ska kolla igenom so'n lite så jag kan lite iaf .. kan faktiskt ett namn iaf, vet ni vilket? tobias billström ( tror jag iaf ), gissa varför jag kommer ihåg det?.. Latersss

volleyboll blandat med en sandstorm


har fått lite bilds idag av malin ( eller hon skickade igår men fick dem imorse, vetefan varför men aja ), håller dock fortfarande på att få så ska snart se vilka roliga bilder det vart ;D ska dock lägga in nå bilds på .. ah ni får se nedanför hahah!

fyfan va kul det ha vart idag :) tycker jag iaf, och skönt att få vart ute. lina kom och hämtade mig, vi svängde in på ica och köpte lite gofika hah. sen åkte vi ut till smitingen och höll på att dö i värmen. dock i väntan på att turneringen skulle börja så gick jag, matilda, jasmine och sofie och spelade fotbollstennis, eheh vi va as bra. dock så va vi så få så gick typ inte ;) och jobbigt att typ springa i sanden. gick sedan och kände på vattnet också, assss kallt för fan! fast om jag inte vart "sjuk"/sjuk så hade jag fan bada. fan va skönt ;) fryse ihjäl dock. när man gått nå meter ut så kände man fan inte fötterna hah.

vi drog oss upp emot volleybollen och kollade på. dock så fick jag och camilla rycka in för ett lag hade inga tjejer så kunde inte spela. och snäll som man är så struntar man i att man har ont i halsen osv och går och tar på mig shortis. fast är glad att jag va med, as kul! dock gick det as dåligt för mig hah. as pinsamt ;D men hade typ stela shorts så kunde typ inte springa eller nått heller och mjukiströja så lite svårt men aja. spelade med camilla, daniel, hampus och niklas så det va ju kul, vi kom 2a så vi gick vidare till att spela mot dem andra skolorna nästa tors, soft att missa en dag till! ;D eheh.

aja har inte gjort så mycket mera :) sen så åkte vi hem och satt mig här, känner dock värmen utifrån så vill gå ut men ah vene hur jag ska göra, får se om jag orkar hah. men ska läsa en tidning och ta lite fika nu, åt inte så mycket där hah. tog med mig kameran till smitta, dock så tog jag aldrig fram den, eftersom man sprang runt lite hur som helst, och sen så spelade man ju volleyboll och hade inga fickor eller nått. ska dock be elina skicka några, för hon hade nå bilder hihi om hon nu vill ;D

image12
image13
image14

1. jasmine häller ur all sand ur hennes sko. 2. det tycker lina va as coolt så jasmine och jag samlar ihop allt igen i hennes sko. 3. lina försöker få "sandstormen" med på bild igen .. as coolt, verkligen haha.

kan fortfarande inte sova


shit vaknade runt halv 7 och kunde inte sova ( brukar aldrig hända!! kan sova hur mycket som helst ) pga kunde inte andas, alldeles täpt i näsan och fick typ ingen luft igenom halsen, jätte konstigt. men jag är van nu så jag firrade enkelt höh... aja så fick kliva upp då och gjorde en häääxblandsning .. naaat .. kokade nått speciellt te så det inte gör liiika ont i halsen. lite skönare nu när jag drucke lite.

aja ska nog klä på mig osv innan jag "försenar" mig som vanligt haha. lina kommer runt 20 över 8 för ska firra en sak innan vi kan åka ut till smitingen, den ni! ah men hoppas ni får en underbart fin dag för det sere ut som att vi får. dock eftersom jag vakna med ooont i halsen osv så ska jag nog inte ha nå shorts på mig iaf, fast kan ju ta med mig men ah .. dock så tror jag att det är mycket pollen i det hela, men man vet ju aldrig så lika bra att klä sig varmt osv. ah mennnnn nuuu(!) måste jag kila, Pussss....... *prosit* ..sss


kan inte sova riktigt än

bara för att jag trodde klockan va typ 22, dock så ser jag nu att tiden stucke iväg. aja lär ju va en död sill imorn som vanligt, dock så ska jag försöka vara i tid, för en gångs skull. speciellt när lina är så snäll och hämtar upp mig så jag inte ska behöva sitta ute på smitingen typ en timme innan alla andra kommer ( min mor börjar kl 8 så isf hade hon fått skjutsat ut mig, hon slutar dock 5 så hade väl fått gått hem hah ), tackars så myckets!

