home sweet home


"ingreppet" gick bra. skulle dock dricka fyra liter typ "samarin" men eftersom det är alldeles för mycket så fick dem trycka ner en slang genom näsan enda ner till magsäcken och pumpa in, var så jävulska äckligt, höll på att spricka efter två liter haha.. sedan på fredag sövdes jag och de gick in med kamerer och tog prover i magen och tarmarna. vaknade upp och fick vänta några timmar men sedan åka hem :)

men eftersom jag mådde ganska bra ändå, så vart det en snabbis på birsta. wiho kläder hehe. fast var väldigt slut i kroppen så åkte hem och wille kom senare på kvällen. på lördag åkte vi och kollade på våran hemmamatch och sedan hem för att äta innan vi åkte till ramvik på födelsedagsfest typ. och söndagen var vi hos wille oså bara:). igår, måndag, vare dags för skolan igen sen så vart det en tripp till sjukan för att ta några fler tester osv för medicinerna jag äter.

och idag är det tisdag, va fort veckorna går nu känns det som, men vart en hemma dag idag för sov inget under natten typ, mått dåligt så. men nu mår man bättre så har precis äte golunchen (ska seriöst bli kockkkk) och ska snart sätta sig med massa plugg.. åh fyfan.. love

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0