the days before christmas


ah om jag säger såhära rå, msn dampar fortfarande för mig?? aja.
var som sagt på birsta i söndags med min mor för den som vill veta. köpte inget speciellt. en "kofta/blus/nå spets grej" och sen köpte jag bara julklappar typ. haha, köpte till både mor och far så nu är dem borta iaf :) ( typ en månad till julafton men ändå, bra att vara ute i tid, det är inte jag så ofta satt haha! ). dock det roliga med hela resan va att jag sa såhära till mor typ "det hära kan du ju få köpa till mig i julklapp om du vill :)" och då gjorde hon det, och hon sa samma sak till mig ahahah!=D men as bra ju för jag önskar mig inge speciellt, eller inge smågrejs iaf, isf bara stora/dyra grejor som ny tv, mobil, systemkamera, osv. men iaf, vart en lyckad dag för min del ;) he-he. träffade även therese där så det va grymt kul!:) inte sett henne sedan vi gick ut på apu =D

och denna vecka har inte varit nå mera speciellt än förra. eller min handledare är inte sjuk nå längre hehe. så bra det. fortfarande varit på bondsjö, men nästa och nästnästa vecka så blire badhuset. hehe. hata. men iaf har haft en gympa timme med "min klass" och även haft två arbetstimmar. körde bingo och en till sak jag kom på, det gick grymt bra :) ska även ha gympatimmen imorn så ska sätta mig nu och komma på något att göra innan jag drar på träning.
hemmamatch på lör för den som vill veta, halv ett på öbacka tror jag. hoppas man får spela!=D aja ska kila nu puss.

shall we dance?


fan va jag hatar msn!!! kan inte logga in?! det blir bara att den "återansluter" hela tiden och loggar aldrrrrrig in!!! gah... och jahhh internet funkar osv!.. hatahatahata. nån mer som har problem? eller äre bara min msn / dator som dampar? och det händer ofta också!!! och sen loggar den ut mig hela tiden typ;s gah... aja.... hata... hata..

gick ganska bra idag faktiskt med match och allt. kändes dock jävulskt drygt med sex timmars bussresa. hela dagen och kvällen vart förstörd för mig;p eller ah dagen kan jag offra för match =D, men ja mena måste hela kvällen också offras?=( aja. och typ kvällen igår vart ju också "offrad" ( vart mycket offrad nu?? hah ) men jaja.
vi förlorade dock med 5-1. jävla skitmatch om jag ska va ärlig! golvet va jävulskt konstigt, bollarna bara studsade på det oså. motståndarna bara slogs med klubborna ( och då gjorde ju vi dock lika dant pga golvet ). dock så måste jag nog säga att domarna va dem sämsta på väldigt länge, gamla gubbar som inte hänger med och ser vilka som är vilka. pinsamt.
haha och vetni?! jag spelade forward idag, hörde ni? f-o-r-w-a-r-d!! haha=D ganska fult. jag som alltid är och varit back i allt! hahah ah i allt jag spelat! dock så när jag spelade med "flicklaget" i början så fick jag prova på ett tag och spela forward så men äh jag är en sann back haha, shiiiet..

just nu sitter jag dock och ser på Beck - Kartellen och äter godis-tefat och marabouuu mumme. och såklart med trocadero i närheten. ah det vart en lugn kväll eftersom jag kom hem runt halv åtta och åt då mat så orkade inte göra nått speciellt. imorn blire dock troligen birsta för min del, tror jag. sen när man kommit hem måste jag sätta mig och komma på nån idrottslek osv. hehe ahjo ska ha en idrottstimme ( och kanske en bild- eller en arbets-timme ) med ettorna jag har vart hos och ska va en vecka till. nå tips? :)
aja drygt snack just nu, ska fortsätta se och sen ah vene, dampa på msn som satan... är as sur.... hata ... :):):))

can't you come home know



va jävulskt skönt det är med helg. dock har jag inget mer speciellt planerat än match. jo ni folket! fick spela ändå, va lixom inte och tränade förra veckan och bara en gång denna vecka så men, aja, vi börjar bli mindre och mindre för varje träning som går? i torsdags så var vi bara två femor och två målvakter. så klockan halv tio ( tror jag det var ) så ska man åka till Bollnäs(?) som ligger tre timmar bort. nej inget woho!. dock så får vi se hur min kväll blir för vi lär ju komma hem lite sent så. eller asså inte jätte sent men ah ni fattar? matchen är klockan två satt. palllla. ni kan ju dra upp mobilen och smsa lite till mig? tack heh..