image11


vetefan vad det är med denna dator ibland, den bara krånglar, dock så kan jag inte med den riktigt haha, hög teknik här! näe men sitter påren bärbara dygne nu, sitter aldrig vid den gamla ( bara för att försöka lära mig den!! ) dock så lär ju min mor ta den ifårn mig när dem åker till stugan över sommarn, NO WAAAY MUM!
men iaf så försökte malin skicka massa ( och stora ) bilder till mig från grillningen, dock så funkare typ inte, vetefan varför men! eller vi skulle skicka i "delad mapp" pga så många ( och stora ), annars hade jag fått suttit och accat i flera timmar .. för drygt för mig eheh. dock så gick det inte, får försöka nån annan dag, dock så satt hon på sin mormors dator eller vare va så kanske därför...

aja ska väl försöka sova nu ( kommer inte gå på ett tag ). det värsta med sommaren ( eller just nu iaf ) är att man blir "tid-vild" och inte vet hur mycket klockan osv är pga solen alltid typ lyser. men inte klaga försatan! no no no! ( a la björn på melodif. ) fyfan vad jag längtar till sommarn! ;D hoppas det blir varmt imorn näre är volleyboll time, ska fan ta med mig short, får se om det blir så varmt där ute vid havet ( blåser ju som satan där ) så man kan byta om till det, aja får se imorn för nu måste jag verkligen sova.
btw jag sponsrar med en egobild a la linda, yeesss
typ brunögd där eller?;o heh
 Pussss på munnn hööh 

bara för att syster inte va klar


Är du en bad boy / bad girl?


1) rökt/röker cigaretter [x]
2) dricker/druckit alkohol [x]
3) sovit i samma säng som någon med samma kön [x]
4) sovit i samma säng som någon med motsatt kön [x]
5) strulat offentligt [x]
6) varit kär i någon av samma kön [ ]
7) haft sex med flera stycken samtidigt [ ]
8) kollat på porr [x]
9) köpt porr [ ]
10) tagit droger [ ]
TOTAL: 6

11) umgåtts med mördare [ ]
12) gett någon sömnmedicin [ ]
13) ljugit för dina föräldrar [x]
14) ljugit för en vän [x]
15) smugit ut ur ditt hem [x]
16) gjort något farligt [x]
17) gjort dig själv illa [x]
18) gjort någon illa [x]
19) önskat att någon ska dö [x]
20) sett någon dö [ ]
TOTAL: 7

21) haft utegångsförbud [ ]
22) stannat ute hela natten [x]
23) ätit ett helt glasspaket för dig själv [/]
24) varit hos en psykolog [ ]
25) varit hos en drogrehabilitering [ ]
26) rakat av ditt hår på huvudet [ ]
27) gjort sönder någons biljett [x]
28) varit med på att göra sönder något [ x]
29) varit på en fest [x]
30) varit på en bar [x]
TOTAL:5,5

31) varit på en vild fest [/]
32) sett the Mardi Gras [ ]
34) vart i afrika [ ]
35) sniffat något [ ]
36) bär/burit svart nagellack [ ]
37) bär armband [x]
38) bär t-shirtar med tryck [x]
39) lyssnar på rapp [x]
40) äger en kr cd [ ]
TOTALT:3,5

41) är/har varit goth [ ]
42) är/har varit emo [ ]
43) är/har varit punkare [ ]
44) är/har varit alternativ [ ]
45) stulit något [x ]
46) varit så full att du inte kommer ihåg något [/]
47) svimmat [ ]
48) varit full och trillat omkull [x]
49) varit förälskad i din granne [ ]
50) haft någon snokande i ditt rum [x]
TOTAL: 3,5

