volleyboll blandat med en sandstorm


har fått lite bilds idag av malin ( eller hon skickade igår men fick dem imorse, vetefan varför men aja ), håller dock fortfarande på att få så ska snart se vilka roliga bilder det vart ;D ska dock lägga in nå bilds på .. ah ni får se nedanför hahah!

fyfan va kul det ha vart idag :) tycker jag iaf, och skönt att få vart ute. lina kom och hämtade mig, vi svängde in på ica och köpte lite gofika hah. sen åkte vi ut till smitingen och höll på att dö i värmen. dock i väntan på att turneringen skulle börja så gick jag, matilda, jasmine och sofie och spelade fotbollstennis, eheh vi va as bra. dock så va vi så få så gick typ inte ;) och jobbigt att typ springa i sanden. gick sedan och kände på vattnet också, assss kallt för fan! fast om jag inte vart "sjuk"/sjuk så hade jag fan bada. fan va skönt ;) fryse ihjäl dock. när man gått nå meter ut så kände man fan inte fötterna hah.

vi drog oss upp emot volleybollen och kollade på. dock så fick jag och camilla rycka in för ett lag hade inga tjejer så kunde inte spela. och snäll som man är så struntar man i att man har ont i halsen osv och går och tar på mig shortis. fast är glad att jag va med, as kul! dock gick det as dåligt för mig hah. as pinsamt ;D men hade typ stela shorts så kunde typ inte springa eller nått heller och mjukiströja så lite svårt men aja. spelade med camilla, daniel, hampus och niklas så det va ju kul, vi kom 2a så vi gick vidare till att spela mot dem andra skolorna nästa tors, soft att missa en dag till! ;D eheh.

aja har inte gjort så mycket mera :) sen så åkte vi hem och satt mig här, känner dock värmen utifrån så vill gå ut men ah vene hur jag ska göra, får se om jag orkar hah. men ska läsa en tidning och ta lite fika nu, åt inte så mycket där hah. tog med mig kameran till smitta, dock så tog jag aldrig fram den, eftersom man sprang runt lite hur som helst, och sen så spelade man ju volleyboll och hade inga fickor eller nått. ska dock be elina skicka några, för hon hade nå bilder hihi om hon nu vill ;D

image12
image13
image14

1. jasmine häller ur all sand ur hennes sko. 2. det tycker lina va as coolt så jasmine och jag samlar ihop allt igen i hennes sko. 3. lina försöker få "sandstormen" med på bild igen .. as coolt, verkligen haha.

Kommentarer
Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

oj så mycket grus i skorna!

2008-05-27 @ 14:55:08
URL: http://TUMADRE.blogg.se
Postat av: QUEENIEQUEENIE

Rösta på min blogg, queeniequeenie här: http://www.theguide.nu/votetisdag.htm, och jag länkar till din blogg i 7 dagar? (jag vet om du har röstat eller inte). Skriv en kommentar till mig när du har gjort det bara :)

2008-05-27 @ 15:08:14
URL: http://metrobloggen.se/queenie
Postat av: jasssssssen

hahahahhaha ful jävla bilder

2008-05-27 @ 17:52:42
URL: http://jasminearnstrom.blogg.se
Postat av: Linda Billström

du va väldigt uppfinningsrik då må jag säga jaaassssennnÄ

2008-05-27 @ 22:23:33
URL: http://lindamariebillstroms.blogg.se
Postat av: jäs

tacktack! observera min wow-min på sista bilden, woow

2008-05-27 @ 22:44:00
URL: http://jasminearnstrom.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0