aja ska kanske berätta lite om min finfina vecka som äntligen är slut?! som sagt så har min handledare ( som jag skrev i förra inlägget ) varit sjuk. och inte bara en dag, utan hela veckan. känns lite tråkigt men kanske bra ändå. för då får man ju se hur barnen/personalen osv reagerar på mig och vikarien osv. aja iaf det har gått bra ändå. typ favvo hos barnen nu heheh ;) dock är jag jävligt rädd för att bli riktigt sjuk. för alla barnen typ hostar, snorar och såntdära äckligt fyfan. typ peta fingrarna i näsan tummenupp<3 fyfan.. mår illa bara jag tänker på det. har blivit lite sjuk också men det beror nog på att man stått ute ganska mycket, nivet rastvakt heh ;) har dock försökt tage på mig mycket kläder men det är ju förfan -40 ute!!

aja nog om det nu. ska gå och fixa typ pastasallad eller nått tills imorn, vetefan vad man kan hitta på men nånting läre ju bli hahaha. annars lär jag väl dö under de sex timmars bussresa, inge kul höhö. ja men ses rå.
http://www.ladiesedition.se/start.php
.

första dagen i ettan


hatahatahata. har ni sett "simon & tomas"-programet? hatar verkligen dem.. äckliga och ah .. ah äckliga rakt igenom! usch.. aja satt och kollade på det ( bara för att få se vad jävulskt fult dem gör och vad jävulskt ful dem är hehhhe ) tills jag kom på att det va fotbollsgalan, så ja slog precis på det så ah nu äre väl reklam då.. heh som vanligt..

aja min första dag på bondsjöskolan gick väl rätt bra för att vara .. snurrig. dock så fick jag ett samtal igår av läraren jag ska vara hos ( jag hade även henne i tre år så det är kul, grymt bra lärare faktiskt ), om att hon är sjuk så hon skulle inte komma idag. kände mig verkligen nervis då haha. för det första så hittar jag inte så bra på skolan eftersom dem har gjort om gryyyymt mycket där, flyttat på alla rum, byggt flera hus, osv.

aja jag kom dit klockan åtta och hade först en vikarie i en timme sen vare rast så jag fick gå ut och va rastvakt ( hah!! ). sen vare idrott med en annan vikarie. under lunchen hade jag typ barnen själva. sen rastvakt igen. sen hade jag äntligen en lärare barnen brukar ha iaf, och som jag även kände från för.

haha detta inlägg skulle jag dock "posta" i måndags tror jag haha. aja bättre sent än aldrig ;)

a big black hole


fyfan. slog på tvn och då vare filmen Linas kvällsbok och ah jag hatar verkligen sånadär filmer. sitter typ helt själv men ändå så skäms jag hahaha. typ på slutet när dem säger bara "jag gillar inte dig, jag är kär i dig" "ah men jag ville säga samma sak till dig" "vadå för något?" "att jag är kär i dig" asså, hur mera pinsamt kan det inte bli? hatar verkligen sånahära filmer;s jag skäms ÅT dem hahahah. aja nu ären slut som tur är heh. hatar verkligen det ordet, kan inte säga det, det låter som om man är typ fem år.. hehe aja puss och hej, jag är kär i dig.

( hittade lite gamla bilder på min fars
Pontiac, eller ah som jag kallaren för "gammel-pontiacen". älskar den! :) när man vuxit lite mera så hoppas man på att man får "ärva" den, dock så kommer jag aldrig att köra den och aldrig att kunna sälja den, gah hahah :) mmmmin<3 ( ehheh nästan) aja bye)



bara en liten smått utfyllnad


wow det har snöat


såhära har min dag sett ut .. eller ah snarare min morgon ;). först så vaknar man runt kvart i nio av äckel-väckar-klockan och känner sig allmänt febrig och med grymt ont i huvudet så somnar om och vaknar runt tio. kliver upp, även om det är trögt, sjukanmäler mig, och kollar ut. WOW DET ÄR SNÖ UTE =D. tar på sig skor och mössa fort som satan. springer ut i endast det samt shorts och stor t-shirt och känner på snön och ler stort. går sedan in och värmer händerna under varmt vatten. kände mig ganska ful när jag värmt händerna, haha vafan? liten flicka som sett snön för första gången eller? :). nah men vart glad, dock vetefan varför men jaja;o.