51) snokat i föräldrarnas rum [x]
52) haft sex med någon av samma kön [ ]
53) varit på en konsert [x]
54) förstört något på en konsert [ ]
55) blivit kallad slampa [x ]
56) kallat någon för slampa [ x]
57) installerat högtalare i din bil [ ]
58) gjort sönder en spegel [x]
59) vart i samma rum som någon som har sex [ ]
60) använt någon annans tandborste [x]
TOTALT:6

61) consider ludacris är din favoritrappare [ ]
62) sett en olagligt nerladdad film [x]
63) laddat ner filmer olagligt [/]
64) skolkat [x]
65) ätit diskmedel [x] (inte mitt fel dock)
66) gått på en intervju [ ]
67) mobbat någon [ x]
68) gått ifrån en restaurang utan att betala [ ]
69) tänt eld på något [x]
70) ljugit om din ålder [ ]
TOTALT: 5,5

71) ägt en liten lägenhet [ ]
72) snott din kompis pojkvän/flickvän [ ]
73) velat ha kompisens flickvän/pojkvän [ ]
74) varit i bråk med polisen [ ]
75) pratat med en främling [x]
76) kramat en främling [x]
77) kysst en främling [ ]
78) liftat med en främling [ ]
79) blivit sexuellt utnyttjad [ ]
80) utnyttjat någon sexuellt [ ]
TOTALT: 2

81) träffat någon du träffat på nätet [x]
82) varit inne på datorn i 12 timmar i sträck [ ]
83) pratat i telefon i mer än 5 timmar i sträck [ ]
84) kollat på tv i mer än 12 timmar i sträck [ ]
85) varit vid en eld [x]
86) blivit kallad dålig förebild [ ]
87) varit förbannad [x]
88) gjort ett elakt spratt på någon [ ]
89) dansat på en fest [x]
90) fuskat på ett prov [x]
TOTALT: 5

91) fuskat på en läxa [x]
92) gett bort något du gjort själv [x]
93) blivit puttad i en pool [x] (GAHHHaha)
94) lekt i en pool [x]
95) kollat på mtv i 5 timmar i sträck [ ]
96) varit förälskad i någon som är 10 år yngre än du själv [ ]
97) varit förälskad i någon som är yngre än du [ ]
98) använder eyeliner [ ]
99) använder foundation [ x]
100) skrattat åt någon som blev sårad [ ]
TOTAL: 5

TOTALT: 49

10-20 = goodie good
21-30 = a little rebelious
31-40 = getting hot baby
41-50 = rebel
51-60 = total badgirl/boy
61-70 = cant believe you made it this far
71-80 = fucking bad ass
81-100 = see u in hell

punka på båda däcken


fyfan va skönt det va att äntligen få börja träna! dock så trodde jag att kondisen skulle va så lågt den kunde va, haha det varen inte! dock så va jag väl så himla glad så skulle säkert ha kunna sprunge mycket mera! dock så vare ingen hård träning satt. värme upp nå varv sådära nivet sen så körde vi dropp- / dopp-boll som uppvärming också och sen typ nån spelövning osv och sen nån till med skott på mål osv. as kul dock :) sen match en kort stund på slutet. dock så va vi bara tolv på träning, ganska lite tycker jag men.

aja as kul vare, dock så har jag ju sålt min moppe som sagt så tänkte ta min cykel och vet ni vad jag märker? har nästan inge luft i däcken, ah det va ett tag sedan jag cyklade haha. men tog mig dit och hem iaf heh. dock lite drygt hem när jag har alla uppförbackar emot mig! gah då kändes det i benen, cyklen rullade knappt fram ju...

näe men seriöst, nu har jag fått tillbaka "glädjen" att spela igen! :) känns väldigt bra och skönt. dock när jag kom hem så åt jag upp det jag hade tränat bort haha. min mor hade bakat sockerkakan så fick en alldels varm och nybakt, mmm! dock så drack jag vatten till ( inte lika gott som mjölk till ju ) eftersom jag va så törstig, inte lika gott då juuu. aja ska hopp in i duschen nu, för nu får fan lillsis va klar! fan värre än mig ju! shieeets. Tjenis. Tja. Tjena..


första träningen på länge


dagen börjar ganska .. nah ganska bra, hatar när du kollar sådära på mig, blir så jävla arg! sluta le, sluta se, sluta med allt när jag är i närheten!
aja vi hade först so, då fick jag och några fler sätta oss i biblio och "jobba" medans dem andra fick veta vad dem fick på provet osv. sen vare svenska, gjorde inget. engelska sedan, hade håååållll för svanteboy är i tyskland eller nått satt. hade spanska sen, dock så hade vi vikarie och allmänt softade. sen lunch och sist men inte minst syslöjd, allt sket sig! seriöst! först funkar inte symaskin, får aldrig hjälp, tyget räckte inte, blabla, typ hata livet haha närå=D

sen så skulle vi ha haft m-tid men hade visst ingen och dem andra hade ingen fotboll efter m-tiden så jag, lina, anna och jasmine drog till stan och jag köpte ett par skor fårn wedins, enkla svarta tygskor som alla har haha. och anna en svart kuvert som hon kan ha på balen, jätte fin. sen vart det sola sola sola, skönt!

sen fick man skjuts hem av lina ( tackar heh ) och sitter nu och väntar på middag, men om den inte är klar snart så får jag firra lite gröt eller nått. för annars får jag mjälltugg ( stavning tack? ) för träningen börjar klockan sex satt, aja ska kila nuja innan det blir sentttt =D önska mig lycka till vah? ;D  P U S S

hata grädde!


jag som hade bestämt mig och ändå så gjorde jag nada plugg ( som vanligt dock, varför överraskad? ). har istället äte två olika tårtor ( haha asså två bitar för den som inte fattade ), ah en hos mormor och en hos farmor. gott dock så vare typ gräddtårtor så kunde inte äta så mycket ( som vanligt, brare men ändå hah ), mådde as dåligt, och har knappt äte nå grädde .. hata grädde!! hata grädde!!!

lilla fet jag är nu, ah men ni ska bara veta haha;D men som tur är så ska jag träna imorn :) weeej, om det nu blir nån haha man vet ju aldrig ;) förra onsdagen när jag skulle börja så vare ju ingen, attans. hoppas det går bra, fett nervis dock, ingen kondis alls typ.

dock efter skolan imorn så ska jag och lina gå och sola, as skönt! så blir lite brunis, färgen är fan typ borta nu tkr jag, dock så tyckte min mormor att jag va brun iaf :) eheh, hon börjar tappa synen verkare som hah.. dock så slutar ju dem en timme efter mig så får väl sitta och vänta, dock så harom ju fotboll så kan ju gå upp och kolla på den, kulsss .. eller ah lite..

ah men nu måste jag gå och duscha bort min ansiktsmask, yeeah länge sedan nu, men kände nu att det skulle va skönt. aja ska duscha nu och sen sova så gött. Gonattas ( snart ) alla barn i bullerbyn?


eftersläntande bilder från grillningen med klassen

image8
image9
image10


lilla big-size jag såg ut på den översta, pinsmat läge, men kan ju trösta mig med att jag hade typ hundra tröjor, tjocktröja och jacka på mig satt, så får väl sluta lipa nu gaha. näe men har snott dessa bilder as några som också va med ut och grillade på smitingen. ah den 17 maj så drog vi ut och grillade med klassen, firrat lite bilder nu haha. ska försöka få dem stora exemplaren också så man kan spareee höhö. kul vare iaf :) länggggtar till nästa helg! wiiiiie tivolihelgen! haha ;D näe men ska bli sjukt kul! btw lägger upp flera bilder på bdb ( http://lindabillstrom.bilddagboken.se ) för den som vill kolla, glöm inte att det är den 17de, annars blie lite svårt att hitta haha ;D
,

When The Stars Go Blue


Dancin' when the stars go blue
Dancin' when the evening fell
Dancin' in your wooden shoes
In a wedding gown
Dancin' out on 7th street
Dancin' through the underground
Dancin' with the marionette
Are you happy now?