ah som sagt så va jag hemma idagrå heh. orkade verkligen inte gå. plus så hade vi bara svenska, engelska och matte. så kändes inte sådära suuuppper viktigt lixom. men imorn så ska jag gå och ska försöka lägga mig i tid så man inte är så förbannat trött på morgonen. har försovit mig varje dag denna vecka ;s sjukt! ändring på det nu..
dock äre en ganska soft dag imorn ändå. först karaktär tror jag sen har vi våran första bildlektion ( har bytt med andra gruppen så nu har dem teater ist, heh bra det ) sen lunch och sen har vi ios tror jag;D.

SEN ÄRE HELLLLLLG! och efter helgen så ska jag vara ute på APU i fyra veckor, grymmmmt skönt :) dock så ska jag va på bondsjöskolan och badhuset, badis känns inge roligt nu när jag tänker efter, ja mena vad ska vi göra där? typ .. näe vene faktiskt. skulle ha valt ett dagis eller nått annat men jaja. har ju fler gånger på mig heh. dock så ska vi typ sätta upp nån lapp på varje ställe med en bild på oss och typ "fakta" om oss, känns grymt fult ;S hatar såntdära.. aja.

men nu har jag inte så mycket mera att säga faktiskt;o ehm.. vart ett "långt" inlägg med typ inget speciellt innehåll. soft. aja jag är duschad och klar så ska snart lägga mig. ska dock sitta här och dryga lite till men seeen sove heh. puss blabla

update: det blir då fan aldrig som man tänkt sig, men tack för att ni höll mig vaken skitunge;D aja nu är klockan 00.02 och ska stänga denna skit och sova.. fårse om jag vaknar imorn heh puss igen


dagarna bara flyger fram..


synd att Bond-filmen inte va så bra som jag trodde men aja :) nu har man sett den iaf heh. i måndags så kom man hem efter skolan och fick världens huvudvärk, magont, osv. pluggade i nå tio min sen klarade inte jag nå mera så låg helt borta och såg på tv eller pratade med mor .. eller ah orkade bara lyssna men heh. och idag så vare först skola i två timmar och då såg vi på film. sen hade vi tre och en halv timmes hål, INTE KUL! det värsta va att om man hade vetat om det hade man antingen skippat filmen eller försökt flyttat fram den iaf och fått sovmorgon. så jäkla onödigt? man hann ju inte direkt hem i mellan heller, inte jag iaf med buss oså;s. onödig dag..

sen så har man ju tränat ikväll, yes sir. känns skönt nu, men gick dock inte nå vidare. problem med mina knän som sagt och ah kände av det väldigt mycket.. hatar sånt skit. känns som att jag ska besöka "sjukan" mycket nu haha. tandläkarn snart, kolla nå andra grejs, och sen har jag vissa saker jag lämnar ohörda här ett tag. dock har jag pratat med min mor om att gå och typ .. ehm kolla hjärtat? låter som att jag är 78bast nu men nej jag är 16 (tummen upp). aja ni lär ju få veta mera sen (tummen upp igen..).

sitter och ser på en film, men den är väl slut .. runt 12 så då ska jag soveee. ja jag vet.. hört det förut.. jaja.. okej.. ja jag ska gå och lägga mig tidigare.. lovat mig själv dock, plus att börja dricka lite ( myckkket ) mera vatten pga uttorkning, t-j-o-h-o, ah tex idag har jag druckit ett halv glas mjölk och ett halv glas vatten. ahjo plus att när jag tränade så drack jag kanske ett till glas vatten men ändå? det är inte bra.. plus att man får ont i huvet blandannat av det satt. men iaf, palla lyssna / läsa om detta? tråkigast ever eller?;) heh. aja puss och gonatt lovers

förresten 1, prov imorn. önska mig lycka till? har inte pluggat något alls ;s dock verkar det faktiskt ganska svårt / konstigt så kan faktiskt skylla på det, och ah även resten av klassen som verkar ha gjort samma sak som jag = skippat plugget. ops. ses.
förresten 2, jag ska bli badvakt .. typ? jag kan typ inte ens simma ahahahahah! eller jo jag kan men har nå fel med foten så ah det går segt kan jag ju säga.. pinsamt.. aja SOVA NU HEJDÅ =D