Where do you go when you're lonely
Where do you go when you're blue
Where do you go when you're lonely
I'll follow you
when the stars go blue
Stars go blue
Stars go blue
Stars go blue

Laughin' with your pretty mouth
Laughin' with your broken eyes
Laughin' with your lover's tongue
In a lullaby

Where do you go when you're lonely
Where do you go when you're blue
Where do you go when you're lonely
I'll follow you when the stars go blue
Stars go blue, stars go blue
Stars go blue


älska Björn eller vadå? ;D


från lördagen med laget


har fått några bilder sen igår, dock från matildas mobil och mobilbilder har ju inte den högsta kvali direkt och speciellt inte min mobilas(<3). men ska försöka firra några andra från elina och linas rökandekamera ( ah det kom upp rök ifrån den igår när hon knäppte, as sjukt ). ahja kan ju börja med demhära ;D påfyllning sen typ haha :)



puss LMB ehhe

morsdag idag


mmmm jag sitter fortfarande i min såkallade pyamas haha och vi ska till mormor våran och äta klcokan tre? weej, dock så har jag inte äte nått speciellt heller, only candy lixom, kommer få as ont i magen sen. och ah sen så ska vi till farmor och fika eller nått, pga morsdag idag ju. och ah .. känner mig otroligt dum nu, har inte köpt nått till min mor, shit känner mig typ as taskig ;s får väl försöka firra nått ändå på nått sätt. aja ska firra iordning mig lite snabbt nu för ska ju snart åka. hoppas ni har en trevlig .. morsdag, haha. ni får ju gärna skicka ett sms eller två för kommer nog hare lite små tråkigt hihi, för dem som har nummret vill säga ;)

puss LMB ehehehh

dagen börjar as bra


liiite smått ont i huvet nu, konstig huvevärk, men får skylla mig själv haha. vaknade först halv 11 och tänkte va bra då missar jag inte heeela dagen dock så orkade jag inte kliva upp heller så råkade somna om till typ nu, weeej. och sen så startar man dagen  välldigt bra .. med candyyyy haha shit. näe men ska ta mig en macka eller nått nu och försöka skriva ihop bokredovisningen och teknikuppsatsen klar idag! seriöst måste nog det, eller jag vill det! för annars kommer jag aldrig göra det! vill inte få ig satt .. och ett vg i svenskan ( om jag nu får det då ) skulle sitta jävulskt bra!

dock så blire nog inte en sååån jobbig vecka,
*   först på måndag äre vanlig dag ( med slöjd, wiiie :D måste hinna klar med min "väska" )

*   sen på tisdag ska vi ut till smitingen hela 9an på skolan tror jag och typ spela beach volleyboll tunerning eller nått ( verkar som om att jag ska spela med jasmine, filip, christoffer, lina och jesper ), hoppas det blir kul, dock så känner inte jag riktigt före just nu men det går nog över heh.

*   sen äre en vanlig dag på onsdag tror jag.

*   vi går dock bara halva dagen på torsdag, till lunch, sen har vi hemstudiedag wiie, typ stan dåju eller nått haha.

*   dock på fredag så ska jag och några till i klassen va på skolan medans dem andra får va hemma med hemstudiedag, jag vill oxå? :( dock så är jag larmad och har, som sagt, massa prov kvar att göra så måste stanna kvar, fucksss.

( och speciellt inte för matilda som ska utomlands en vecka tror jag det va, as sköööönt, dock så åker dem på lör tror jag, ja hej matte hah) LATERS


klasströjorna i högsta hugg

image4

ah så hära ser våra klasströjor ut, ganska snygga, dock så på baksidan så står det ju " Franzén 9:2 " och det är riktigt fult, seriöst. om det inte hade stått kunde man ha haft tröjan längre, men kul om man går i 2an tex och sen ståre 9:2? ehh nej haha. men det va en av mentorernas ide så, och eftersom att det är våra tröjor får inte vi riktigt bestämma nejnej haha shit. aja, och på byxorna ( orkade bara knäppa en bild satt ) så fick vi välja vare skulle stå. valde billström jag pga har inge smeknamn och linda är så kort, aja det vart väl bra det. lägg märke till att ankan har fotbollskor och en tröja med nr 10 på, ganska coolt, jag skulle dock vart väldigt nöjd med nr 8, hihi. men som sagt INGA HJÄRNOR ÄNDÅ STJÄRNOR, seeeyaah lattterzz

melodifestivalen sög ju inte lite bara

kom hem för en stund sedan. kul hare vart, vart ganska segt dock att se heeeela fiaskot, seriöst haha? vi kom på 18:de plats? jag tycker faktiskt inte Charlotte Perrelli va såå dålig, fanns ju värre exemplar helt klart! dock så äre ju det dära med att länderna röstar på grandländerna osv, sjukt egentligen, nästan som fusk! dock så har ju faktiskt sverige vunnit, ganska bra gjort satt. men 18:de va väl endå lite väl lite? en stor applåd för Malta tycker jag dock som gav våran enda 12 p'are, tacktack! haha

haha men Björn Gustavsson va väl ändå BÄST! seriöst hahah! alla länder lär ju tro att han va typ sjuk i huvve eller nått =D så jävla mycket humor! ska försöka få tag på när han presenterar sveriges röstning sen. lär ju finnas på youtube imorn  för er som missade hihi. men ska sova i min stora t-shirt nu ( mys, dock lonely buhu haha ) latersss sweden?

mys i nytvättad t-shirt


vet ni vad jag kom på nu? visst är det härligt att ta på sig en alldeles för stor t-shirt som är nytvättat och myssova i den? speciellt om det är pojkvännens, eller hur? fyfan va mysigt. dock så får jag ta min egen just nu, typ deppppa nu eller hah ...

så här ser nog min lördag ut


idag har jag inte gjort så mycket. bara typ tagit det lungt och fixat lite med bloggen. min familj åkte på stan ( medans jag sov dock ) och när dem kom tillbaka så vart man bjuden på goda munkar, mmmm! säger jag bara haha =D ahjo när det blir tivoli ska jag fan köpa as många och rulla fram sen heh, näe okej kanske inte sååå många...

ska snart gå och duscha lite snabbt och göra mig i ordning, för ska sen till emelie och umgås med laget. ska typ äta och se på melodifestivalen ( svensk blogg här vettni ) och bara softa, hoppas det blir trevligt. synd bara att det va idag, as fint väder och allt jue! skulle vart ute eller nått istället! :) och mina päron och sis som inte ens ska va hemma ( AS SKÖNT! ), för syster sover hos mormor pga mor och far ska se på Rod Stuerts ( stavningen tack? ) konsert, dock så lär dem komma hem runt 12 eller nått .. fucks..

aja ska kila nu men hare så bra idag och ikväll, det lär inte bli så sent ikväll så lär ju höra av mig. Pussvah

en presentation för er nya

                             
jag kollade runt lite och såg ett "test" som jag tänkte kanske skulle passa perfekt just nu. eftersom nu kommer några "nya" personer läsa osv, jo tro det eller ej haha, så tänkte "presentera" mig haha ( jävulskt fult detta låter men aja ).

  image2

ditt fullständiga namn: Linda Marie Billström
när du är född: den 17 oktober 1992
ditt horoskop: vågen

onödigt vetande om dig:
jag kan inte äta vissa äpplen, och många olika
frukter för är allergisk och mot pollen också. jag
är väldigt skrockfull och äter inte skinka, bleäe..
asdålig på att stava ( det kommer ni märka ) och
dålig i skolan huvetaget.

och några andra frågor:

skulle du vilja heta något annat och varför i så fall?
ja kanske Linda Aurora Billström, för tycker Aurora är mycket "speciellare" än Marie, så vanligt lixom.

går du i några sporter, vilken förening och vilken är bäst?
 fotboll ( bik sk ) och innebandy ( ibc hernösand ) och tycker just nu att innebandy är roligast, och skulle välja det om jag måste sluta i nått, tror jag iaf. men det tänker jag inte göra haha.