paus i dagen


Den du sist sa hej till: syster
Den vännen du sist träffade: linus
Den familjemedlem du sist träffade: syster
Den du sist pratade i telefon med: mor
Den du sist ringde: mor
Den du sist fick sms av: alexander
Den du sist skrev på msn med: sara
Den du senast fick en bild av: alexander
Den du senast fick en låt av: wille
Den du sist pussade: anonym nr2
Den du sist kysste: anonym nr2
Den du sist kramade: danne
Den du sist hade sex med: anonym
Den du senast hyrde en film med: hm vene
Den du senast gick på bio med: linus
Den du senast åt middag med: familjen
Den du sist saknade: anonym nr1
Den du sist älskade: anonym nr1
Den du sist sa hejdå till: syster

hej hej hej s


jani? har inte hänt nått speciellt denna vecka. i torsdags vart det ingen innebandy för mig pga plugg ( igen ;/ ).  och igår så vare skola sen inget spec, ´på kvällen åkte man lite bil osådära med linus :). och idag har inte hänt nått speciellt heller. skulle åklt och kollat på innebandymatchen våran men hade ingen skjuts satt. och nu så kommer snart linus och då ska vi se Bond på bio, soft :) men iaf ska kila nu.
btw jag har druckit julmust till middag idag, MUMME ;D dock kan man bara dricka det nu såhära näre är nära jul, annars äre as äckligt hehe. aja pusshej

what can you do?


tummen upp:
Obama vann valet. har "hejat" på han hela vägen.. eller ah är inte intresserad men gillat han bäst iaf :) vene varför hehe.. maybe because he's black? and i didn't like the Bush-copy..... heh...

tummen ner:
Magnus Wernblom har slutat spela hockey. :(. dock om jag ska va ärlig, så kanske det är lika bra? om han nu inte kännt sig på topp osådära. matchen mot djurgården vart hans 723:e match. modo ( och hela landet för den delen ) har tappat en rejält duktig spelare, det är min åsikt iaf :) men vem vet, han kanske kommer tillbaka..

hhöhö "ok-ej"

Tjejer som ser detta måste "fylla i".

SAKER DU HAR/ HAR GJORT:
[ ] Du har fler än 10 nagellack.
[x] Du har en parfym som kostade mer än 500.
[ ] Du har eller har haft lösnaglar.
[ ] Har/haft en bild på dig själv som bakgrundsbild på datorn.
[x] Du har minst 5 klädesplagg som du inte använder.
[/] När du var liten ville du vara en prinsessa.
[x] Du brukar gå på stan med din mamma.
[ ] Du har haft rosa på ditt rum.
Totalt: 3,5

UTSEENDET:
[ ] Du har färgat håret.
[x] Du har slingat håret.
[x] Du har alltid din mobil med dig.
[/] Du dansar vilt när du är ensam hemma
[ ] Du går aldrig hemifrån utan att vara sminkad
[/] Du har inpackning i ditt hår minst en gång i veckan.
[ ] Du älskar att gå till frisören.
[/] Du solar hellre än att bada.
Totalt: 4

DU ÄLSKAR:
[x] Skor
[ ] Färgen rosa
[x] Shopping
[x] Dekorationer
[/?] Speglar
[ ] Skolan
[ ] Delfiner
[x] Disneyfilmer
[x] Ljus
[x] Blommor
[ ] Mjukisdjur
Totalt: 6,5

DU SHOPPAR/ HAR SHOPPAT PÅ:
[x] MQ
[ ] Kompaniet
[ ] Victoria's secret
[x] H&M
[ ] Aima
[ ] New Yorker
[x] Gina Tricot
[x] NK
[ ] Top Gun
[ ] Taily Weijl
[ ] Bijou Birgiette
[ ] City Girl
[ ] Colosseum
[x] Sisters
Totalt: 5, hallå jag bor i hsand`????