har du någon pojk/flickvän och hur skulle dröm killen/tjejen se ut?
ingen just nu hah. vet inte riktigt. kanske blond eller brunhårig med blåa eller bruna ögon, as fint. och såklart en snygg kropp maybe? ;) ;)

vad är din favorit dryck och mat?
 vatten och trocadero, kyckling och potatisgratäng såklart, min mors mat<3

vilken musiksmak har du och varför?
 typ hiphop & rnb osv, gillar mer sånt än typ hårdrock och balettmusik hyahahh.

har du någon gång druckit alkoholdrycker, rökt eller snusat?
ja jag har drucke^, men inte rökt eller snusat. har "bestämt" mig för att inte börja med det, äckligt ;D

hur ser din familj ut?
 mor som heter ann-christine ( anki ) och far som heter anders och lillasyster som heter julia.

vilken stad du bor i och trivs du där?
jag bor i härnösand och naah den är ganska för liten, men annars så, men större kunde den faktiskt ha fått vart.

vilken skola och klass går du i?
på franzén skolan i 9an, men snart så äre slut med det =D

vilket gymnasie har du gått/går/ska gå, och varför?
 jag tror att det blir Barn- och Fritidsgymnasiet, för jag tror det kommer funka väldigt bra för mig. kanske inte så jäättte mycket plugg och sen så gillar jag att hålla på med barn osv.

vad vill du blir när du blir stor och varför?
jag vet inte än, men hoppas det blir nått roligt och som verkligen passar mig =D

bor du hemma hos dina föräldrar och bor du i lägenhet?
ja jag är ( snart ) 16 år satt så ja än så länge så bor jag hemma, dock så bor vi i en villa

vilken dag gillar du bäst och varför?
fredagar och lördagar för då börjar/är helgen, och då slipper man plugga och kan sova ut länge och ha trevllllligt

har du husdjur och vad heter dem i så fall?
ja jag har fiskar, eller familjens dock som tur är, dem har inga namn hahaha

hur ser du ut med håret, ögona och kroppen osv?
jag har ganska långt blondt och rakt hår med havsblå-gröna ögon med en kropp som är .. inte för tjock och inte för smal?;D näe men vene haha.

vilken är din bästa film och skådespelare?
har dock glömt vad  filmen heter och har ingen speciell skådespelare

vilken är din bästa låt och artist?
shit, många många många. dock så tror jag att jag bara kan utse en artist och det är chris brown för tillfället.

vilken är din/ dina favoritfärger?
speciellt svart, vit, grå, röd, blå .. eh ah typ alla förutom rosa. hatar verkligen rosa, skulle aldrig kunna ha en rosa tröja tex..

har du någon favoritblogg och i så fall varför den?
 http://mariiaa.webblogg.se/ för att jag älskar hennes bilder och allt.

vilken är din bästa årstid och varför?
 sommmmar såklart för då äre varmt och skönt, man kan ta sig nästan vart man vill ( om man är i ungdomens ålder tänkte jag hah ) och sola och bada och ah allt :)

det verkar fungera

ja det verkar ju funka, hur ser det ut för er? syns allt?
ah får väl hoppas på det :) hehe.

Ny blogg igen

Ja nu börjar jag känna mig lite bättre på det hära med att firra i designen osv, men långt kvar kan jag ju säga! ni ser ju haha. förra gången jag höll på med att försöka fixa osv så satt jag på den icke bärbara datorn. och sen när jag sätter mig här på den bärbara och tänkte gå in och kolla på hur det blev osv så syns inte ändringarna, varför inte? aja får väl se imorn när jag loggar in / kollar igen om det syns imorn ist. annars blir jag seriöst riktigt jävla förbannad!

men nu är jag ganska trött så tänkte kila och sova. dagen / dagarna har vart nååågot förjävliga.. men hoppas ni har haft det bättre än vad jag har haft iaf, fyfan i helvete vad skönt det ska bli att .. vene? helgen är typ snart förbi, hade längtat as mycket men nu vill jag fan bara att veckan ska gå så det blir helg igen för då äre tivoli och då får man väl hoppas att det blir kul he he. aja gonatt :)


update: GLÖM INTE ATT LÄSA DET JAG REDAN SKRIVIT I DEN ANDRA BLOGGEN SOM ÄR: http://lindabillstrom.bloggagratis.se/ !!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0