DU SÄGER OFTA:
[ ] Whatever
[x] Oh my god!
[x] Vet inte
[ ] Cutie
[ ] Hot
[x] Visst
[x] Säkert
[x] Ursäkta?
[ ] Fabulous
Totalt: 5

DU LÄSER:
[x] Frida
[ ] Cosmopolitan
[ ] Glamour
[x] Elle
[ ] Teen Vouge
[ ] Bravo
[x] Solo
[ ] Wendy
[ ] Bravo girl
[ ] Star Flash
[ ] Okej
Totalt: 3,

DU GILLAR DESSA FILMER:
[ ] Elizabethtown
[ ] Eva och Adam
[/] Freaky Friday
[/] Ciao Bella
[ ] A Walk To Remember
[x] Sweet home Alabalma
[ ] Where The Heart Is
[x] Just My luck
[x] John Tucker Must Die
[/] The holiday
[ ] Girls United
[x] How To Lose A Guy In 10 Days
[x] The hot chick
[ ] My girl
Totalt: 6,5

DU BRUKAR KOLLA PÅ:
[/] Lost
[x] Top Model
[/] Projekt Runway
[x] Desperate Housewives
[ ] The Simple Life
[ ] Men In Trees
[ ] 8th & Ocean
[x] Grey's Anatomy
[x] The OC
[ ] Laguna Beach/The Hills
[ ] Nip/Tuck
[x] Gilmore Girls
[x] One Three Hill
[ ] Heroes
[ ] Idol
Totalt: 7

Summa = 40, bra det heh ;>

Får du: 0-20 mer pojke än tjej .
Får du: 21-30 pojkaktig tjej.
Får du 31-40: rätt så tjejig.
Får du 41-50: Du är en tjej!
Får du: 51-60: du är riktigt flickig.

tummen ner allesammans

palla. denna vecka går inte så bra för mig har jag märkt. först så missade jag träningen igår pga plugg. igår skickade jag min uppsats till fel person, skickade till nån malin ist för min lärare. sorry. tack max föatt du gav mig fel mail.. men hann iaf skicka den till henne på skolan som tur va ( i tid för första gången heh :) ). försov mig igår. har ännu inte hunnit fixa mina "ärenden". osv. tummen upp allesammans.

aja började åtta idag och slutade tjugo i två. soft dag. eftersom vi inte har någon matte eller idrott denna vecka. om ett tag så ska jag firra mat till min syster som vanligt heh. de har träningar as tidigt, runt fem varje dag typ. dock så ska jag sätta mig och plugga lite ( mycket ) nu så pussochkramnegerbarn

like a red pistol, i will help you




ÄRLIGHET

Ditt äldsta hångel? heh, opss
Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i ? hm 2
Vad tycker du om kärlek? om det är rätt så
När kramade du någon sist? idag
Saknar du någon speciell person? ja
Har du svårt för att bli kär? att bli kär ja
När kysste/hånglade du med någon sist? ett tag sedan
Ångrar du det? nerå
Är du singel? ja
När fick du senast en komplimang? idag
Har du hånglat med någon av samma kön? nah

HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös: bara svimmat (y)
Hånglat med nån riktigt ful: hah dock ja
Hånglat med fler än 50 pers: nej
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? ja
Gjort något riktigt dumt? ja
Gjort något du verkligen ångrar? ja
Varit nykter på nyårsafton? jorå
Åkt ambulans? ja
Gjort nåt olagligt? ja
Blivit polisanmäld? nej
Slagit ner någon? inte vad jag minns
Skämts över dina föräldrar? haha ja
Skämts över dig själv? ja
Tar du droger? absolut inte
Dricker du? jorå ibland
Vilka kläder sover du i? typ trosor
Varit kär? ja
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? nej
Är du ensam nu? ja
Vill du gifta dig? vi får se
Vill du ha barn? såklart, inte nu dock

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng? jag & nananaa
Såg dig gråta? vene
Fick dig att gråta? anonym
Du delade en cigg med? palla dela
Du gick på bio med? glömt bort
Skällde på dig? mor troligen

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? nej
Kramat någon? ja
Pussat någon? nej
Köpt någonting? ja
Sjungit? ja, fyfan hah :)
Saknat någon? ja massor


" va fint väder det är idag "


tjena hej hellu mentjjaaaaa ........ vene hur jag ska börja haha. hatar verkligen "de första orden" eller va man nu ska kallare. inledningen kanske det heter, ehm kanske ska gå om i skolan lite? några år kanske? haha

aja kom hem runt kvart i tolv, jävulskt skönt. började åtta ( dock försov jag mig heh så jag kom halv nio ) med karaktär med svenna ända till vi slutade, klockan elva. as drygt. så då tog jag halv tolv bussen. jävulskt skönt att komma hem nu. har precis fixa nå macka nå jag klarar mig denna dag. sen kommer mor hem runt klockan ett och då ska vi ner på stan en snabbis och fixa lite grejs.

sen måste jag hem och pluuugga. ska in med en typ uppsats om fyraåringar som ska va inne imorn, ah och jag har inte ens börja? heh ops. sen blire träning ( om jag nu hinner klart med uppsatsen :/ som jag säkert inte kommer göra. dock så ska jag börja nu så p-u-s-s.

reach out


From the minute that you walked right trough the door
Thoughts are racing in my mind, time to explore
I told my friends that I just gotta have him
But don't look now, 'cause I see you starin' at him

Then my vision had him walked on in the sides
On a mission, for position at the end of the night
It's like a pray, playin' games with the hunter
Nowhere to run boy, time to surrender

And all I need is to feel you
All I want is to feel you

Reach out and touch me
Before I go insane
Reach out and touch me
Boy don't you make me wait
I'm a diamond, you're so on the money
Reach out and touch me
And all I need is to feel you
Reach out and touch me

Like a pray, your touch can take me there
Ain't no mind, you and me in a secret affair
Oh boy you're killing me and you don't even knowing
Try to hold back but I can't control it

So, I'm steppin' to ya', skip the "How ya doin'?"
Grab your hand and pull you closer to me yeah
Out the door slippin', then we start to kissing
Boy you're invited to my fan-ta-ta-sy

And all I need is to feel you
All I want is to feel you

Reach out and touch me
Before I go insane
Reach out and touch me
Boy don't you make me wait
I'm a diamond, you're so on the money
Reach out and touch me
And all I need is to feel you
Reach out and touch me

Baby, can't you see how you're affecting me
Baby sensual, physical, fantasy
Maybe faith brought the two of us close
And now 
Don't you wanna, don't you wanna, don't you wanna, don't you wanna
Reach out and touch me

Reach out and touch me
Before I go insane
Touch me baby
Reach out and touch me
Boy don't you make wait
I'm a diamond, you're so on the money
Reach out and touch me

it's a long way and it's far away



gud vad han är gullllllig. ah sitter och ser på one tree hill :) nathan och haleys unge är så förbannat söt :)
vart en tidig middag så hittade en drickyogurt i kylen, you know Milko Bärry hallon smak. mumme. och hade även kvar några småa kexchokladar sedan i går. wiho :) haha. aja ska fortsätta se på detta sen skriva klar rapporten och skicka in den/skriva ut och sist men inte minst se på en film och sen äre fan dax att sova. dock lär jag ju inte kunna det för vaknade runt klockan två idag haha. as skönt hehe :) så har inte blivit nå spec idag. har inte ens pluggat som jag sa att jag skulle.. inte bra inte bra. men aja bara jag hinner (MÅSTE) med rapporten så.
pyssss på knäet

reach out


ni ska veta hur jävulskt ..


.. ont i benen jag har! vaderna håller på att dö av smärta haha. pain. började känna det nu dock för la upp fötterna på bordet och då sträckte jag väl på mig lite för mycket haha.
ah spelade som sagt match idag. hela dagen också. samlades klockan nio och åkte sedan ca två timmars bilresa ner till hudik(?heh) . spelade matchen klockan ett och förlorade dock med 9 - 6, fittjävlaäckelbögkuksmatch..domarnas fel faktiskt. vi spelade grymt bra och dem spelade bara fult, typ slogs med klubborna och allt, jag brukar va dålig på att hålla klubban i styr men dem va hundra gånger värre än mig. haha. aja domarnas fel tycker jag. menmen. det gick ganska bra för mig iaf så är glad för det lixom :) kändes grymt kul och bra att spela. mina knän/ben/armar/osv ser dock inte så fina ut haha. typ sönderslagen, benen är mer blå-gröna än hudfärgad. har även jävulskt ont vid revbenen. nån galning körde upp sitt klubbskaft i revbenen på mig... hata... as ont nu ffs.
aja nu ska jag typ sova ( om nå timmar kanske heh ). har inte gjort nått på kvällen. kom hem runt klockan sex satt och orkade inte hitta på nått. as trött;s aja KISSES AND HUGS

mmmmmmmusic



beyonce - if i were a boy
katy perry - i kissed a girl
agnes - on and on
lady gaga - just dance
pink - so what
rihanna - disturbia
amy macdonald - this is the life
britney spears - womanizer
darin - breathing your love
and so on

RSS 2.0